Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość jak to jest jak dziecko

czy do tesco mozna wjechac wozkiem z dzieckiem?

Polecane posty

Gość czerwony kapturekkkk
a dlaczego niee?? :D

Gość jfkfkfj
jasne

dzieki-bo nie bylam i nie wiedzialam a mam daleko i nie chce mi sie na darmo isc

Gość asiawawa
można tylko w selgrosie chyba nie było wolno,kiedyś?hmm

Gość mierzka-kasia
mam blisko tesco i zawsze jeździmy wózkiem. Nikt mi nigdy nie zwrócił uwagi jeśli o to chodzi i do tego nie biorę koszyka tylko ładuję do kosza w wózku i też nikt mi nigdy nie zwrócił uwagi. Pionuję tylko żeby w wózku nie było nic co można kupić u nich, a jak już coś mam to zgłaszam przy wejściu

Gość ffdfdffds
Nie wiedzę powodu, dla którego miałoby nie być wolno. Dla dzieci, co umieją siedziec, są siedziska w wózkach albo specjalne wózki. Jak masz niemowlaka, to chyba wygodniej wziąć go do chustki, bo trudno ci będzie prowadzic jego wózek i ten sklepowy jednocześnie. No chyba ze bierzesz koszyk - ale to tez trochę niewygodne

nie zamierzam robic duzych zakupow-chcialam wejsc ze spacerowka i ew zakupu wlozyc do przezroczystej reklamowki a tak na marinesie nie wiecie czy sa jakies promocje w tesco?

synek ma 2,i pol roku-ale nie chce zostawiac nigdzie spacerowki i jezdzic sklepowym wozkiem-dzisiaj wybieram sie na obczajke (u nas jest to male tesco) jednak nie bylam podobno w mojej miescinie nie ma takich fajnych promocji jak w wiekszych miastach

Gość franca 666
mieszkam kilka kroków od tesco i zapewniam Cię że wejdziesz bez problemu. Nikt do Ciebie się nie przyczepi, ochroniarz też nie. No chyba, że będziesz mieć zakupy w koszu wózka ale wtedy pokażesz mu paragon i git :)