Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Imagination

Mąż na portalu randkowym

Polecane posty

Gość de.molka
jak przezyjesz 50 lat...to juz bedziesz sama wiedziala...albo porozmawiaj ze swoja babcia, jak ci tak pilno

Gość oleeee
ehhh szef to pozorant , kto go za dobrze nie zna myśli że to bardzo porządny facet , żona pod rączke synek w wóżeczek i do Kościola . Jeszcze mnie próbuje nawrócić na wiare a za chwile gada o moim tylku cyckach , cipce . On zapewnia ,że bardzo kocha żonę i synka , ale to nie przeszkadza mu proponowac mi np. szkolenia z wyjazdem na 2 dni z jednym pokojem . Spytalam jak jego żona na to się zapatruje że sobie jedzie z mlodą sekretarka na szkolenie " żona nie musi nic wiedzieć , zarząd też". I drogie panie nie oszukujcie się , że mąz zdradza jesli ma brzydka i zaniedbaną żone , bo żona szefa to super laska i z tego co mówil w te klocki jest dobra . Poprostu jak ktos lubi ten sport to choćby mial w domu skarb to i tak musi na boku umoczyć.

Gość oleeee
Szef jest 3 lata po slubie i z tego co widze najwięcej dzialal na tych portalach jak zona byla w ciązy. Na kazdym ma napisane ,że jest w szczęśliwym związku , nie chce burzyć nic ale szuka sobie sexu , przygody itp.

oleeee, kochana, tobie też współczuję pracować z takim dupkiem. Można zobrzydzic sobie facetów na długo na podstawie takiego egzemplarza. Ciekawe kiedy jego zona sie ocknie (czyli dowie) i co z tym zrobi... ech, może załozy kolejny topik z tej serii ? ;))

Gość oleeee
żona chyba sie nie dowie , bo jak ? ona w domu z dzieckiem siedzi a on w pracy stale na necie siedzi plus wyjazdy szkolenia . Ma chyba ze 3 numery gg , a zonie tez umie klamać zmyslać . wymiotowac mi się chce na jego obludę . Jakiś czas temu zona przyszla do biura i przyniosla jego synka , bo sama musila isc do urzędu , zostawila go żebyśmy popilnowali go. Slodki ten szkrab jest , bawilam sie z nim . Widac ,że szef kocha go i do zonki tez pieknie sie odnosi . Podczas tej zabawy podwinęla mi sie bluzka . Potem jak zona juz zabrala malego to szef : jaki masz sexi brzusio mmm. I swoje komenty na temat moich kobiecych walorów. Kurde jestem panną nie mam jeszcze męża , ale on mi obrzydza ich boję sie , ze ja tez bede myslec ze mam super męża a on bedzie takie numery jak szef odwalal.

Gość oleeee
jeszcze czuć bylo zony perfumy a on juz do mnie z tekstami oblech noramlnie non stop mówie mu jestes zonaty i nic z tego ale on i tak s woje , juz zaczynam miec dosyc tej pracy

No własnie, weź tu zaufaj facetowi, jak sie człowiek naczyta i napatrzy własnym okiem! Ja swojego męża tak byłam pewna, że takie rzeczy jak kontakty w internecie są poza zasiegiem jego zainteresowań, że naprawdę przezyłam szok. Pewnie większośc żon jest pewnych swoich połówek tak jak ja byłam: "inni może tak, ale móóóóój mąż??? on nigdy!!!" . No i co? Nigdy nie mów nigdy! Teraz też juz zweryfikowałam swoje poglądy. To, że niby pogodzilismy się po tym jego "incydencie" nie znaczy, że ja o tym nie myślę. Owszem, myslę cały czas, wręcz chyba obsesyjnie. Potrzebna mi jeszcze jedna rozmowa na ten temat... już teraz na spokojnie, bo wtedy byłam roztrzęsiona (i nieźle wstawiona;) ). No i niestety, nigdy juz mu w pełni nie zaufam.

oleee, ten twój szef to jakis erotoman, to co ci robi to molestowanie w pracy!!! Postrasz go zonką i zapros do trójkąta, hehe ;) on pewnie tylko w gębie taki mocny. Ale masz racje, tez bym miała dosyć pracy z takim oblechem i szukała czegoś innego.

Gość oleeee
no tylko w moim miescie nie ma za bardzo pracy a ta jest w miare dobra i mam szkole do oplacenia. Poprostu nie zwracam uwagi na jego komentarze zlewam to chociaz w srodku sie gotuję. A z tym,że on jest mocny w gębie to juz mialm przygode bo jak mu powiedzialm " krowa która dużo ryczy malo mleka daje " to mnie za noge zlapal i powiedzial " chcesz sie przekonac" i uwazal ze to byla z mojej strony taka zaczepka . Jemu sie wszystko kojazy z sexem moglabym tu w nieskonczonośc pisac jego teksty do mnie. Np gadalismy o krzywym zgryzie i że to od smoczka jest i cos ze ja dlugo ssalam a on " nadal lubisz sobie possac co? "

oleee, bidulko, no to jeszcze sie z nim pewnie troche pomęczysz... ale masz racje, lepiej zagryźć zęby i udawać, że to ciebie nic nie rusza, albo zbywac żartami. Niemniej uważaj na niego, żeby kiedys , jak będzie np. po jakiejs wódeczce , nie stwierdził, że go prowokujesz i będzie próbował cie na siłę wykorzystac. Co za cham, no nie moge, jak czytam te twoje posty, to naprawdę strasznie mi ciebie żal. Jestes młoda, napatrzysz sie na takiego żonatego zboka i stwierdzisz, że może wszyscy sa tacy.... kochanie, na pewno nie wszyscy! :) A wiesz, ja mam w pracy podobnego palanta, przez ostatnie 1,5 roku tez pracowaliśmy w jednym miejscu (na szczęście ja w biurze, on na warsztacie), ale nie było dnia, żeby on z jakmiś takim oblesnym tekstem nie wyskoczył - nie tylko w stosunku do mnie, do wszystkich babek, obrzydliwy był. Nie dało sie tego słuchać. Ja nie reagowałam i nie odpowiadałam mu po pewnym czasie na te jego zaczepki. Na szczęście od 1 lutego pracujemy w 2 oddzielnych punktach miasta i od tego czasu widziałam go 1 raz!!! Jaki to spokój psychiczny :)

Gość oleeee
no ja mam to szczęscie ze jego częśto nie ma ale jak jest w innym miescie to pisze do mnie na gg .I pisze cos o pracy a nagle wali tekst " ciekawe jak wyglądaja twoje piersi bez staniczka jakie masz suteczki?" . W ogóle chyba zaczne nosic do pracy worki pokutne szarobure bo jego wszystko podnieca. Sama jestem troche winna bo znalam go troszke wczesniej nim tu zaczelam pracowac wiedzialam ,że babiarz i że mu sie podobam, ale nie myslalam ,że on stale tak może ględzic i podrywać i że jego propozycje nie są żartami. Poprostu jedyna metoda na niego to zlewa i przypominanie o dziecku i zonie. W innych okolcznościach to może bym cos chciala , bo on jest przystojny i zadbany , ale co ztego jak ma zone.

to chyba jest taki typ, co jak będzie miał drugą zonę, trzecią czy czwartą to będzie stale szukał czegos na boku. Daj spokój, jak najdalej od takich typów! Ciekawe, czy jego zona faktycznie nie ma pojęcia co on wyprawia? przeciez tez musiała go duzo wczesniej znac, nie zrobił sie taki nagle od razu po slubie? może domysla sie, ale jej z tym wygodnie: mąz zarabia, ona w domu z synkiem nie martwi sie o przysłowiowy chleb...Niektóre tak wolą i jakos to znosza. Ja tam nie wyobrażam sobie takiej obłudy na dłuższą metę.

Gość nbtyidr6uis
co nowego ?

Gość Migotkaaaaa
Dziewczyny , jest taki programik nazywa sie Mini Monitoring(przy instalacji wazne jest aby zaznaczyc aby program nie tworzyl zadnych ikon, nie jest w ogole widoczny , a otwiera sie poprzez przycisniecie zestawienia trzech dowolnych klawiszy, program dodatkowo zabezpieczony haslem)) , za darmo na necie ...mozna latwo wersje ukryta zainstalowac oraz dowiedziec sie co na klawiaturze nawet wystukal , z jakich programo sie korzytalo i takie tam. Kasowanie historii nic nie da..pozdrawiam. Jak juz kontrlowac do z glowa i bezpiecznie..

Gość Eeerrr...
Czytam i nie wierze jakie niektore kobiety sa glupie! Bedziesz miala wszystko czarno na bialym???!! Juz masz! A jak to sie mas konczyc? Zapytaj meza co jest z Toba nie tak (bo na pewno cos jest jego zdaniem skoro "randkuje" z innymi), a potem go wywal z domu! Nie wiem jak mozesz w ogole pomyslec, ze jest jakas inna opcja! Do tego okazuje sie, ze co druga mezatka w Polsce "nakrywa" swojego meza na internetowych stronach randkowych hahahaha Kobiety, faceci sa jacy sa, a sa prosci i jezeli byliby z Wami szczesliwi, to nawet nie pomysleliby o nikim innym. Przestancie gotowac tluste obiadki i latac ze scierkami po mieszkaniu kilka razy w tygodniu, tylko zacznijcie o siebie dbac, zacznijcie czerpac przyjemnosc z seksu (to nie grzech juz po slubie, tak, ze mozecie robic w lozku, co tylko chcecie!) i przestancie byc starymi nudnymi babami, a zacznijcie byc kobietami, nie dla Waszych facetow, a dla siebie!

Gość eeeeeeerrrrrrrrrrr
nie masz racji tak do końca, że jesteśmy nudne, że seks ma być ciągle, w moim przypadku jak seks jest zawsze bez rzadnych starań, jak się już zaspokoi mam mnie zupełnie gdzieś. Natomiast z obiadkami masz racje, nie ma sensu wchodzic w ''dupkę''. Mój mąż założył osobną skrzynkę, profil na portalu ze zdjęciem , płatny profil, i oczywiscie do dziś by to ukrywał gdybym go nie nakryła. Z facetami trzeba twardo, ja powiedziałam mezowi że przy mnie nie bedzie mnie zdradzał, tam są drzwi i nikt go nie trzyma a wtedy może miec ile chce kobiet. Takie portale to poniżanie czyjejś godności, zdrada -zamierzona nawet gorsza od jednorazowego skoku w bok bez pamiętania kochanki, to boli,a od kiedy faceci tak uwielbiają pisać, przeciez oni wolą posiedziedziec w pubie wypić piwo , więc tymbardziej świadczy to o zdradzie tej emocjonalnej,

Czytam te rozne tematy o zwiazkach i wlosy mi sie jeza.Myslalam ze kobiety sa madrzejsze w dzisiejszych czasach niz 30 lat temu.Prawda jest taka ze sa tak glupie jak kiedys nic sie nie zmienilo.Zamiast kochac siebie i traktowac jako nr jeden dbac o siebie i kochac siebie to facetow stawiaj na pirwszym miejscu i traktuja jak pempek swiata wylewne ,serce maja zawsze na dloni,nadskakuja ,zrobia wszystko dla faceta nawet zrobia z siebie podnozek ,sa na rozkaz,na kiwniecie palcem ,obiadki oprany posprzatane ,nawet facet zaklada sobie profil na portalu ,bije,zdradza,wysmiewa ,prowokuje aby kobieta byla zazdrosna i czula sie niepewnie ,milczy - to jest KOSZMAR.Dlaczego tak sie dzieje bo jestesmy uczuciowe za mocno to pokazujemy i przegrywamy no i tak mamy - z gorycz i byle jak.Wygrywa ta kobieta ktora jest chlodniejsza uczuciowo mniej wylewna czyli silniejsz z charakterem i pazurem.nigdy nie ma jej w garsci na 100 % dlatego sobie nie pozwoli aby tak traktowac kobiete swoja Taka kobieta pokazuje ze jej az tak na nim nie zalezy moze z nim zyc i bez niego rowniez bedzie szczesliwa .Kobieta ta zyje z nimn z wyboru gdyz on ja kocha i szanuje Facet wtedy wie ze jesli zrobi jakies swinstwo to kobieta odchodzi.On nigdy nie ma jej w garsci dlatego bedzie ja zdobywal caly czas a nawet cale zycie.Faceci pozwalaja sobie na tyle na ile pozwalaj mu kobiety.Zajac sie swoim zyciem miec prace swoje zainteresowania kolezanki a nie facetowi nadkakiwac oni tez nam nie dadskakuja maja nasze uczucia w dupie gleboko wiec my tez zrobmy dystans i miejmy gleboko w dupie .Wtedy wygramy.Wtedy bedzie kochal szanowal cenil dbal a tak jak my wlazimy im w dupe oni sa bierni nie musza nic dawac wszystko za nich zrobione nie musza sie starac ani zabiegac leza przed telewizorem i mecz to sa tak przyszykowani na mecz ze ooo nawet sluch traca.Wesc sie wyszkuj super i powiedz ze idziesz do kolezanki to zobaczysz jak oczy mu wyjda z orbit.Zrob sie czasami niedostepna .Nie rob wszystkiego co on chce.Wyjedz i wylacz telefon -stan sie niedostepna (to on sie wscieknie bo nie bedzie wiedzial co robisz a tak on ise czuje bezpiecznie.Wiem jestem tego pewna facet nie moze sie czuc bezpiecznie to jest mysliwy przez cale zycie.Wyjedziesz i wylaczysz tel.to jego baterie sie doladowuja i mnie szukal u wszystkich kolezanek -TROPIL.Dajmy im ta szanse jak tak lubia niebezpieczenstwo oni to maja jeszcze z czasow jaskini i nikt tego nie zmieni.My kobiety lubimy sie czuc bezpiecznie oni nie.Jak tak bedziemy czasami niedostepne to oni nie beda trzymac nas w garsci nigdy wtedy bedziemy w ich myslach a nie beda na portalach itd bo beda nami zaintrygowani zaciekawieni bo nigdy do konca nie beda nas pewni.A tak jestesmy polozone gotowe NA TACY.Maja sie strac caly czas o nas musza byc zaangazowani a nie bierni.Kobieta z natury daje cieplo uczucia a oni /wiec nie przesadzajmy .oOni nie sa pempikiem naszego swiata sa najwyzej jes skrawkiem.Mysl tak i miej swoje zycie tak jak faceci maja swoje zycie i nie badz wylewna zx uczuciami i trzymaj go z lekkim dystansem a bedziesz spokojniejsza pewniejsza i bezpieczniejsza .To oni niech sie martwia o nas.Polecam ksiazke ,,Dlaczego mezczyzni poslubiaja zolzy,,Sherry Argov i,,Dlaczego mezczyzni kochaja zolzy,,Sherry Argov Bestseeller Wspaniale madre poradniki powinna miec te poradniki i korzystac z tych wskazowek kazda kobieta czy wolna czy mezatka.Przeczytajcie bardzo polecam to facetom uszy spadna i EGO.Mozna je kupic na Allegro.pl Facieci tak z nami wyprawiaja bo my z nich robimy panow wladcow a z siebie slozki i ponozki.Ale mysle ze sa tez jeszcze normalni faceci choc napewno ich jest bardzo malo dlatego tyle kobiety cierpia.Przecztajcie je uwaznie i zmieniajcie sie .WARTO

Czytam te rozne tematy o zwiazkach i wlosy mi sie jeza.Myslalam ze kobiety sa madrzejsze w dzisiejszych czasach niz 30 lat temu.Prawda jest taka ze sa tak glupie jak kiedys nic sie nie zmienilo.Zamiast kochac siebie i traktowac jako nr jeden dbac o siebie i kochac siebie to facetow stawiaj na pirwszym miejscu i traktuja jak pempek swiata wylewne ,serce maja zawsze na dloni,nadskakuja ,zrobia wszystko dla faceta nawet zrobia z siebie podnozek ,sa na rozkaz,na kiwniecie palcem ,obiadki oprany posprzatane ,nawet facet zaklada sobie profil na portalu ,bije,zdradza,wysmiewa ,prowokuje aby kobieta byla zazdrosna i czula sie niepewnie ,milczy - to jest KOSZMAR.Dlaczego tak sie dzieje bo jestesmy uczuciowe za mocno to pokazujemy i przegrywamy no i tak mamy - z gorycz i byle jak.Wygrywa ta kobieta ktora jest chlodniejsza uczuciowo mniej wylewna czyli silniejsz z charakterem i pazurem.nigdy nie ma jej w garsci na 100 % dlatego sobie nie pozwoli aby tak traktowac kobiete swoja Taka kobieta pokazuje ze jej az tak na nim nie zalezy moze z nim zyc i bez niego rowniez bedzie szczesliwa .Kobieta ta zyje z nimn z wyboru gdyz on ja kocha i szanuje Facet wtedy wie ze jesli zrobi jakies swinstwo to kobieta odchodzi.On nigdy nie ma jej w garsci dlatego bedzie ja zdobywal caly czas a nawet cale zycie.Faceci pozwalaja sobie na tyle na ile pozwalaj mu kobiety.Zajac sie swoim zyciem miec prace swoje zainteresowania kolezanki a nie facetowi nadkakiwac oni tez nam nie dadskakuja maja nasze uczucia w dupie gleboko wiec my tez zrobmy dystans i miejmy gleboko w dupie .Wtedy wygramy.Wtedy bedzie kochal szanowal cenil dbal a tak jak my wlazimy im w dupe oni sa bierni nie musza nic dawac wszystko za nich zrobione nie musza sie starac ani zabiegac leza przed telewizorem i mecz to sa tak przyszykowani na mecz ze ooo nawet sluch traca.Wesc sie wyszkuj super i powiedz ze idziesz do kolezanki to zobaczysz jak oczy mu wyjda z orbit.Zrob sie czasami niedostepna .Nie rob wszystkiego co on chce.Wyjedz i wylacz telefon -stan sie niedostepna (to on sie wscieknie bo nie bedzie wiedzial co robisz a tak on ise czuje bezpiecznie.Wiem jestem tego pewna facet nie moze sie czuc bezpiecznie to jest mysliwy przez cale zycie.Wyjedziesz i wylaczysz tel.to jego baterie sie doladowuja i mnie szukal u wszystkich kolezanek -TROPIL.Dajmy im ta szanse jak tak lubia niebezpieczenstwo oni to maja jeszcze z czasow jaskini i nikt tego nie zmieni.My kobiety lubimy sie czuc bezpiecznie oni nie.Jak tak bedziemy czasami niedostepne to oni nie beda trzymac nas w garsci nigdy wtedy bedziemy w ich myslach a nie beda na portalach itd bo beda nami zaintrygowani zaciekawieni bo nigdy do konca nie beda nas pewni.A tak jestesmy polozone gotowe NA TACY.Maja sie strac caly czas o nas musza byc zaangazowani a nie bierni.Kobieta z natury daje cieplo uczucia a oni /wiec nie przesadzajmy .oOni nie sa pempikiem naszego swiata sa najwyzej jes skrawkiem.Mysl tak i miej swoje zycie tak jak faceci maja swoje zycie i nie badz wylewna zx uczuciami i trzymaj go z lekkim dystansem a bedziesz spokojniejsza pewniejsza i bezpieczniejsza .To oni niech sie martwia o nas.Polecam ksiazke ,,Dlaczego mezczyzni poslubiaja zolzy,,Sherry Argov i,,Dlaczego mezczyzni kochaja zolzy,,Sherry Argov Bestseeller Wspaniale madre poradniki powinna miec te poradniki i korzystac z tych wskazowek kazda kobieta czy wolna czy mezatka.Przeczytajcie bardzo polecam to facetom uszy spadna i EGO.Mozna je kupic na Allegro.pl Facieci tak z nami wyprawiaja bo my z nich robimy panow wladcow a z siebie slozki i ponozki.Ale mysle ze sa tez jeszcze normalni faceci choc napewno ich jest bardzo malo dlatego tyle kobiety cierpia.Przecztajcie je uwaznie i zmieniajcie sie .WARTO

Gość on też
Witam, czytam wasze posty i jakbym widziała swoją sytuację. Zaczęło się 3 lata temu kiedy byłam w ciaży, Odkryłam, ze mój mąż uprawia cyberseks i od tamtej pory miałam do niego ograniczone zaufanie. Że już niby nigdy nie bedzie i wogóle. rok temu odkryłam że udziela sie na profilach randkowych. Zaprasza do znajomych cycate, długowłose blondynki albo takie które szukają seksu. Wtedy też obiecywał ze to niewinne i koniec z tym. 2 m-ce temu całkiem przypadkiem (bo mamy maila połączonego z allegro i chciałam zobaczyć czy sprzedawca z allegro wysłał mi przesyłkę) loguję sie a tam wiadomość na sympatii. zalogowałam sie na sympatię (miał banalny login i hasło - jak do konta e-mail) i tam w najlepsze randkował z dziewczyną z innego miasta bo tam w tamtym mieście pracował. Akurat zdążył ją poznać. Kiedy to zboaczyłam, poczułam sie poniżona, nieatrakcyjna (chociaż pracuje w poważnej firmie na stanowisku i dbam o siebie) i gorsza od niej. A nieobrażajac innych kobiet, ta z sympatii ważyła z 50 kg więcej niż ja. ! Od razu powiedziałam mu, że mam już dość, ze tyle obiecywał że skończy z tym i znowu na nowo. Kazałam mu sie wyprowadzic do tego miasta - przynajmniej nie będzie wydawał na dojazdy i bedzie sie mógł z nią widywać. Byłam bezwzgledna w tym postanowieniu i decyzji tak bardzo, że chodził, płakał przepraszał, błagał i ... powiedziałam, że to ostatni raz, bo przez niego jestem niedowartościowana i sama mam o sobie niskie mniemanie. Już wczesniej jakieś 6 m-cy temu zdziwiłam się bo nagle zaczął na siłownie (po 7 latach przerwy) chodzić. I co ja widzę wczoraj?! ... na mixer.pl mój mąż ma status: w zwiazku ale szuka prawdziwej miłości. Dodam że jesteśmy ze sobą 9 lati mamy 2,5 letniego synka. A znalazłam to znowu przez taki sam przypadek jak poprzednio. Wiadomość na mailu :/ Nie wiem co robić. Kocham go, ale przez niego cierpię, czuje się źle sama ze sobą i gorsza od tych lasek co szuka. Nie mam pewności że mnie nie zdradzi i ze podobam mu sie (bo tak twierdzi). Nie ufam mu wogóle, nie wierzę w nic co mówi. Cieżko tak żyć.

Gość joanna83 hi
Moje drogie moj byly tez czatowal smsmy pisal byl zalogowany na portalach szukal szukal i zdadzil!!!nie badzcie naiwne na darmo tam nie siedza.Ja jestem juz po rozwodzie.

Gość gość
Wiem, stary temat i ciągle aktualny. Dołączylam do grona oszukiwanych żon. Mój prawie 50letni mąż ma konta na badoo i zbiorniku. Znalazłam foto jego intymne w telefonie, które szybko usunal, pewnie na portalu też są. Ręce opadają. Pewnie spał z kobietami. Nie wiem czy drążyć temat, co w ogóle zrobic? Nie chodzi, ze ja go kocham, bo po 20 latach to raczej trudno. Ale chodzi o uczciwość, zaufanie, przyzwoitość. Wszystko niszczy w przeświadczeniu, ze ja żyje w nieświadomości.

Gość lacia76
Dołączam do grona tych oszukiwanych. Od urodzenia córki to juz trzy razy go zlapalam. Jak nie portale to sms, messengery. Obrzydliwe. Dzisiaj go wyrzucilam. Straszne jak mozna robic to dziecku. Jak matka moze takiego typa wychowac. Ciesze sie ze mam córkę. Brzydze sie moją tesciową ktora go usprawiedliwia. On o mnie nie pisal, mowil tylko o dziecku. Łapał kobiety na dziecko. A ja zyje. Swinia. Ma na imie Michal. Ma 45 lat. Jest z Warszawy Ursus. Chociaz czy Ursus podaje. Ustawia zdjecie albo w takiej rurze. Usmiechniety z doleczkami. Ciemne na jeza wlosy. Albo tez usmiechniete zdjecie w kurtce czarnej. Widac pod spodem bluze pomarancz. Gdy ktos mial z nim do czynienia. Ostrzegam. Klamca. Zdrajca. Trzymajcie sie dziewczyny. Jestesmy silne. Nie potrzebne nam te swinie. Chociaz nie powinam obrazac tych madrych zwierzat.

Gość gość
Mój mąż również miał kilka profili na różnych portalach randkowych choć tez naśmiewał sie zawsze z Facebooka itp. Niestety nie byłam tego świadoma, nie miałam żadnych podejrzeń aż odkryłam zdradę z kobieta poznana w sieci. Niestety nikt nie zakłada tam konta bezinteresownie. Jak sam powiedział wszystko zaczyna sie niewinnie...

Gość gość
Moja znajoma umówiła się z własnym ojcem... Różnie bywa z panami :)

Gość gość
dla samotnych hahaha! ja szukam wolnego o czym jest wyraźnie w moim profilu napisane a atakują mnie sami żonaci! jest ich pełno czy oni naprawdę nie majo nic innego do roboty?

Gość Dojrzała

A ja spotykałam się z facetem z takiego portalu z Gdańska. Brzydki jak noc. Wydawało się bezpiecznie. Pracował, niby ciagle w trasie. Okazało się, ze żonaty. Z żona ciagle gdzieś maja wypady to na narty to na wakacje....i na tym jeszcze nie koniec. Kilka kochanek w okolicy. Dziewczyny na tych portalach nie znajdziecie nikogo wartościowego. I te reklamy portali wyżej nie pomogą. Nie warto. Szkoda czasu i uczuć . I najlepsze z tego wszystkiego nie umiem tego skończyć