Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Misiapp

Vista a xp...?

Polecane posty

Gość Misiapp

Witam mam problem ,od kupna komutera czyli od nowosci mialam vistę jakiś czas bylo ok ,ale pozniej sie ciągle zawieszał,i dochodzilo do tego ,że co miesiąc regularnie musialam miec na nowo program wgrywany .po jakimś czasie namowili mnie ,żeby wgrać na próbę xp no i wgralam ,ale teraz niemam glosu ,nie mogę odtwarzać filmikow itp. co robić,wyszukalam dzwięki w panelu to pisze ,że są zle skonfigurowane...Tak myślę czy może ja mam sterowniki podporządkowane tylko pod vistę moze tak być...?Nie mam juz pojęcia co robić dalej ,albo ten co mi to wgrywal to jakiś patalach .....Może ktoś coś wie na ten temat ?

Gość Misiapp
Aaaa może ktoś wie jaki antywirus jet dobry dla visty?

Gość Vista to porazka
XP jest o niebo lepszy; Vista ma takie bledy, ze szok. wszyscy czekaja na nowy system.

Nowe komputery jaki sprzet dzialaja na Viscie - niestety kadencja xp sie konczy - najprawdopodobniej wgral Ci bledne sterowniki albo sterownikow na xp juz nie ma... coz pobuszuj w necie i poczytaj na forach czy inni maja taki sprzet jak Twoj

Jak kupowałam nowy komputer w zeszłym roku, również już dostałam vistę :/ Chciałam jednak XP, więc zawiozłam komputer do kolegi, który się takimi rzeczami zajmuje... Fakt faktem nie mam komputera firmy znanej w kraju, ogólnie chyba nie jest zbyt znana, i on miał problem ze znalezieniem sterowników odpowiednich .... tak jak u ciebie - miałabym problem z dzwiękiem W efekcie mam polską vistę.... Nie trawię tego paskudztwa.....

najlepiej wgrać sobie Ubuntu, bo wszystkie wirusy są pisane na windows i nie działają w Ubuntu.

ale do tego, by korzystac z ubuntu, trzeba miec wiedze i chec do zmiany przyzwyczajen. windows jednak wszedl gleboko w krew a linux w dalszym ciagu jest czyms nowym. zwlaszcza dla mniej zaawansowanych uzytkownikow.

wystarczy w polo, czy biedronce kupić , 63 programy i wtyczki Freeware, za 12zł 90gr PC Format poświęcić jedno popołudnie na zapoznanie się z linuxem

Gość Misiapp
dzięki wielkie!!!!!!!!czyli najprościej będzie jeżeli wgram spowrotem tą cholerna vistę.....jak ja jej nie lubię...a wam też sie tak często zawiesz komputer na tej viscie czy tylko ja mam takie zdolnosci ,wgrywan na nowo viste i chodzi normalnie od 3 tyg. no do miesiąca a pózniej ciągle jest zawieszony ....:(

Gość helołu
ja mam vistę od przeszło roku pełna wersja - jestem zadowolony. Nic sie nie wiesza wszystko hula jak trala la.

Gość Misiapp
to co tylko ja jestem taka zdolna ,że ciągle mi się coś zawiesza....:(

Gość Misiapp
no a on mi wgral sterowniki te co mialam czyli te co pod viste mam!!!

Gość helołu
o kompa trzeba dbać wtedy pracuje jak trzeba. Pomyśl o wyczyszczeniu systemu ze zbednych plikow, defragmentacją i takich tam.

o kompa trzeba dbac a to dobre :D:D:D mam 400 wirusów u siebie od 2 lat nie robiłem formatu i defragmentacji, rejestr to już całkowita masakra:D tak samo ilośc oprogramowania jaka była instalowana na kompie - i powiem wam w sekrecie ze jeszcze wszystko działa:D::D:D:D do autorki: jaki to jest sprzęt - laptop, czy stacjonarny??? jak stacjonarny to daj anmiary na płytę główną coś może znajdziemy w necie jakieś sterowniki do xp;)

Gość Misiapp
Defragmentację robię, a komputer mam stacjonarny ,z tego co ja myśle to ja te sterowniki mam wgrane ,bo jak wlanczam kompa to mi wyskakuje komunikat ,że odnaleziono sprzet tylko nie może poprawnie dzialać,bo wystąpił bła czy coś takiego,bleeeeeee jak to można się odnaleść w tych komputerach,czarna magia:(