Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość a jednak a jednak

a jednak ma przede mna tajemnice

Polecane posty

Gość a jednak a jednak

Wymienia smsy i mejle z osoba, ktorej nie cierpie i o ktora czesto sie sprzeczalismy. Obiecal ze ograniczy. Nie ograniczyl. I ponownie mysli, ze ja glupia sie nie domyslam. Wczoraj mimo to chyba widzial, ze widze - dzis ''bez okazji'' kupil kwiaty:D ok. skoro tak - ja tez bede miala swoje tajemnice. Od dzis. Ciekawe co on na to.

Gość se
wg ciebie takie mszczenie sie na sile jest dobre...? nie wzbudzi w nim to chyba wiekszych emocji zazdrosci o ciebie a raczej bedzie sie tym bardziej czul swobodny... takie moje zdanie. postaw jakis inny warunek jakies ultimatum wyzszej wagi..

Gość a jednak a jednak
jaki? nie przyznam sie, ze wiem, ooo nie. Zbyt wiele razy utwierdzalam go w tym, ze jestem zazdrosna i chyba stad to jego poczucie ''fajnosci''. moze jakis inny pomysl??

Facetom zazdrości się nie pokazuje bo robią się zbyt pewni. A dlaczego nie lubisz tej osoby? To jego kolega czy koleżanka?

taa z cala pewnoscia jak tak zrobisz to 1.poprawi ci sie sampopczucie 2.on z cala pewnoscia zaprzestanie kontaktow z kolezankami:) powodzenia.

Gość a jednak a jednak
wiem, ze to glupie....siostra cioteczna, mloda, atrakcyjna, odnaleziona po 19 latach:o fascynacja w ogole, w ciagu miesiaca spotkali sie 4razy, ciagle do siebie pisza:o ja rozumiem, siostra, tyle czasu - ok, ale bez przesady:o to daleka rodzina, z reszta (poza nia) nie ma zadnego kontaktu:o gada o niej w samych superlatywach, mam dosc:o

Im bardziej będziesz się rzucać, to tym bardziej on będzie chciał się z nią spotykać. Zakazany owoc, no wiesz :P

Gość a jednak a jednak
predatorka - wiem:o ale moze jakas rada dla mnie?? czy pozostaja mi juz tylko elektrowstrzasy??? moze i przesadzam, ale mam jej dosc, ciagle tylko slysze ''kasia spiewa, kasia tanczy, kasia ma biale zeby, kasia sie pieknie usmiecha'':o:o

Gość a jednak a jednak
czyli jednak:o