Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość zbyt naiwna...

dlaczego ja jestem taka głupa!?

Polecane posty

Gość zbyt naiwna...

otoz wczoraj po raz juz nie pamietam ktory z kolei chlopak ze mna zerwal :( powod byl taki ze powiedzial ze mi nie ufa, bo jak przyjechal do mnie to pisal do mnie kumpel odnosnie spotkania ktorego ja unikalam zeby nie starcic chlopaka, moj byly widzial pare smsow ktorych nie skasowal ale reszte powiedzialam mu prawde, mimo wszystko powiedzial ze jestem zaklamana i wyszedl, wczesniej powiedzial zebym wyslala do kumpla smsa o tresci :"po co chcesz sie spotkac" choc ja odpowiedz znalam , nie widzialam go pol roku, wiec napewno byloby to tylko spotkanie oparte na rozmowie, a moj byly od razu ze sie pewnie z nim przespie, dla mnie to jest chore, a zwlaszcza ze byly to moj pierwszy partner seksualny. dlaczego tak sie zachowal? w sumie to juz nie pierwszy raz tak sie to wszystko skonczylo, ale wczoraj to juz chyba pszeszedl samego siebie, dlatego ze nie wyslalam do kumpla tego esa on wyszedl,,, co wy o tym sadzicie? jesli chcecie jakies jeszcze informacje zeby cokolwiek na ten temat powiedziec to pytajcie...

Gość zbyt naiwna...
a najgorsze jest to ze po kazdym takim zerwaniu ja mu wybaczam bo go kocham, ale mija 4 dni i znow to samo :( tak jest od 3 miesiecy non toper a jestesmy razem od 8 miesiecy :( jak ja mam to wszystko rozumiec?

Gość noooooooooooooooo
madra to ty raczej nie jestes.kopnij go w dupe,ja bym juz dawno to zrobila...

Gość zbyt naiwna...
no teraz to on to zrobil z dniem wczorajszym :( ale dlaczego tak postapil? ja nie rozumiem jego zachowania, nigdy nie dalam mu powodow do zazdrosci, mial wszystko czego chcial........

Gość zbyt naiwna...
dodam jeszcze ze on ma 24 lata a ja 18....... prosze odpowiedzcie mi na to pytanie :( ja juz nie rozumiem facetow :(

Gość 4588888 ehh lolol
Ja już wszystko rozumiem,masz 18 lat czyli zryty beret.Facet jest dojrzały wie czego chce i dlatego tak postąpił.Dziwie się temu facetowi dlaczego związał się z taką młodą pustą świno jak ty i dobrze go rozumiem,bo mogłaś mu tego smsa napisać odnośnie tego spotkania,ale ty ni nie napisałaś.Panienki w 18 roku życia za dużo chodzą na dyskoteki i za duża piją i mają nasrane w głowie.Dla mnie jesteś niczym,jesteś dla mnie muchą,o taką małą która wystarczy zgnieść.Facet bardzo dobrze postąpił i nie dziwie się dlaczego ci nie może zaufać.