Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość nowiczka

Dlaczego niby mam nie pstrykać palcami na kelnera?

Polecane posty

Gość ktoś wcześniej napisał
pstrykając na kelnera - uwierz nam :) kelner zanim tobie poda posiłek na pewno coś do niego dołorzy albo w inny sposób potraktuje ;) Nawet nie zdajesz sobie sprawy co kelner może ;)

Gość kdkdkd
Dziecko, twoja rodzinna firma może się przekręcić jak tysiące innych. Swoją drogą, głupia gówniara prowokuje. Mając tak nasrane w głowie, możesz co najwyżej być w 3 klasie gimnazjum, wątpię, żebyś robiła coś więcej w życiu.

Gość hujowa z cibie ciota umiesz
huj

Gość mozecie mi kogos polecic?
nowiczka Pracuję na poważnym stanowisku, nikomu nie służę - jezeli nie ejstes szefem sama sobie tylko masz szefa to wlasnie jemu sluzysz to po pierwze. Po drugie jestem kelnerka i gdybys pstryknela na mnie palcami to zostalabys wyproszona z lokalu przez mojego szefa, a w dodatku zostalabys przez niego niezle zjechana. Zreszta zakladajac takie tematy dajesz swiadectwo swojej glupocie i prostactwu

Gość Kelner87
Czym wy się tak stresujecie? Pracuję jako kelner już od wielu lat, "plebs" to właśnie Ci, którzy myślą, że są w jakikolwiek sposób lepsi od innych tylko dlatego, że bogaty tatuś posadę załatwił. Nie ma co im tłumaczyć, dlaczego pstrykać nie wypada, bo to oni są ciemną masą i tyle ;). W moim przypadku tylko raz ktoś pstryknął na mnie palcami. Jego zdjęcie wisi w lokalu z podpisem "ludzi z brakiem kultury osobistej nie obsługujemy". Proste.