Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość yuguguyguy

Czy znacie ludzi dwudziestoparolatkow ktorzy wtym wieku dorobili sie sporej kasy

Polecane posty

Gość yuguguyguy

Czy znacie takich raczej mlodych ludzi ktorzy w wieku 26-27 lat zarabiaja duza kase (duza!! 5 ani 6 tys to nie jest duzo) i dorobili sie nie wiadomo czego. Bo taka teorie lansuja moi rodzice, twierdza ze takich ludzi jest sporo, ale przyznam sie szczerze ze ja ani ludzie ktorych znam (a mam sporo znajomych) nikogo takiego na oczy nie widzieli. Jak sadzicie???:) Tylko powaznie potraktujcie temat, jak znam zycie zaraz pojawia sie jakies posty ze ma 25 lat i zarabia 10 tys na targu sprzedajac truskawki

Gość yuguguyguy
Aha i jeszcze wazne, chodzi o to ze sami sie dorobili. Nie ze rodzice im dali albo ze przejeli po nich jakis biznes albo starszy im zalatwilk robote we wlasnej firmie. Chodzi o dorobienie sie od zera, samodzielne

Gość vodkatini
Znam. Chlopak lat 26, zalozyl wlasny biznes - obecnie z tego ma 100tys miesiecznie dla siebie (czysty zysk, minus podatek i fundusz na rozwoj firmy)

Gość yuguguyguy
vodkatini, kurcze ja spotykam codziennie mnostwo ludzi a jakos na takie osoby nie moge trafic, szczerze mowiac nie wiem jak koles 26 letni moze zarabiac 100 tys ale ok. Moim zdaniem wiele w tym z bajki:)

Gość Tina2777
uuuuuup

Gość ja znam takiego ktory zarabia
w bardzo krotkim czasie kilkanaście milionów dolarów. ale tylko z mediów go znam :D

ja znam- siebie:P A tak na poważnie to na wszystko sama nie zarobiłam, ale od rodziców też nie dostałam.

Gość ffasfas
ci co stworzyli nk :/

Gość znam mam kolege
jeszcze w liceum otworzyl komis z komorkami, obecnie ma 2 , ma 24 lata i zarabia jakies 20 tys miesiecznie, sprowadza tez auta to teraz jeszcze wiecej nigdy nic nie dostal od kogos, jego ojciec zmarl gdy byl maly, mama jest nauczycielka w nauczaniu poczatkowym. do tego to bardzo mily i przystojny facet, od roku zonaty;) MOZNA!