Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość pomoze ktos

tani nocleg we Wroclawiu

Polecane posty

Gość pomoze ktos

mialby ktos namiary??

Poszukaj hotel w Radwanicach, to ok 2 km od granic miasta na pld.- wsch. Pamietam, ze tam kiedys zalatwialam nocled znajomemu bo bylo tanio. Jesli chcesz w centrum to moze jakis hostel, bo hotele w miescie sa niestety drogie.

Gość alejkaa
sorki za literowki:O Kiedys nocowalam tez w Domu Wypoczynkowym Piast. Zaraz na przeciwko dworca PKP. Warunki nienajlepsze bo hotel wysluzony:O no ale tanio bylo. Nie wiem jak jest teraz z cenami.

Gość moze pomogeeeeee
a na ile nocy i na kiedy?

Gość moze pomogeeeeee
i dla ilu osob?

Gość moze pomogeeeeee
zresztą nieważne, mogę przenocować u siebie. bez kibla i ciepłej wody

Gość moze pomogeeeeee
ale za to czyściutko. reflektujesz? co do ceny to się dogadamy

Gość moze pomogeeeeee
" 18:47 [zgłoś do usunięcia] moze pomogeeeeee zresztą nieważne, mogę przenocować u siebie. bez kibla i ciepłej wody 18:51 [zgłoś do usunięcia] moze pomogeeeeee ale za to czyściutko. reflektujesz? co do ceny to się dogadamy" to byly podszywy:O a tak na powaznie to moja znajoma prowadzi maly pensjonat. ceny sa bardzo przystepne

Gość pomoze ktos
sorry, ze zniknelam. Szukam w internecie. To niestety dla 1 osoby :/ Wiec u szermierzy drogo wyjdzie, wiem ogolnie to tam tanio jest. Jakby 4 osoby jechaly to chyba w pokoju po 25zl moglyby placic ;) Ale niestety 1 osoba to chyba za 100zl :/ Tak sie tam liczy

Gość Point
Polecam hostel - Welcome Wrocław. Blisko centrum, nowy w przeuroczej dzielnicy.

Gość pomoze ktos
szczerze mowiac to nie wiem dokladnie kiedy (bo brat mnie prosil o info). Ale chyba za tydzien: 2 noce chyba - na weekend. Juz sprawdzam te Radwanice. Wiem gdzie Radwanice - w sumie niedaleko ;) I w Piascie zobacze. Dzieki za odzew ;)

Gość ale fajowsko
czesc Sylwia!:D

Gość pomoze ktos
moze pomogeee---> A 1 osoba to za ile by przenocowala w weekend? Tak mniej wiecej?

Jeśli szukasz noclegu to poszperaj na stronach baz hotelowych - to najlepszy i najprostszy sposób ;) np. na hotels-globally.com masz opisy hoteli, ceny, lokalizacje itd. Chyba, że zdecydujesz się na jakiś mały hostel, ale to też w necie można znaleźć.

Gość małe spotkanko we wroclawiu
fajny temat my tez bedziemy poszukiwali noclegu we Wroclawiu na zlot fobików ktory bedzie we Wrocku z forum kafe:):)

Gość gość
Ja byłam w Vanilla Hostel. Blisko Galerii Dominikańskiej. Było niedrogo i świetnie. Budynek z zewnątrz nieciekawy, bo w remoncie, ale w środku czysto i nowocześnie. www.vanillahostel.pl

Gość gość
Czasami to rzeczywiście trzeba się naszukać żeby coś ciekawego znaleźć. Dobrym narzędziem jest choćby strona meteor24.pl, mają dużą bazę i prostą wyszukiwarkę, która od razu podstawia te obiekty którymi człowiek faktycznie jest zainteresowany. Nie trzeba się przedzierać przez wszystkie oferty, a jest ich trochę.

Gość eugenii

Jest dobry hotel na Kominiarskiej - Sleep, w spokojniej okolicy niedaleko centrum. Kilka razy tam nocowałem, jestem zawsze zadowolony z obsługi, ogółem dobry standard a przy tym ceny mają normalne.