Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Aneta Katowice

Młoda Dziewczyna i Starszy Mężczyzna

Polecane posty

Gość Aneta Katowice

Są tu jakieś młode dziewczyny które są w związkach z żonatymi mężczyznami ?

Gość Rozwalam topiki
Nazwij rzeczy po imieniu i zapytaj czy są tu jakieś inne dziwki.

bo ja teraz sie spotykam z takim, mam powodzenie u innych chłopaków, ale z nim spotykam dla pieniędzy, on zabiera mnie ze sobą jak gdzieś wyjeżdża, na zakupy i daje \" kieszonkowe \" byłam ciekawa czy są jakieś dziewczyny w takiej sytuacji jak ja??

Aneta, ja mam narzeczonego duuuuużo starszego, to weszłam. Ale jak przeczytałam, że Twój żonaty i do tego dla kasy...kochaniutka, to się SPONSORING nazywa:) powodzenia hahaha

jest bardzo przystojny, zadbany inny niż większość facetów, jest inny dojrzały zna się na rzeczy, no i oczywiście sponsoruje.

Gość Lenciakk
też bym tak chciała:( wiekszosc lasek daje dupy za nic i nic tego nie mają, gdybym była ładna i zgrabna kto wie moze i ja bym sie załapała na dzianego:(( i przystojnego. Ale od wiosny zaczynam intensywnie chodzic na aerobik , może coś z tego bedzie

Gość jesteś zwykłą dziwką...
niestety ale taka jest prawda... nie piszesz o uczuciach do niego, tylko o jego kasie... DRAMAT, że takie panny chodzą po świecie

Gość SiXa21
no to korzystaj ile wlezie, tylko uważaj tacy faceci potrafia szybko sie zakochac i bedziesz miała pozniej. ale nie powiem, fajnie tak

Gość SiXa21
a ja bym chciała w takim układzie być, mi sie wydaje że wazne jalk on ja traktuje i co do niej czuje, fajnie ze ma wszystko, kase a do tego przystojnego faceta. Ale żeby tak życ trzeba być z pewnością bardzo atrakcyjną.

taaaa napewno się w iej zakocha :) błahahaha raczej wyciśnie jak cytrynkę znudzi mu sie i znajdzie inną suczkę.

Gość hehe i ja tak mam
Aneta, ja też tak mam. Ja 24 l., on 47. I mimo tego że też jest to układ sponsoringowy, to do seksu absolutnie się nie przymuszam, bo facet barrrrdzo pociągający jest :)

Gość Jessiii
Aneta, ja też jestem w podobnym układzie jak Ty

Gość braki w wychowaniu
chyba ty je masz skoro wpakowałaś się w związek z żonatym, żyjesz ze sponsoringu i jeszcze sie tym przechwalasz

Gość Jessiii
a ja mam 20, a mój ma 37:) Mam pytanie, widziałyście żony od swoich???:)

Gość hehe i ja tak mam
Aha, i nigdy nie dał mi odczuć że jestem jakaś gorsza bo jestem w takim układzie. Może dlatego że oprócz seksu i pieniędzy jest między nami sympatia, polubiliśmy się i dobrze się czujemy w swoim towarzystwie :)

Gość braki w wychowaniu
na pewno rodzina byłaby z Ciebie dumna :)

Gość hehe i ja tak mam
Kurde, najstarsza z was jestem :D Ja żony swojego nie widziałam, a wy widziałyście?

braki w wychowaniu : poziom twojego wysławiania się mówi sam za siebie , od razu widać że na ciebie nigdy facet z klasa by nie spojrzał, za pusta jesteś i pewnie brzydka :)

widziałam jego żone:) zadbana ale starsza już:) noi niższa ode mnie o jakieś 10 cm:) mam 172 i z pewnością grubsza ode mnie:) mam rozmiar 34 a ona nie wiem, pewnie z 40. Ale widać że bardzo inteligentna jest,taka kobieta z klasą.

Gość Jessiii
żonka od mojego nie jest zbyt atrakcyjna, noi też ma swoje lata a wiecie jak to u facetów:) chcą tylko młode:)

Gość hehe i ja tak mam
Nooo, to trzeba korzystać zanim się zestarzejemy :D

Gość ŻONATY.... .l
wypowiem sie jako facet, co was pociąga i kręci u starszych facetów? jacy są w łóżku?

Np ten z którym sie spotykam, powiedział mi że całując mnie i pieszcząc miał taki odlot że nigdy w sexie ze swoja nie miał takiej jazdy. Jest doświadczony w tym, kochając się ze mną podziwia moje ciało, a ja jego umiejętności , ma piękne zadbane ciało, przeważnie jest tak że facetom czas służy, zupełnie przeciwnie niż kobietom.

Gość Jessiii
no pewnie że mi sie podoba kochać się z nim

Gość ŻONATY.... .l
marzy mi sie taka młoda dziewczyna,często sobie fantazjuję o takiej, ale co zrobić:) na taką trzeba mieć pieniądze, pozostaje mi tylko marzyć i podziwiać:)