Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość milut

jak sie ubieracie

Polecane posty

Gość milut

Jestem ciekawa jaki styl kreujecie. Podążacie za trendami sezonu czy jesteście indywidualistami i same wybieracie to co nosicie.

ja uwazam, ze kazdy powinien miec swoj styl, aczkolwiek nietrudno wsadzic cos co jest w danym sezonie do swojego stylu. Kazdego sezonu jest kilka trendow, wiec dla kazdego cos dobrego :) Ja staram sie \"byc na czasie\" ale zachowac tez swoj styl :)

trendy mam w nosie i wrecz unikam rzeczy lansowanych w danym momencie - na przyklad rurki itd. Ale tu mam na mysli trendy \"uliczne\" a nie z wybiegu. czesto czerpie inspiracje z najnowszych pokazow mody. Jesli orientujesz sie w projektantach, to styl ktory najbardziej lubie jest prezentowany przez Michael Kors\'a (elegancja polaczona ze stylem sportowym) i przez Alberte Ferretti (styl miekki, dziewczecy, sukienki, dzianiny). rzeczy kupuje zwykle na e-bayu, lub w sieciowkach, ale niezbyt czesto znajduje to co mi sie podoba.

Ciezko nie podarzac za trendami bo jednak to co oferuja sieciowki to wiekszosci jest zgodne z trendami. Nawet gdybym nie chciala nie podarzac za trendami to bymk nie dala rada, bo uwielbiam ogladac zagrniczne blogi modowe i jak cos mi sie spodoba, to zaraz sie okazuje ze to pojawia sie w sieciowkach i ze np. na stylio staje sie bardzo popularne ;) Ale oczywiscye z tych obowiazujacych trendow wybieram to co najb pasuje do mojej figury. Nie nosze czegos tylko dlatego ze jest modne.

Gość od dawien dawna
Jestem wierna stylowi hippie, wiktoriańskiemu, rockowemu... Teraz dzwony i frędzle znowu w modzie więc można coś wreszcie kupić.

Gość punky
ja uwielbiam jaskrawe kolory ciuchów z cropp. Czuje sie inaczej na szarej ulicy polskiej - niestety gdy widzę wieszaki zawalone tymi samymi ciuchami i półki urywające się pod ciężarem ubrań tego samego modelu - smutno mi że w tym całym indywidualizmie wcale nie będę indywidualna.

Gość kiniaaaa
a ja noszę jenasy ;) jenasy jenasy jeansy - pasuja do wszystkiego. moj ostatni szał to toxic z big stara.

Gość blankaa2
;) \\jeansowy szał ;) ja kilka dni temu kupiłam spodnie w big star swojemu facetowi - świetne z zameczkami na kieszeniach niestety trochę przeholowałam z rozmiarem ;/

To mozecie wiecie gdzie kupic fajne jeansy? Szukam juz od 2 miechow i kupic nie moge, wszedzie to samo ...rurki rurki i rurki w stonowanych kolorach a chcialabym ciut szeresze , kieszenie z tylu nisko i jakies takie powycierane ... ale teraz juz nie ma takowych a mnie szlga trafia bo dawno w jeansach nie chodzilam 😭 Mam fajne ale sprzed roku i juz ich nie zaloze 😭

ja raczej jestem minimalistyczna w stroju, zazwyczaj stosuję się do zasady: stonowana całość plus jeden przyciągający wzrok detal, zazwyczaj są to buty. :)

mexx- próbowałaś w Mango? tam często bywają modele niezgodne z trendami ;)

Do pracy (jak ja jeszcze mialam :O ) musialam chodzic w eleganckich ciuchach ale tak na codzien preferuje luzny styl : fajne jeansy (o ktore coraz trudniej:O) plus jakis ciekawy t-shirt badz sweterek , ewentualnie fajna spodniczka i ciekawa bluzeczka . Mam kilka rzeczy ktore sama zaprojektowalam i dalam uszyc krawcowej , kolezanki zazdroscily mi ,i pytaly sie gdzie kupilam :D Ogolnie teraz dziewczyny chodza jak kolony ...tak samo ubrane :O

Nie probowalam , u mnie nie ma sklepow z tych firm , bylam w wiekszym miescie tylko po to aby kupic sobie spodnie ale nic z tego nie ma :O

Gość blankaa2
ItsOnlyMexx_20 będę stanowcza - spróbuj w big star. Myślę ze taki pomysł nie przeszedł Ci przez głowę. Wydaje mi się ze będziesz mile zaskoczona i znajdziesz coś dla siebie ;) Napisz mi czy miałam racje ;)

Gość planuje zakup skórzanych
spodni - teraz w modzie

Gość skórzanespodnie
skórzane ? eee niepraktyczne ;) nie ma to jak sprawdzony jeans

Gość justinkaaaaaaaaaaaa
uwielbiam wisniackie sweterki.. mowie calkiem serio :D nie lubue mody, uwielbiam chodzic na szmaty.. ostatnio upatrzylam z przyjaciolmi sweter w.. GOSPODARSTWO ROLNE :D ale to sie wiaze ze szkola do jakiej chodze -a rtystyczna :P tam sa wszyscy swirnieci i moga nosic WSZYSTKO pozdrawiam:)

ja łącze troche trendów z tym co mi się podoba ;p czyli tak jak elmirka :P

Gość Sratatatatatatatatata
ja roznie :D raz ubiore sie na kolorowo,z tapeta ,kolczyki zmieniam na te blyszczace,w spodniczce krotkiej,szpileczkach,dzinsach biodrowkach,t-shirtach najczesciej w kolorze bialym,blekitnym,rozowym(jasnym),jasnym zoltym :D a raz na gotycko,+cwieki :D

Gość wsystylizowana
a ja ostatnio ubieram się tak jak modelka z sesji pod tym linkiem ;) http://bigstar.pl/#/pl/gwiazda/doda może i ściągam ale wydaje mi się te ciuchy pasują do mnie no i stylizacja za free ;)

U mnie jest tak że łącze elegancje z luzem.. Czasami zależy wszystko od mojego humoru.. np dziś byłam u dentysty i poszłam na sportowo, zle się w tym czułam ale nie chciało mi się \"pindrzy c\".. Mój styl można porównać z tym: http://stylio.pl/my_wardrobe_pictures.php Aa.. i jeszcze nie lubię jaskrawych kolorów, to głównie..

Gość lubie dżins
i to bardzo ;) jednak tylko spodnie, do tego t-shirt - ostatnio modne są z zameczkami ;)

Gość tylko w new look i littlewoods
fryzura dodatki, bizuteria , makijaz ,i buty dopelniaja wszystko.

Gość jeansy zawsze modne
jeans zawsze bezie modny, tylko niestety czasem nie ma w czym wybierać mimo zapełnionych galerii.

Gość ollinka135
Ja lubię ubierac się na cebulkę, zazwyczaj jest to prostu ubiór plus mocny akcent kolorystyczny lub tez przeciwnie - kilka mocnych kolorów. Ogólnie - żeby nie było nudno :P Uwielbiam wszelkiego rodzaju torebki, mam ich całkiem sporo :D No i kolczyki - zawsze muszą być - sa dopełnieniem każdego stroju :)

Gość ollinka135
a spodnie - tylko dżinsy :)

Gość CCXCWCW
A JA PRACUJE W URZEDZIE I WKURZA MNIE TO WIECZNE MYSLENIE CO UBRAC WOLALABYM BY NAM DALI KASE NA JAKIES ZAKIETY I WOGOLE BO CIAGLE SIE ZASTANAWIAM CO ZALOZYC A JAK JEST CIEPLO TO JESZCZE GORZEJ BO JEST U NAS ZIMNOA A NA DWORZE UPAL