Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość zapytajacaaaa

pytanie

Polecane posty

Gość zapytajacaaaa

Staramy sie z mezem o dziecko od dawna. Jestem teraz po udroznieniu jajowodow i cykl mialam monitorowany i wiem ze owulacja byla. Za 5 dni mam dostac @. Temperaturka jest obiecujaca, bo 37.1, ale przed @ to normalne. Wiem ze mi rosnie bo jak mierzylam pare dni temu to bylo 36.8. Ale to pwenie nie ma znaczenia. Chodzi mi o to, ze oprocz tej tempki nie mam zadnych objawow innych. Czy gdybym potencjalnie byla w ciazy, to na 5 dni przed spodziewana @ powinnam juz cos odczuwac ? Chocby bule brzucha ? Piersi bolaly mnie dwa dni temu, teraz przestaly. Pewnie w ciazy nie jestem i powinnam sobie odpuscic jakiekolwiek nadzieje, ale niektore z Was wiedza jak to jest kiedy sie czlowiek dlugo stara.

Gość ANNNNNNNNA
Różnie to bywa...jedne czuja sie jak na nadchodzaca @ inne nie czuja nic...mi osobiscie spoznia sie okres 2 dni i czuje bole na @... mam nadzieje, ze @ nie przylezie.... Pozdrawiam

Gość zapytajacaaaa
Anna trzymam kciuki zeby nie przylazla. A jak czulas sie przed @ ? Bolalo Cie cos ?? Mi jeszcze sluz dochodzi, zapomnialam o tym napisac, ale ja w drugiej polowie cyklu zawsze go mam. Choc chyba nie tak duzo jak teraz. Ale to tylko gdybanie.

Gość ANNNNNNNNA
Sluz tez mam - bialy, ale zauwazylam ze taki jest przed miesiaczka.... Ja mam objawy jak zawsze przed @, czyli bole w podbrzuszu(od kilku dni) ale nie sa one az tak bardzo dokuczliwe jak zawsze, zastanawiaja mnie tez klucia brzucha ich np. nie mialam wczesniej i bole piersi...(odrazu po owulce zaczely bolec jak zawsze) eh...nie wiem...ale nadzieja jest

Gość zapytajacaaaa
zycze Ci zeby sie okazalo, ze jestes w ciazy. No ja wlasnie przed miesiaczka nigdy zadnych objawow nie mam. Brzuch mnie nie boli. Choc piersi i owszem. I nerwowa wtedy jestem. Teraz jakos wlasnie nie. Od razu po owulacji bylam, a w tej chiwli luzik jakis. Ale tego do objawow nie mozna zaliczyc :)

Gość ANNNNNNNNA
Ja rowniez zycze Ci dzieciatka:):) Na pewno bedziemy je mialy:):) Jak nie teraz to w nastepnym cyklu sie postaramy:):) A widzisz te objawy to sa najrozniejsze u kazdej inne...