Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość bbbbbbbbb

fajna?

Polecane posty

Gość bbbbbbbbb
laska jak laska ale czy bluzka:P zastanawia mnie jak to bedzie sie ukladac

hmmm sorki, ze tak obcesowo zapytalam, ale wydaje mi sie, ze tylko napraaawde szczupla dziewczyna bedzie wygladala w tym super:)

Gość bbbbbbbbb
tak jestem:) i mam biust C więc wyglądam ok:)

jesli jesteś szczupła i masz płaski brzuszek to lepsza bedzie pierwsza bluzeczka...w tej drugiej możesz wyglądać ''workowato''...przymajmniej ta dziewczyna z aukcji tak wygląda a tez widac ze jest szczuplutka..

uwielbiam bluzki motylki (nazywam je nietoperze:D ) sa naprawde swieetne i wierz mi, ze jesli jestes szczupla to w nietoperku rozm s bedziesz wygladala swietnie:) ja przestalam je nosic jak przytylam, ale mam nadzieje ze po wakacjach znow do nich wroce:) aach, Julek, Julek:D

Gość bbbbbbbbb
Hmm... nie wiem kurde, tyle oglądam i nic mi się nie podoba.. wiosna idzie a ja nie mam co ubrac:( widzialyscie moze cos ładnego?

Gość bbbbbbbbb
w sumie to co pokazałam modnie ale w miarę stonowane nie żeby z kilometra można mnie widzieć ale tez żebym nie przeszła nie zauważona:)

Gość bbbbbbbbb
tylko szkoda że nie ma zdjęcia na osobie i nie jest na kup teraz, z reguły nie bawie się w licytacje tylko szukam dużo u jednego sprzedawcy... zreszta to kurtka a nie bluzka:P jak przyswieci slonko to sie w tym zgrzeje i zostnae z gołą dupą:D