Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość lovellaamburella

Kupka.

Polecane posty

Gość lovellaamburella

Moja córeczka ma 8 tygodni.Jest karmiona piersią. Od czterech dni nie robi kupki. Płacze. Na buźce ma czerwone krostki. Wcześniej nie miała takich problemów. Czy to jakaś alergia na mój pokarm? Dopiero jutro mamy wizytę u lekarza. Miałyściepodobny problem? troszkę się denerwuję.

Podobno dzieci na piersi moga nawet tydzien kupy nie robic ,ale jezeli Twoja mala sie prezy to znaczy ,ze ma z tym problem. Daje jej czopek glicerynowy lub koperek do picia.

spróbuj masaż brzuszka zrobić. u nas zawsze pomagal. www.edziecko.pl/pierwszy_rok/1,79411,2449645.html jak nie to daj pół czopka glicerynowego po nim na pewno kupka będzie. co do krostek to może to byc alergia na coś co zjadlaś.

mój synek karmiony piersią nie robił tydz. czasu..jak ma miękki brzuszek to ok:)

Gość wezwijcie lekarza
jak karmione tylko piersią to w normie jest nierobienie nawet 2 tyodnie :-)

kochana MAMO zadzwon do poloznej, to nieprawda ze u dzieci karmionych piersia kupka moze byc raz na tydzien!

Położna,która odwiedzała mnie po porodzie mówiła,że może być tak,że dziecko wypróżni się raz na 2 tygodnie i jest to normalne.Chyba,że pręży się, ma twardy brzuszek.Wtedy najlepiej robić tak, jak pisały wyżej dziewczyny-podać herbatkę koperkową,a gdy to nie pomaga-pół czopku glicerynowego.