Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość konnnnnnnnnnnnna

pomocy INFORMATYKA potrzeba

Polecane posty

Gość konnnnnnnnnnnnna

Błagam o pomoc. Kupiłam sobie wreszcie nowego kompa, i mam z nim odrazu same problemy. Nie mogę na nim nic zainstalować. Próbowałam instalować Gadu-Gadu, kodeki, Allplayera, Nero, Winampa i jeszcze kilka programów które używam i żadnego się NIE DA zainstalowac. Internet mi skonfigurował dziś znajomy, ale z resztą muszę się sama uporać bo on niestety jest zawalony robotą i nie ma zbytnio czasu. Z tego co przeglądałam to są na kompie też zainstalowane też Firefox, i jakiś Office ale jest jakiś dziwny nie ten normalny i jeszcze masa jakichś innych dziwnych programów. A te co chcę nie mogę zainstalować. Na starym kompie nie miałam takich problemów i instalowałam co chciałam.

Gość konnnnnnnnnnnnna
Nie ma tam żadnego limuxa! To porządny laptop z Łindołsem Wiśta!

Gość chętnie doradzę
Pewnie musisz się zalogować na konto administratora. Za mało piszesz, co się dzieje podczas prób instalacji.

Gość konnnnnnnnnnnnna
Nie ma tam Visty i to nie laptop. To był podszyw. A co to jest ten cały Linuks?????????????????? czy jeśli mam linuksa to co mogę z tym zrobić???? bo ten znajomy co mi przy necie pomagał naprawdę nie będzie w najbliższych dniach miał czasu żeby się tym zająć A office to chyba jest openoffice.org, tak się nazywa ten plik co się go nim włacza, jakiś dziwny jest zamiast worda to jest jakiś writer i wogóle