Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość fish chips

Czy uwazacie, ze to jest w porzadku

Polecane posty

Gość fish chips

... kiedy maz ma bardzo bliska kolezanke, przyjaciolke powiedizalabym. Zadne romanse nie wchodza tu w gre. Dodam jeszcze, ze jest to przyjazn "nabyta" w trakcie trwanie malzenstwa. czy to jest w porzadku wobec zony ?

Gość malaaaaaaaaaaaaa
nie!! I nigdy bym sie na taki 'zwiazek' meza nie zgodzila!!

Gość malaaaaaaaaaaaaa
bo nie ma przyjazni miedzy kobieta a mezczyzna!!! Moze ejst to na poczatku przyjazn ale po czasie ktores chce czegos wiecej!

Gość A to nie można już mieć
przyjaciół?

Gość odwiedzający
Idioci..

Gość biała kawka
Cóż a gdzie tu zaufanie, tak ważna rzecz w związku?

Gość fish chips
moim zdaniem to chyba JA powinnam byc taka przyjaciolka, a nie jakas inna baba. I wydaje mi sie, ze jestem. To znaczy ze swojej strony staram sie najbardziej jak umiem.

A mąż to o przyjaciółce w ciągu dnia wspomina non stop? A jak się zachowują jak Ty jesteś ? Czy spędza z nią wieczory i noce? :P A ja uważam że przyjaźń między facetem i kobietą jest możliwa.Pod warunkiem że ma się jakieś z góry ustalone zasady i się ich trzyma!Sama przyjaźnie się przez 8 lat z facetem!-więc jest to możliwe.

Gość fish chips
Nie kwiestia zaufania jest tu poruszana, bo akurat takie mam, zreszta napisalam, ze romanse nie wchodza w gre.Chodzi mi o to, ze ja sie szukam sobie "meskiego" przyjaiela, bo takiego mam w osobie meza. A tak o czym oni ze soba gadaja itp ? Nie potrafie tego zaakceptowac

Gość A to nie można już mieć
A Ty nie masz żadnych przyjaciół? Czasem człowiek musi pogadać z kimś innym, nie tylko ze swoim partnerem.

Gość biała kawka
Zaborcza jesteś. Jak nie ufasz to Twój problem - będziesz się gryźć. A odwróćmy sytuację - masz przyjaciela a mąż się wścieka, co Ty na to? Tylko nie wmawiaj że nie dopuściłabyś do sytuacji aby się zaprzyjaźnić z kimś.

Jeśli masz do męża zaufanie to nie widzę tu problemu :) A czy to ważne jaka jest to płeć? -grunt by przyjaciel był z prawdziwego zdarzenia. Ty po prostu jesteś zazdrosna :D

Gość malaaaaaaaaaaaaa
kazdy ma swoje podejscie. Ja bym sie nie zgodzila, mimo ze ufam mezowi ale nie wystawialabym tego zaufania na probe! Nie wytrzymalabym mysli ze siedzi gdzies z inna kobieta, rozmaiwa o naszym zyciu i wogule.... Ja jestem jego przyjacolka....a z pozatym moj maz ma przyjacoil ale mezczyzn, na szczesci!

Gość fish chips
Na pewno nie zaprzyjaznilabym sie z facetem, bo balabym sie, ze bede ranic prze to meza. Znajomych mam duzo, obu plci, kolezanek i kolegow tez, ale nie przyjaznilabym sie z facetem, bo meskiego przyjaciela mam w osobie meza.

Gość fish chips
malaaaaaaaaa - to chyba mamy to saMO podejscie. Mysle dokladnie jak ty !

Gość fish chips
princpolo - no pewnie, ze jestem zazdrosna ! Ale uwazam, ze mam prawo :)

Gość malaaaaaaaaaaaaa
ja bym, na Twoim miejscu porozmawiala z mezem...i pwiedziala ze mnie boli to ze spotyka sie z inna kobieta-przyjaciolka!

mój mąż też ma przyjaciółkę ale zna ją od paru lat i raczej się nie widują - nie podobałoby mi się gdyby się spotykali sami. A takto gadają sobie od czasu do czasu na gg i tyle. A jeśli ona chce się z nim spotkać, czy on z nią to zapraszam ją do domu i wszystko mam na oku:)

Gość wyczerpana zapalniczka
Nie rozumiem Twojego toku myślenia - jesteście tylko dla siebie stworzeni i nikt inny nie ma prawa się "wtrącić" w wasz związek? Ludzie potrzebują trochę odmiany, innego punktu widzenia, innych ludzi. Nie mówię o innych w intymnych sprawach a tylko w relacjach międzyludzkich.

Gość golo
ja tez wolalabym, zeby maz ze mna rozmawial godzinami a nie z jakas obca kobieta. Nie ma czystej przyjazni miedzy kobieta a mezczyzna, chyba ze on jest gejem a ona lesbijka!