Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość smiesiunia

Brak okresu po tabletkach anty

Polecane posty

Gość smiesiunia

witam mam pytanie i bardzo prosilabym o odpowiedz. otoz kiedys bralam tabletki antykoncepcyjne przerwalam na kilka miesiecy odstawilam je... bylam u lekarza wypisal mi recepte na jedno opakowanie tabletek mialam je zaczac braz od pierwszego dnia cyklu patrzylam pierwszy dzien dostalam krwawienia wiec zaczelamm i wzielam pierwsza tabletke pomijam to ze "okres" mialam 2 dni wiec smiech na sali.... we wtorek ten wzielam ostatnia tabletke oczywiscie sie kochalam z narzeczonym bez zabezpieczenia bo chcemy miec dziecko staramy sie teraz o nie... teoretycznie zawsze mialam tak ze jak we wtorek konczylam tabletki to w piatek juz dostawalam miesiaczke dzis jest piatek a ja nie mam okresu ani zadnych boli poza tym ze dwa dni na wieczor ostatnio mnie podbrzusze bolalo ... co to moze byc dlaczego tak jest ????

Gość eddesa
jak to bierzesz tabletki i starasz sie o dziecko? :|

Gość smiesiunia
wiesz bralam tabletki wybralam to opakowanie, zeszlam sie z facetem i po wybraniu opakowania co go skonczylam chcemy sie starac o dziecko dlatego juz nie bede brala tabletek

Gość frufru
bo pigulki nie sa po to żeby brac, odstawiać, znow brac, znow odstawiac... jak zaczynasz brać to powinnaś brać przynajmneij trzy miesiace żeby organizm nie zglupial. rozregulowałaś się bardzo ładnie, teraz bedziesz musiala czekac az sie uregulujesz. gratuluje bezmyślności.

no jak raz bierzesz potem znów nie to masz rozchwiany organizm mogól ci sie okres przesunąc a swoja doga ciekawe strac sie o dziecko stocując antykoncepcje :D no ale cóz