Skocz do zawarto艣ci
Szukaj w
  • Wi臋cej opcji...
Znajd藕 wyniki, kt贸re zawieraj膮...
Szukaj wynik贸w w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie mo偶na dodawa膰 nowych odpowiedzi.

Go艣膰 pomoze ktos

tani nocleg we Wroclawiu

Polecane posty

Go艣膰 pomoze ktos

mialby ktos namiary??

Udost臋pnij ten post

Udost臋pnij na innych stronach
Poszukaj hotel w Radwanicach, to ok 2 km od granic miasta na pld.- wsch. Pamietam, ze tam kiedys zalatwialam nocled znajomemu bo bylo tanio. Jesli chcesz w centrum to moze jakis hostel, bo hotele w miescie sa niestety drogie.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 alejkaa
sorki za literowki:O Kiedys nocowalam tez w Domu Wypoczynkowym Piast. Zaraz na przeciwko dworca PKP. Warunki nienajlepsze bo hotel wysluzony:O no ale tanio bylo. Nie wiem jak jest teraz z cenami.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 moze pomogeeeeee
a na ile nocy i na kiedy?

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 moze pomogeeeeee
i dla ilu osob?

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 moze pomogeeeeee
zreszt膮 niewa偶ne, mog臋 przenocowa膰 u siebie. bez kibla i ciep艂ej wody

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 moze pomogeeeeee
ale za to czy艣ciutko. reflektujesz? co do ceny to si臋 dogadamy

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 moze pomogeeeeee
" 18:47 [zg艂o艣 do usuni臋cia] moze pomogeeeeee zreszt膮 niewa偶ne, mog臋 przenocowa膰 u siebie. bez kibla i ciep艂ej wody 18:51 [zg艂o艣 do usuni臋cia] moze pomogeeeeee ale za to czy艣ciutko. reflektujesz? co do ceny to si臋 dogadamy" to byly podszywy:O a tak na powaznie to moja znajoma prowadzi maly pensjonat. ceny sa bardzo przystepne

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 pomoze ktos
sorry, ze zniknelam. Szukam w internecie. To niestety dla 1 osoby :/ Wiec u szermierzy drogo wyjdzie, wiem ogolnie to tam tanio jest. Jakby 4 osoby jechaly to chyba w pokoju po 25zl moglyby placic ;) Ale niestety 1 osoba to chyba za 100zl :/ Tak sie tam liczy

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 Point
Polecam hostel - Welcome Wroc艂aw. Blisko centrum, nowy w przeuroczej dzielnicy.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 pomoze ktos
szczerze mowiac to nie wiem dokladnie kiedy (bo brat mnie prosil o info). Ale chyba za tydzien: 2 noce chyba - na weekend. Juz sprawdzam te Radwanice. Wiem gdzie Radwanice - w sumie niedaleko ;) I w Piascie zobacze. Dzieki za odzew ;)

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 ale fajowsko
czesc Sylwia!:D

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 pomoze ktos
moze pomogeee---> A 1 osoba to za ile by przenocowala w weekend? Tak mniej wiecej?

Udost臋pnij ten post

Je艣li szukasz noclegu to poszperaj na stronach baz hotelowych - to najlepszy i najprostszy spos贸b ;) np. na hotels-globally.com masz opisy hoteli, ceny, lokalizacje itd. Chyba, 偶e zdecydujesz si臋 na jaki艣 ma艂y hostel, ale to te偶 w necie mo偶na znale藕膰.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 ma艂e spotkanko we wroclawiu
fajny temat my tez bedziemy poszukiwali noclegu we Wroclawiu na zlot fobik贸w ktory bedzie we Wrocku z forum kafe:):)

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
Ja by艂am w Vanilla Hostel. Blisko Galerii Dominika艅skiej. By艂o niedrogo i 艣wietnie. Budynek z zewn膮trz nieciekawy, bo w remoncie, ale w 艣rodku czysto i nowocze艣nie. www.vanillahostel.pl

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
Czasami to rzeczywi艣cie trzeba si臋 naszuka膰 偶eby co艣 ciekawego znale藕膰. Dobrym narz臋dziem jest cho膰by strona meteor24.pl, maj膮 du偶膮 baz臋 i prost膮 wyszukiwark臋, kt贸ra od razu podstawia te obiekty kt贸rymi cz艂owiek faktycznie jest zainteresowany. Nie trzeba si臋 przedziera膰 przez wszystkie oferty, a jest ich troch臋.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 eugenii

Jest dobry hotel na Kominiarskiej - Sleep, w spokojniej okolicy niedaleko centrum. Kilka razy tam nocowa艂em, jestem zawsze zadowolony z obs艂ugi, og贸艂em dobry standard a przy tym ceny maj膮 normalne.

Udost臋pnij ten post