Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość komputerowa maniaczka

dałybyście 1000 zł za te sukienki?

Polecane posty

Gość pomaranczacytrynowa
Hmm... 1000 chyba nie,ale ogolnie bardzo oryginanlna, tylko jak dla mnie to juz trochę przesadzona. Zdecydowanie wolę skromniejsze rzeczy,ale sądzę, że wielu osobom może się spodobać

Gość kicz nad kiczami
te kiecki :/

Gość Konska grzywa
Za niektóre moze bym dała 400 zł,ale w żadnym wypadku więcej. A propos modelka ma wąsa, eheh widać to na zdjęciu w różowej sukni :P

Gość macie tą...
ta to dopiero cudo i za jedyne 1500 zl :/

nie jest taka brzydka strasznie.. wiadomo mamy inne gusta z racji wieku ale dla troche starszej od nas nawet może być ale za 100 zl maksimum ! I nie różowy kolor :O

z tych z pierwszego linka to tylko ta pierwsza i ta fioletowa ale to max do 500zł, wiecej bym nie dała

Nie kupiłabym bo to kicz fatalny cos w stylu przyslowiowego \"wiejskiego wesela\" i studniowek z 6 lat temu ;)

Gość Carolineeeee
darmo bym nie chciała

Gość może jestem dziwna
ale mnie się podoba ta turkusowa. Bardzo. Tyle, ze to nie jest sukienka na zwykłą imprezę, czy wesele, bardziej na jakąś galę w stylu Oskarów. taka zabawa modą :)

Gość GDYBYM MIALA HMM
gDYBYM MIALA 1000 ZL NA SUKIENKE NA WESELE I BYLA BYM BOGATA , TO ZAPEWNE DALA BYM ZA KTORAS Z NICH (PODOBALY MI SIE 3) 1000 ZL. ALE WIADOMO DLA ZWYKLEGO SMIERTELNIKA, PRZECIETNEGO POLAKA, 1000 ZL ZA SUKIENKE TO MOCNA PRZESADA....

Nie,cena przesadzona :-P Wogóle takie kiecki najlepiej kupić po sylwestrze,czy po studniówkach-wtedy przeceny są do 60%,więc cena wacha się od 200-300 zł za perełki.

Marzyłaś zawsze o sukni wieczorowej, garsonce, bluzce ale nigdy jej nie mogłaś znaleźć w sklepie. Spełnię Twoje marzenie wyślij mi gotowy projekt , zdjęcie ewentualnie narysuj a ja zajmę się resztą i to wszystko za dostępną cenę. Jeżeli chcesz być oryginalna i jedyna w swoim rodzaju zapraszam na moja stronę www.studiomodygrejs.pl Oferuje wszelkiego rodzaju usługi krawieckie szycie na miarę, suknie wieczorowe, garsonki, żakiety, wszelakie poprawki. Więcej info oraz gotowe projekty na mojej stronie zapraszam serdecznie. Szybkie terminy i naprawdę cena Cie zadziwi do zobaczenia. Grażyna

Gość te sukienki są
fatalne. Można dać za sukienkę 1.000 zł, ale niech chociaż będzie gustowna...

o....nie nigdy bym za nie tyle nie dała, mam nadzieję, że nie macie dziewczyny zamiaru ich kupować

Gość wszedzie to samo bo co innego
w zyciu bym za zadna tyle nie dala, wolalabym dolozyc to do urlopu, kupic cos do mieszkania itp.

Gość able
nie miałabym gdzie takiej sukienki założyć - bo do niej trzeba odpowiedniej oprawy ------NOWE PROJEKTY-------- able biżuteria - tworzona z pasją! http://www.able.sklepna5.pl/ Numer GG 4836023

Gość hmmm kilka moze i ładnych
ale nie za 1000 zł czy więcej. podoba mi się ta zielono-seledynowa i złota z kokarda pod biustem. ale fakt nie miałabym gdzie tych sukni załozyć :D myślę ze jakby jakaś panna młoda chciała wybajerzoną suknię ślubną, to oni mogliby coś zaprojektować

Gość butterfly073
nie.

Za darmo bym żadnej z nich nie chciała.

Gość mi sie kilka z nich podoba
ale pomijając cenę,to nie kupiłabym,bo i po co?Na wesele niezbyt sie nadają,jak tańczyć w takiej z wąskim dołem?Fason jak na jakiś bankiet czy premierę filmu :P