Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

gosa78

Hotel SUN CLUB SIDE w Turcji czy ktoś tam był????

Polecane posty

Czy ktoś był w hotelu Sun Club Side w Turcji? Ja lecę pod koniec lipca. Mam pytanie czy z 3,5 letnim dzieckiem warto wybrać się do Kapadocji? Jak oceniacie hotel?

Gość byłłam
byłłam w Side ale w innym hotelu, wycieczkę do Kapadocji polecam ale ja byłam bez dziecka więc trudno mi powiedzieć...były tam dzieci ale starsze ok.12lat, takie ok.4letnie to nie wiem, tam może nie chcieć zwiedzać...są tunele, nieraz trzeba się schylić idąc itp, moim zdaniem to dziecko za małe na taką wycieczkę...ale niech inni ci doradzą=tacy co byli z dziećmi małymi (:)

Gość ja oceniam
hotel dobrze, adekwatnie do ceny. nie można od 3* wymagać tego co jest w hotelach 5*, jak ktoś patrzy na super luksusy to niekiedy i 5* dla niego to źle...W Sun Club Side byłam dwa tygodnie, Kapadocji nie zwiedzałam to nie mogę ci nic doradzić. Z wycieczek to byłam na raftingu tylko, ale to dla dzieci ok. 6letnich albo nawet starszych,,,ja sama miałam "małego stracha " na raftingu... Ja leciałam z myślą o słodkim lenistwie i odpoczynku na plaży..nie zamierzałam nic zwiedzać..a rafting miałam w cenie wczasów.

Gość Alicja 61
Właśnie wróciłam z tego hotelu.Oceniam go bardzo pozytywnie.Kameralny hotel,przesympatyczna obsługa,jedzenie dobre i urozmaicone.Stanowczo odradzam wycieczkę do Kapadocji z małym dzieckiem.Jest to wyjazd dwudniowy i bardzo męczacy.Praktycznie cały czas w autobusie (chyba 600 km w jedną stronę)Wyglada to tak ,jazda autobusem,zwiedzanie podziemnego miasta,póżnym popołudniem zwiedzanie Kapadacji ,kolacja ,nocleg.Następnego dnia 8 rano śniadanie,dalsze zwiedzanie Kapadocji,wizyty w róznych sklepach z biżuterią,ceramiką, słodyczami i powrót do hotelu około 23. My z mężem byliśmy zadowoleni,ale i okropnie zmęczeni.W naszym autokarze nie było ani jednego dziecka. Jezeli chodzi o wycieczkę na Pamukale też odradzam jazdę z małym dzieckiem.W naszym autobusie było małzeństwo z dwójką małych dzieci.Nieżle się umordowali.Temperatura w Pamukale sięgała ponad 40 stopni,wszystkich zmęczył ten upał,a co dopiero dzieci,były marudne i płaczace.Dla nich to był koszmar.