Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

aleksandrowy

Mała ankieta...czyli o zwiazkach po zwiazkach.

Polecane posty

a wcześniej to tydzień :) no i raz po 2 miesiacach (ale wtedy to tylko mnie się wydawało że to był związek) :)

hmm...u mnie trwalo to znacznie dłuzej. Po bardzo bolesnym rozstaniu, z czlowiekiem z ktorym bylam rok i na ktorym mi zalezalo...zanim weszlam w kolejny zwiazek minely 2 lata. Ten drugi zwiazek, w ktory weszlam zakonczyl sie jednak szybko, bo trwal od wrzesnia do polowy grudnia. I teraz sie zastanawiam...kiedy znow sie zakocham ? Nie chce czekac 2 lat... jestem mloda jeszcze, nie ukonczylam jeszcze lat 20, ale milosc to przeciez takie wspaniale uczucie, bez wzgledu na wiek...

Gość 24la
Po zwiazku trwającym 2 lata ponownie w ogole spojrzalam na innego faceta po 6 miesiacach i zwiazalam sie na powaznie prawie po roku

Gość ładnie brzydka
juz pol roku po i nic, pewnie kolejne 6 miesiecy jeszcze mi sie zejdzie, bo nadal kocham

ładnie brzydka....a masz z nim kontakt ? Ja ze swoim mam. Ale powiedzmy, ze jest on wymuszony pewnymi okolicznosciami. Rozmawiamy normalnie i jest ok. I wydaje mi sie, ze juz do niego nie czuje.

Gość MM33
Błam w związku z jednym mężczyzną przez 8 lat, stwierdziłam, że albo związek zniszczy mnie albo ja go zakończę i zakończyłam. Z moim obecnym partnerem i przyszłym mężem zaczęłam się spotykać 8 miesięcy po rozstaniu.

Gość ładnie brzydka
kontaktu nie mamy poza przypadkowymi spotkaniami i rozmowie o pogodzie:) odczuwam,ze jeszcze chce, tak jak i ja, znajomi probuja nam to dodatkowo uswiadomic, ale oboje jestesmy na to zbyt dumni i popapranie honorowi