Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość aaaaaaaaaaaa

Jaka suknia dla osoby z małym biustem???

Polecane posty

Gość aaaaaaaaaaaa

Tak jak w temacie. Macie moze jakies pimysły, linki odnosnie sukni w której dobrze sie prezentuje mały biust. W moim prypadku miseczka b. I jescze chciałam spytac jaki najlepiej stanik pasuje do sukni slubnej? Taki typu pusch up ze sztywnymi miseczkami???

coś ci powiem, ja tez mam niewielki biust, małe b i wiesz co tak szczerze to każda suknia z tego co ja mierzyłam. Wystarczy dobry push up, z tego co mi Pani w salonie mówiła to dziewczyny takie cuda robią biustonosze, jakieś silikonki te przyklejane i mają piękne piersi....super się prezentują:)

Gość b jak biust
polecam przede wszystkim dobry stanik, na pewno nie masz żadnego B, bo to nie jest zaden rozmiar, jesli nie ma wymiaru pod biustem, to to slawne B nic nam nie powie... ile masz pod biustem (ciasno zmierzone, na wdechu, tak na maksa scisniete) i ile masz w najszerszym miejscu luzno zmierzone (mniej wiecej na wysokosci sutkow, ale zeby tasma nie spadala, nie ZA luzno) obstawiam, ze wyjdzie cos w okolicach 60E :) potem kup stanik w tym rozmiarze i zobacz jak swietnie wygladaja twoje piersi bez zadnych pusiapkow i silikonowych ohydek :) pozdrawiam

zgadzam się z wypowiedzią powyżej. przede wszystkim kup dobry stanik w odpowiednim rozmiarze. wtedy biust jest ładnie wyeksponowany i żadne żelowe wkładki i nasadki nie są potrzebne. ja z 70B przesiadłam się na 65D, a właściwie powinnam była wybrać 60E ;) dodam, że mam mały biust, do sukni wybrałam model push up firmy kostar i jestem zadowolona :)

oczywiście dziewczynki macie rację, ja może niezbyt rzetelnie opisałam sytuację gdy nie ma co wyeksponować:P dobry stanik do podstawa

Gość aaaaaaaaaaaa
Ok. Zmierze sie jak wróce do domu, bo teraz jestem w pracy:) i odezwe sie wieczorem. Z tego co mi wiadomo to pod biustem mam chyba 75. Jeszcze sie odezwe

tu masz linka do kalkulatora (po lewej, w góry) :) wstukaj swoje wymiary i zobaczysz efekt. oczywiście nie ma co ślepo wierzyć w podane rozmiary tyko przymierzać i dobrać rozmiar idealny :)

Gość aaaaaaaaaaaa
dziewczyny własnie sie obmierzyłam. Pod biustem mam 73cm a w biuscie 83. Jak to wpisałam w ten licznik który mi podałyscie to mi wyskoczył rozmiar 65C. W zyciu bym nie pomyslała ze mam miseczke C. To chyba jest cos nie tak. Ja mam naprawde mały biust

Gość b jak biust
ja tez mam niewielki, naprawde... :) nosze 65E albo 60FF wielkosc nie zalezy od tej literki, ona oznacza jedynie roznice miedzy obwodem w biuscie i pod biustem, wielkosc zalezy tez od obwodu, dopiero ta kombinacja literki i cyferki djae prawdziwy rozmiar biustu teraz jak juz znasz swoj rozmiar pora na zakupy, nie wiem w jakim miescie mieszkasz, ale w kazdym wiekszym jest conajmniej jeden probiusaciasty sklep, w ktorym mozna znalezc duzo tzw. "nietypowych" rozmiarow :) albo mozna tez kupic przez internet

Gość aaaaaaaaaaaa
Wielkie dzieki za pomoc. poszukam stanika odpowiedniego dla mnie. Zawsze nosiłam 75 b.

Gość zła beza
A możecie polecic jakieś sieciowe sklepy, albo sklepy w krakowie, gdzie są staniki w takich nietypowych rozmiarach?

Gość katrynka
mop własnie. Ja zawsze kupowałam stanik w zwylych sklepach. Nie jakies tam firmowe. Kupowałam stanik z miseczką B, która niestety rowniez byla źle dopasowane, bo nie mam pełnego B, a z mniejszymi mieli jedynie z mniejszym obwodem pod biustem i nigdy nic nie moglam dopasowac nosze 80B tez chcialam zapyc jakie firmy sprzedaja w takich rozmiarowkach

Gość b jak biust
jeszcze wiem ze w Opolu na Franciszkanskiej maja dobre staniki, a we Wroclawiu jeszcze czasem w Gorseterii