Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość lusesita 35.............

Czy nic sie nie dzieje?

Polecane posty

Jesli biore tabletke o 7.00 rano a to toalety na wyproznienie ide po 30 minutach, to czy tabletka sie wchlonie? wiem glupie pytanie, ale chialabym wiedziec czy wszystko ok

Gość betii 666
roznie to bywa ale sprawa dosc ryzykowna ,tabsy wchlaniaja sie chyba ok 2 godzin

Gość laaaaaaaaaaaalaaaaaaaaaa
bezpieczniej byłoby brać ją wieczorem

Gość betii 666
dokladnie,ja biore o godz 20 i luz...rano przed wyproznieniem to naprawde nie jest dobry pomysl

niestety nie moge zmienic godziny, szykalam ot ym w necie ale pisze ze tylko ostra biegunka i wymity oslabiaja

pytalam sie tez mojej mamy pielegniarki i mowiz ze nie bo to co wyprozniam jest z poprzedniego dnia i juz przeszlo caly proces trawieny a tabletka wchlania sie w jelicie cienkim do krwi. troche sie wystraszylam, bo z mezem w srode wspolzylismy

Gość a nibyczemu
nie mozeszbrac o 20 czy 22?

o dwudziestej jestem jeszcze w pracy, i latwo bym zapomniala a tak to wstaje sobie i odrazu biore, przy moim natezeniu dnia godzinny wieczorne odpodaja dla mnie najlepsza godzina jest ta poranna, poprostu antykoncepcja stosuje juz ponad rok i najlepiej mi pasuje taka godzina

Gość Doktor Tamten
przyłóż swoje ciało do monitora zaraz ja jako naczelny lekarz tego forum postawię ci diagnozę.

nie dzieki nie potrzebuje Twojej diagnozy juz znalalzma odpowiedz, z wiarygodnego zrodla pozdrawiam

Gość ale jestes pustakiem
znowu jakaś idiotka bierze się za dawanie dupy!!! nie wiesz, ze antykoncepcja to grzech??? Za kilka lat twoj organizm bedzie wrakiem, a wątrobe bedziesz miała jak alkoholik!!!!!!! Ale rob to !! poswięcaj sie dla faceta! a potem i tak cie kopnie w dupe...eh... te małolaty

Gość saleminka8
ale jestes pustakiem-nie ładdnie tak pisać :P a co do autorki i innych osób-myślicie,że tabletki przelatują przez ludzi w 30 min ?? i pozostawiam to bez komentarza,tabletki mogą źle sie wchłonić jeśli ma sie ostrą biegunkę i to nie jeden dzień lub gdy się wymiotuje,a zanim dojdzie do du... już się zdązy wchłonić-to chyba każdy wie -chyba !