Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Krzystos

Mam 17 lat i nigdy cipki nie widziałem na żywa, pół 7 miesięcy mam dziewczynęale

Polecane posty

Gość portal Gitara peel
to tylko troll internetowy :( ale skąd się biorą takie persony ? to już pytanie do psychologa

Gość zboczucha.
nie jest juz dziewica i nie chce, zebys o tym wiedzial. a po wizycie u ginekologa, kiedy bedziesz chcial zrobic jej dobrze palcem powie, ze lekarz uszkodzil blone. niezle to sobiew wymyslila;).

A ja przestaje wierzyć w inteligencje kobiet wszystko dadzą sobie wmówić, że niby facet ginekolog jak widzi młodą dziewczyne nago to nie reaguje hehe

Facet ginekolog wykonuje swój zawód! Zrób doświadczenie: wytapetuj sobie pokój zdjęciami ci*ek i sprawdź czy po tygodniu będziesz się podniecał?

tylko że ogląda ciagle nowe, jak każdy facet oglądam cipki w internecie po sto i zawsze działa

Gość zboczucha.
i tak zdechniesz jako prawiczek frajerze:).

Krzystos -> dorośniesz - zrozumiesz Więcej nie dam się sprowokować, bo ten temat do niczego nie prowadzi.

Ale co zrozumiem że woli innemu pipę pokazywać , bo jak tak to będę ją zdradzal przy każdej okazji bez wyrzutów sumienia czy zrozumiem że każdy robi to na co ma ochotę

Gość roman27__
ales ty glupi....... dziewczyna idzie do lekarza ktory naogladał sie juz wiele (piekniejszych) dupeczek i cipek a ty sie obrazasz zrozum ze nie idzie tam zeby mu sie pokazywac a tobie nie chce tylko ze po konsultacje porade i nie bedzie swiecic pizda dla przyejmnosci tylko z przymusu a jak dorosniesz to tak jak napisali - zrozumiesz i wtedy tobie tez dziewczyna bedzie pokazywac - dla przyjemnosci wtedy juz wlasnie i bedzie ok.

Nie zobaczy żadnej ci*ki bo z takim podejściem to NAPEWNO żadna się z nim nie zwiąże, a co za tym idzie świadomie mu nie pokaże. Jedynym rozwiązaniem dla ciebie autorze tematu jest dożywotnie chodzenie do agencji towarzyskiej (czyt. Qrwidołka)

Gość Molly_anna
Boże widzisz i nie grzmisz. Toż to jakiś imbecyl :o

Nie chce aby jej paluchy wkładał inny facet przede mną Co w tym dziwnego

Gość spocony Maniek
ale jesteś upierdliwy, widać po tym że jesteś bardzo młody, no dobrze.Nie bardzo mogę tez zrozumieć twojej dziewczyny, dla świętego spokoju poszedłbym do kobiety ginekologa, skoro wie że tak bardzo ci na tym zależy.Widocznie coś kombinuje, więc postaw sprawę jasno - albo ginekolog kobieta,albo koniec z nami, i po sprawie.Tylko bądź konsekwentny do końca, nawet jeśli ma być koniec !! Jeżeli ona postawi na swoim, a ty się z tym pogodzisz, to jesteś dupa nie facet, i masz już przesrane do końca waszej znajomości.I to tyle na ten temat (cześć)

Gość xctyuoip
A widziałeś zdechłą mysz przeciętą na pół? tak właśnie wygląda!

Gość Fajnie jest być głupim
ja nie widziałem zdechłej myszy przeciętej na pół. a ty gdzie i kiedy widziałeś?

Jednak pójdzie do doktorki mojej siostry, Tak ją opierdoliłem że mało co sie nie popłakała.Ostatnio widzę że z kobietami inaczej nie można się dogadać.

Gość ahaaa jak w tytule
ma 17 lat .. czyli jeszzcze glupie dziecko

Gość nie takie głupie
uczy się zycia i tego ze feminizm kobietom trzeba wybijać z glowy....

Gość bo do niczego dobrego nie
prowadzi

Gość taaaa
Ja tam zawsze wiedziałem że z kobietami należy rozmawiać. Nie wiem do czego ma prowadzić opierdalanie dziewczyny za to że poszła do lekarza. Możecie mi wierzyć lub nie, ale wszystkie dziewczyny z którymi byłem mówiły to samo - tego badania nie kobiety nie traktują w kategoriach seksualnych. To prostu czasem krępująca konieczność. Laska leży z nogami w górze w strzemionach, i wkładają jej do cipy zimny metalowy wziernik. Chyba że jest dziewicą, to wtedy nie przeprowadza się badania z wkładaniem czegokolwiek do pochwy żeby błony nie uszkodzić.

Ale po co inny facet ma ją oglądać przede mną jak pojdzie do kobiety i będzie ok

Gość k t o ś a
Noż to mi się w głowie nie mieści! Tyle osób Ci już odpowiedziało. Wszystko Ci wszyscy wytłumaczyli ze 20 razy, a ten ciągle swoje: "nie chce żeby ją lekarz zobaczył", "a czemu ona innemu pozwoli a mi nie" no rozwydrzony gówniarz kłócący się o batonika. Chłopie ile można?! A że tak jak napisałeś opieprzyłeś tak, że się prawie popłakała to udowodniłeś mi że jesteś znacznie większym idiotą niż się tego spodziewałam na początku. I spróbuj przyswoić sobie tę oto informację (wiem że już była ale może w taki wzpunktowany sposob łatwiej dotrze · last try). 1) (wszystko jedno jaki) lekarz to NIE FACET 2) wizyta u lekarza jest CALKOWICIE POZBAWIONA EROTYZMU 3) spruboj dorosnac DZIECIAKU!!!

Bzdura cghyba jesteś glupia że wierzysz że lekarz przestaje być facetem oraz że młoda dziewczyna nago nie dziala na faceta bo jest lekarzem( i nie ma znaczenia ile cipek widział bo ta jest nowa)

Gość młody 18
weźcie sie od niego odpierdolcie. Ma soje zdanie na ten temat i wcale mu sie nie dziwie. Przypierdalać sie kazdy umie. Ale same pewnie sie wachałyście. WKurwia mnie taka ocena.. I wrzuty na kogoś ... Bo ktoś postawił pytanie,... CHorzy Jesteście. Urabura szef podwóra normalnie każdy wygadany....

Gość ukb38un3i3
Niektore rzeczy, ktore mowi autor topicu rzeczywiscie żle o nim świadcza, ale w jednym ma racje. To nic dziwnego, że chce byc pierwszym, ktory zobaczyl swoja dziewczyne, oraz ze pojscie do lekarza kobiety nie jest trudne, jesli mu zalezy. Co prawda wiekszosc ludzi na niego krzyczy, ale sa to ludzie prymitywni, wulgarni, glupi dla ktorych zaden symbol nie ma znaczenia, ktorzy nie sa w stanie zrozumiec, ze ktos posiada WYZSZE potrzeby niz prymitywne zaspokjanie się i trakuje swoja dziewczyne jako coś więcej niż tylko kawałek mięsa. Strasznei mi przykro, że zauwazacie sfery psyczhino-duchowej w swoich dziewczynach, żal mi ze musza się one z wami męczyc

Gość o matko moja
kolejny teoretyk. Człowieku, zastanów się kto tu sprowadza dziewczynę do kawałka mięsa, skoro dla koleżki najważniejsze jest że ginekolog pierwszy zobaczy jego dziewczynę niż on. To on ją sprowadza do krocza, które koniecznie musi być przez niego obejrzane. A jak ta panna w dzieciństwie bawiła się w doktora - to co wtedy? :classic_cool: