Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość nie chciałam żeby wyszło tak

CZY SŁUSZNIE POSTĄPIŁ????

Polecane posty

Gość heheheeee a to moja rozmowa z
oddzwonil, bo chcial jeszcze porozmawiac o tym kontrakcie , inaczej pewnie by zadzwonil dopiero dzis wieczorem :) ale jakby tego nie zrobil, to ja bym pewnie za chwile zadzwonila ... (niestety ;) )

aaaa ciebie pyta czy nie rozumiesz prostych pytan- a on sam NIE rozumie i nie przyjmuje prostych odpowiedzi, tylko szuka cholera wie czego.

Mnie też korci napisac do Niego,a nawet dosłownie nawbijać!!!

ps. odezwac sie mozesz, tylko go nie przepraszaj, bo nie masz za co :)

co ty gadasz to on sie rozlaczyl wiec niech to on wyciagnie reke a nie ona

Gość a pozniej powstaja watki...
... facet szantazuje mnie emocjonalnie :( co mam robic, ja jestem taka dobra gwiazdke z nieba, a On ze zupa za slona i wychodzi do kochanki ...

no ale to ona chce z nim pogadac,bo sie kiepsko czuje w tej sytuacji, inaczej by tu nie pisala . No niewazne , czasami (!!!) mozna zrobic ten pierwszy krok . No chyba, ze ktos chce miec popsuty weekend spedzony na wpatrywaniu sie w telefon :) Mam tez jakies niejasne wrazenie, ze ten facet chyba po prostu szukal pretekstu do klotni ... Moze sie myle, moze nie ... dobrze wam sie uklada w ogole ? :)

Gość LENNA90
mówisz ze nie maił humoru od ana wiec moze dlatego denerwuja go drobiazgi. kazdemu sie moze zdarzyc ze ma taki dzien. zadzwon d niego albo napisz. i nie mów nic o tym chyba ze on zacznie. niemasz go za co przepraszac nic złego nie zrobiłaś !! :)

RETY CO ZA PROBLEM JA STACILAM NAJWIEKSZA MILOS MOJEGO ZYCIA I JUZ WIEM ZE JEJ NIEODNAJDE

facet szulkal pretekstu by rzucic sluchawka i go znalazl . i radzicie jej by to ona do niego dzwonila ? a potem sie dziwicie ze faceci was nie szanuja ! w koncu jak ma sie spokoj do swojej godnosci. godnosc jest wazniejsza niz spokoj bo co po tym spokoju jak po takiej akcji same bedziecie czuly do siebie brak szacunku.

facet szulkal pretekstu by rzucic sluchawka i go znalazl . i radzicie jej by to ona do niego dzwonila ? a potem sie dziwicie ze faceci was nie szanuja ! w koncu jak ma sie spokoj- do swojej godnosci. godnosc jest wazniejsza niz spokoj bo co po tym spokoju jak po takiej akcji same bedziecie czuly do siebie brak szacunku.

zawsze mozna zadzwonic i opierdolic ze sie rozlaczyl - tylko ,ze powinna to zrobic od razu :P to tez bedzie brak szacunku do samej siebie ? ;)

skoro rzucenie sluchawka dla was to malo- to pozwolcie na wiecej i koniecznie same zabiegajcie o kontakt, szukajac pretekstu do rozmowy i ulatwiajac im naprawianie ich bledow. a potem 1000 stron ze was nie szanuje olewa itd.- tak trudno wam zobaczyc ze same prowokujecie to ze was nie szanuja ?

yeez - chyba nie uwazasz ze autorka go sprowokowala do rzucenia sluchawka . Ty tez nie znasz sie na zartach ? :O

Gość do yeez
mam pytanko, gdzie wyczytałeś/aś, że Ona na początku powiedziała mu prawdę??

nic takiego tam nie ma , ona od razu mu powiedziala ,ze jest sama , a nie byla :)

Gość do yeez
właśnie dlatego pytam :) Też uważam, że facet zachował się nieadekwatnie do sytuacji, ale wydaje mi się że po prostu miał zły dzień itp. Współczuję, autorko, jeśli wszystkie pierdołki w związku tak przeżywasz.

do - masz racje , zle zrozumialam pierwszego posta.

Nadal się nie odzywa... No trudno. Niestety tak mam że przeżywam... Bo to nie powinno mieć miejsca,naprawdę nie miał powodów do rozłączenia się i strzelenia focha...

oczywiscie ze nie uwazam ze ona go sprowokowala ale rzucanie sluchawka z takiego powodu ......i obraza wielka .....