Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość shrek łansju

chudy facet = malo meski?

Polecane posty

Gość wydaje mi się
że wyznacznikiem męskości nie jest typ budowy. Znałam osobiście niskiego jak na faceta(170cm jakieś) i bardzo szczupłego faceta z którego emanowała taka męskość,że nie potrafił się opędzić od dziewczyn.

Gość dorottes
blokers i ławkers zabierz stad swojego mikro peniska i odejdzcie w pokoju.

Gość adrianna babina
Lubie chudzielców.

Gość ŻALOWIEC -.-
mam 19 lat 173 i 58kg-żal jak chuj. w dodatku jestem nudny i nie umiem rozmawiać z dziewczynami ;)

Gość ja 170 cm i chyba ok 56 kg
niedowaga od dziecka...

Gość lolka bolka
Ja mam chudego i kręci mnie jak diabli....

A widziala ktora małysza na żywo? Podobno tyle kobiet go kocha. Wiec chyba nie dlatego ze jest chudy i Mały. Co taki jest. Chudy jak ja ale niższy. Pozycja społeczna lub kasa widac ważniejsza od wyglądu. Ja ciagle uważam ze kocha sie mimo wszystko a nie za cos a tym bardziej tylko za wygląd.

Gość Salinefaa
chudy tragedia, niema sie do czego przytulic, chuda dupka nozki jak bocian i brzuszek zapadniety ze kosci bioderkowe widac.

Gość TH is IT R
Trzeba mieć trochę mięsni

Gość Salinefaa
ale to chyba podobnie jak z chudymi dziewczynami. Chociarz ostatnio o dziwo chude dziewczyny maja wieksze branie od tych calkiem zgrabnych, ciekawe czemu :-/

Gość Tomasz28
Ja mam 173 i ważę 70 kg. Ze 2,3 kg mógłbym przybrać, ale to są mięśnie. Tłuszczu trochę, tyle, nie mam ochydnego piwnego zwisa. Otyłość to choroba. Grube baby to już całkowita tragedia. Grubas - człowiek, który nie lubi ruchu(facet, który nie lubi sportu to ciota), albo człowiek chory. Oczywiście nie mówię, o tym, jak ktoś ma 185 i waży 100kg a przy tym ma mięśni sporo, to jeszcze zdrowy człowiek. Tylko ważny jest rozkład tkanki tłuszczowej i mięśni. Ale grube dziewczyny, wymiotować się chce.

mój facet przy wzroście 180 cm waży 56 kilo. on sie czuje z tym dobrze, nie chce cwiczyc regularnie, ani podejmowac diety tlumacząc,ze ma prace i nawet nie miałby kiedy gotowac sobie specjalnych dań, czy ćwiczyć.Je naprawde duzo, a nie tyje. bardziej ja mam z tym problem niz on, czuje sie przy nim gruba i wpadam w kompleksy, kocham go i nie chce go zostawic, a jednoczesnie wstydze sie tego,ze jestem grubsza od niego (170 cm i 58 kilo).

Gość hdhdksbdh
Wolicie takiego grubasa z wylewajacym cue sadlem?!

Moj M ma 173zm wzrostu i waży 58-60 kg zależy od dnia troche malo ale nie przeszkadza mi to ma silne ramiona i mi to wystarcza

Gość a matko seta ales se wypierda
znalazla

Gość kihja
Jak poznałam mojego lubego to był straszną chudziną. Przy wzroście 186cm ważył około 70 kg. Mimo to strrrrasznie mi się podobał.Zwłaszcza jego wystające kości policzkowe. Nadawały mu taki lekko demoniczny wygląd ;-) Teraz po 10 latach nabrał trochę ciałka i waży ponad 90 kg. Nadal mi się podoba -wygląda bardziej dojrzale i chyba daje mi większe poczucie bezpieczeństwa. Mimo to czasami tęsknię do chudzielca sprzed lat... ;-)

Gość a matko seta ales se wypierda
ten chlop twoj to wyglada przy tobie jak synek z podstawowki

Gość dvdffd
grubas bardziej się podoba kobiecie niż normalnej/zdrowej budowy facet

Gość chudy facet nie wyglada
jak facet, lecz jak niedozywione dziecko, dojrzewajacy gimbuc, no prosze was .... co w kosciach meskiego jest ? zero miesni jest meskie? lezysz w nim w lozku i zamiast przytulic sie do swojego cieplutkiego faceta nie przytulisz sie do kosci ... wez poloz sie na takich kosciach - zadna przyjemnosc:O ja nie ma facet miesni to lepiej jak ma troche kilo za duzo, cialka i wyglada normalnie niz jak wisi na nim ubranie, a sa tacy to od razu odrzuca

Gość dfvbn
,,Moj M ma 173zm wzrostu i waży 58-60 kg zależy od dnia"""" dobre :D

Gość nieeeeee
flle e