Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość latte171

kobiecosc

Polecane posty

Gość latte171

jak poczuc sie bardziej kobieco? czuje ze na wiosne chcialabym cos zmienic w swoim stylu. praktycznie nie nosze spodnic bo mam troche kompleksow. chcialabym sie przelamac. jak to zrobic stopniowo? mam dosc spodni i zwyklych bluz i sweterkow :)

Gość echtam
schudnij

Gość jak ta lala
- długie włosy (przedłużanie u fryzjerki, ewentualnie bardzo krótkie, seksowne cięcia - tylko dla odważnych kobiet) - obcisłe ciuchy - duże dekolty - zwiewne materiały - szpilki 10cm - sukienki - białe ubrania dodające niewinności, pastelowe kolory - subtelne małe torebki na dłuuugim żemyku - małe, błyszczące wisiorki na łańcuszku (między piersiami) - długie kolczyki - delikatny makijaż: pogrubiająco-wydłużający tusz do rzęs, pomadka wygładzająco-nabłyszczająca, odpowiednia regulacja brwi (nie za bardzo!!! najlepiej u kosmetyczki) ja osobiście najbardziej kobieco czuję się mając na sobie bardzo seksowną bieliznę. ;)

Gość jak ta lala
Gość krisis
o k**** ale kicz

TYLKO KLIMAT NIE TEN zimno wietrznie i snieg cos na te klimaty ? :D poza tym ona chce najpierw poczuc w sobie kobiete a dopiera potem ubrac sie kobieco.bo inaczej to przebierze sie za kobiete a w srodku pozostanie szara myszka :D

Gość latte171
dzieki za przyklady ale np zdjecie Victorii w tej krotkiej spodniczce w ogole mi sie nie podoba-chyba ma troche krzywe nogi :). moze zaczne chodzic w jasniejszych kolorach bo to dobrze wyglada

Gość latte171
fakt chodzilo mi tez o to ze brakuje mi takiego poczucia ze jestem super dziewczyna, czegos co emanuje z wnetrza. ciagle szukam tego czegos w sobie. a mieszkam za granica i juz jest super cieplo ;)

Gość jak ta lala
ale jest odważna i pewna siebie! - to się liczy. właśnie te cechy składają się na to, że jest bardzo kobieca. oczywiście kwestia gustu. ja nie ubieram się w ten sposób, nie potrafię chodzić w szpilkach(niestety...), ale potrafię sobie skomponować bardzo kobiecy styl ubioru. polecam: http://www.cogdziezaile.pl/ zmiana wyglądu bardzo pomaga w zmianie wnętrza. ;) gdy w lustrze widzisz piękniejszą siebie, pragniesz być jeszcze lepsza! :D

odwagi i pewnocisiebie nie zyska sie nasladujac styl jakiej tam gwiazdy. to trzeba w sobie wypracowac tak jak i kobiecosc.

no widzisz a dla mnie ta bluzka jest - łowicka .

Gość jak ta lala
poza zmianą stylu ogromnego poczucia kobiecości dodają męskie komplementy. z pewnością poczułabyś się megakobieco, gdyby jakiś facet powiedział, że masz piękne nogi, śliczną twarz, wspaniałe piersi, jesteś kobietą jego marzeń, masz cudowne, lśniące, miękkie włosy, ładne oczy i najpiękniejszy uśmiech, jaki w życiu widział! z pewnością ktoś taki się w Tobie buja, więc śmiało możesz sobie powtarzać, że ktoś o Tobie śni.

Gość latte171
ostatnio mialam lekka zalamke i chyba dlatego stracilam wiare w to ze jestem nadal kobieca. wczesniej nie mialam takiego problemu. sprobuje zrobic cos z wlosami i powoli zmieniac wyglad. chodzi o to ze przestalam sie czuc kobieca (chociaz od zawsze ubieram sie tak samo) i teraz nagle potrzebuje zmiany

Gość jak ta lala
ubrania z Orsay są super kobiece! :) Bereshka, Stradivarius, Reserved, Tally Wejl, H&M - polecam. :D

Gość latte171
wiem ze komplementy facetow duzo daja ale chce sie zmienic dla siebie. chce byc atrakcyjna dla siebie :)