Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość stokrotkaaaaaaa

przesadzam? czy to on przegina?

Polecane posty

Gość stokrotkaaaaaaa

czy to jest normlane jak chlopak w trakcie spotykania sie z dziewczyną powie takie cos: "z moja dziewczyna bede sie pier**** zawsze kiedy bede mial na to ochote" zdziwilam sie i zapytalam co zrobi gdy ta dziewczyna w tym momencie nie bedzie miala ochoty na zblizenie. Odpowiedzial mi "to poszukam sobie takiej ktora bedzie miala ochote". Przepraszam za takie mocne okreslenie slowa seks ale on dokladnie tak powiedzial. Chcialam z nim cos zaczac na powaznie, chcialam z nim byc. On sie o mnie staral od pol roku. Nie chcialam go wczesniej, on dzwonil, przychodzil, namawial na spotkania. Wkoncu zaczelismy sie spotykac. I on wyskoczyl z takim tekstem. Nie wiem czy to ja wyolbrzymiam czy po prostu on jest jakis dziwny? Poradzcie cos ;/

Gość nioniska
ale Ty głupi/głupia jesteś!!!!

Gość stokrotkaaaaaaa
jestem kobietą wiec jak cos to glupia. Ale ja sie pytam calkiem powaznie. Zaczelam z nim pozniej o tym rozmawiac. Powiedzial mi ze to jest normalne i ze nie powinnam sie dziwic. Bo on jest mlody i chce korzystac z seksu poki moze. Ja sie pytam calkiem powaznie co w takiej sytauacji mam zrobic Moze ja nie rozumiem zycia? ;/

Gość simona b
debilna prowokacja

Gość stokrotkaaaaaaa
przysiegam ze pisze prawde. To zadna prowokacja. Naprawde :(

Gość stokrotkaaaaaaa
zagubionaaaa ---> dziekuje ze uwierzylas mi. Ten chlopak naprawde tak mi powiedzial. Ale wydawalo mi sie ze mu na mnie zalezy. Nie mamy po 17 lat. Mamy po 25 lat. Zaczelam sie angazowac ale po takim tekscie sama nie wiem co myslec. Ja lubie seks i to bardzo ale po takim jego "fajnym zdaniu" nie wiem czy bede dalej z nim to lubiala. No bez przesady

sorry ale jakby do mnie tak koles powiedzial to za kazdym razem jak bym mu odmowila zastanawialabym sie czy nie pojdzie mnie zdradzic a co to za zwiazek bez zaufania ty masz byc jego dziewczyna ktora bedzie kochal a nie ktora na jego zawolanie bedzie zadowalac jego potrzeby powiedz mu to (co jak bedziesz w ciazy np w 6 miesiacu i nie bedziesz mogla to tez znajdzie sobie taka co bedzie mogla)

Gość simona b
kobieto masz 25 lat i nie wiesz co masz robic w takich sytuacjach ? Na Twoim miejscu bym odwrocila siei poszzzzz-ła i skasowala jego nr

Gość stokrotkaaaaaaa
juz zaczelam myslec ze ze mną cos jest nie tak. I ze to ja nie znam zycia ;/. Powiedzialam mu ze chyba przegina troche. Nie wiem sama. On jest naprawde fajny, dobry i odpowiada mi. No ale... ;(

Gość pustak jakiś
trzeba byc niepoważnym żeby wyskoczyć z takim tekstem,lepiej go sobie odpuść bo chyba o szacunku dla kobiet to chłopczyk tylko czytał

Gość stokrotkaaaaaaa
simona - ale ja sie zaangazowalam. My spedzamy ze soba tyle czasu. Nie wiem, moze powiedzial to w nerwach, w zlosci? ale w sumie co to zmienia. Ma takie poglady i chyba ta znajomosc nie ma sensu ;(

Gość simona b
przeciez on szuka only seksu

Gość simona b
bedziesz dalej ciagnela ten zwiazek to jeszcze bardziej sie zaangazujesz i dopiero bedzie szanuj sie kopnij go w tylek i tyle

Gość stokrotkaaaaaaa
my juz rozmawialismy nawet o slubie. Powiedzial ze ma tyle lat i ze chce sie juz ustatkowac. Ze chce byc ze mną tak na powaznie, ze jest pewien ze na mnie czekal. Rozumiem ze skes jest wazny, dla mnie tez jest wazny. Ale cholera, mogł to powiedziec troche inaczej. Czyli teraz mozna rozumiec ze jak np bedziemy po slubie i nie bede miala ochoty na seks (z roznych wzgledow np. bedzie mnie bolec glowa, bede miala gorszy dzien w pracy czy cokolwiek innego) to po prostu znajdzie sobie kochanke... Skad sie biora tacy ludzie? ;/

Gość simona b
no to jessssli rozmawialiscie o slubie to co innego ;) i dopiero teraz sie o tym dowiedzialas ? :o ( z tym pierdoleniem ?)

Gość stokrotkaaaaaaa
wiedzialam ze seks jest dla niego wazny ale nie przeszkadzalo mi to. Bo ja tez lubie seks i tez uwazam ze ludzie powinni sie kochac ze soba. No ale takie slowa? Takie mocne slowa? Powiedzial to dokladnie wczoraj. W jakiejs zwyklej rozmowie. Pozniej sie poklocilismy o to. Powiedzial ze moje zbulwersowanie go dziwi bo to jest normlane itd. I ze czasami mysli sobie o mnie ze sie zachowuje jakbym miala 50 lat. Bo seks jest wazny i ze on jest mlody i bedzie z teho korzystal. Ja naprawde teraz mam problem :/.

Gość simona b
jest wulgarnym prostakiem wybacz tu nie chodzi seks czy jego czestotliwosc ale o szacunek ...i podejscie do kobiet. widzisz roznice?

Gość stokrotkaaaaaaa
widze różnice ;/ A wydawal sie byc idealem ;/ Porozmawiam z nim jutro ale w sumie on juz "to" powiedzial. Teraz nawet jak przyzna mi racje to niesmak zostanie...

Gość frufru
sobie wyobraź lepiej co będzie jak będziesz w ciąży... zdrada na bank...

Gość simona b
to dobrze ze powiedzial przed slubem :P poobserwuj go, masz czas ;)

Gość stokrotkaaaaaaa
dziękuje Simona :)

Gość simona b
😘

Gość zjebzgrabowa
w sumie fajny facet bo szczery....ale kobiety nie doceniaja szczerosci...

Gość simona b
zjeb - nie myl szczerosci wzgledem 2 osoby z prostactwem

Gość zjebzgrabowa
o sorry docxzytalem wiec uzupelniam... potweirdzam t oco wczesniej i dodaje ze popieram goscia... fakt ze moze nie musial ci tego mowic (bo po co ci to wiedziec) ale z drugiej strony chyba sie domysla ze po slubie jebanka czasami nie ma... ja przez to znalzlem se taka na boku (oczywiscie wczesniej kilka razy zwracalem jej uwage na problem) a teraz juz tamtej nie ma i jest nowa ktora nie ma syndromu bolacej glowy

Gość zjebzgrabowa
@simona prostactwo to jest jak kobiete boli glowka i nie widzi w tym problemu bo jej zdaniem jako kobieta z niczym nie musi sie liczyc... a tamto to jest przeklad asertywnosci i szczerosci

Gość stokrotkaaaaaaa
ja nie mam syndromu bolącej glowy :/ ale gdy facet mowi mi to w takie dobitny sposob to od razu mi sie odechciewa. No sorry, seks ma byc przyejnoscią a nie obowiazkiem. Ja z nim porozmawiam na ten temat, moze cos wyjasnimy. Ale tak jak pisze Simona - tutaj nie chodzi o czestotliwosc, tylko o szacunek do drugiego czlowieka.