Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

palec grzebalec.

Ładny i trwały perfum do 30 zł

Polecane posty

Gość wyczerpana zapalniczka
Co to perfum?

Gość Kordyliery
W kmtym tygodniu bylam w rossmanie i widzialam promocje Pret-a-porter. 18 zł duza buteleczka. Zapach piekny. Polecam

Gość wyczerpana zapalniczka
A za 30 zł żadnych PERFUM nie dostaniesz. Proponuję znaleźć na google znaczenie słowa PERFUMY i woda toaletowa.

Gość dagmara123
Osobiscie polecam purblance z Avonu lub summer white . Naprawde ładne zapachy :) a purblanca w miare trwała i w malych porecznych flakonikach ok 30 ml czasami 30 . Tak do 30 zl mozna czasem kupic , ostatnio nawet summer white za 19 90 kupilam .

Gość dagmara123
Z tym ze jest to woda perfumowana ... za 30 zl nie ma perfum ja sie osobiscie nie spotkalam :P

Gość EVE-25
perfumy "byc moze",moja babcia uzywa :D

Gość dagmara123
a ładny chociaz ten zapach ??? :P

Kup sobie jakąś podróbę znanych perfum. Pachnie tak samo tylko że nietrwałe :P

Gość 26 i basta
KOOOOORVA NAUCZCCIE SIE W KONCU WSZYSCY!!!!!!! nie ma czegos takiego jak "perfum" (w mianowniku). słowo "perfum" oczywiscie istnieje , ale jest to odmiana od mianownika liczby MNOGIEJ słowa "perfumy" ( TO ZAWSZE WYSTEPUJE W LICZBIE MNOGIEJ - nie ma czegos takiego jak "ta perfuma, czy "trwały perfum" ) - i tak dokładnie brzmi dopełniacz: kogo czego: perfum. ( mogłas ewentualnie napisac- "trwałych perfum" - byłoby ok :D ) a poza tym faktycznie, perfumy do 30 zł ?? chyba 1 mililitr ( do 30 to woda toaletowa/ perfumowana)

Gość EVE-25
Dagmara raczej nie ladnie pachna, troche stechlizna ale babci pasuje to nikt nic nie mowi :/

Gość 26 i basta
nie nie i nie. na kafe tez nie moze byc zle. nie schodzimy ponizej pewnego poziomu!! :classic_cool: to naprawde nie jest trudne nauczyc sie paru zasad, a takie i inne błedy naprawde "raza w oczy". nie propagujmy niepoprawnego jezyka.

Gość 26 i basta
pozdrawiam---> per "ty" :D:D

Gość 26 i basta
per puma :classic_cool:

Gość ralu
perfumy z FM.maja podrobki , bardzo trwale polecam

Ejjj noo nie wysmiewajcie już mnie :P Niby wiem że się mówi perfumy, ale i tak mówię perfum i wszyscy wokół mnie też no i chyba nie da rady już tego zmienić :P

Gość perfumy FM ślicznie pachną
i są bardzo trwałe

Gość majeczka*
do wyczerpana zapalniczka wkurwiaja mnie takie osoby jak ty, czlowiek sobie wszedl na kafe z zapytaniem a ty zamiast pomoc to poprawiasz i sie wymadrzasz, slownik to ty sobie kup i sie ucz bo to potegi klucz, za 30zl poszuka i dostanie, nie wszystkim wylewa sie kasa z portfela.... poszukaj sobie w slowniku znaczenia slowa pusty czlowiek bo zaliczasz sie do takich :) osobiscie polecam kosmetyki adidasa okolo 25-30zl

Gość kaśorka007
W niektórych drogeriach i na bazarkach mają podróbki wszystkich perfum niektóre są dość trwałe. Jak nie miałam kasy kupowałam podrabiane Davidoff cool water bardzo fajne były.

Gość dam ci dobra rade
jesli "perfum" to cos w rodzaju wody toaletowej, to nie kupiuj w avon, ani w rossmannie, tylko (zwazywszy ze masz tylko 30 zl)kup sobie lepiej przelewane orgyginalne-podroby. Pachna intensywniej i dlugo trzymaja.Idz do douglasa, wybierz cos co ci sie podoba, a pozniej podaj nazwe perfum pani przelewajacej:P:P

Gość dam ci dobra rade
kaśorka007 kobieto przestan, takich podrobek z drogerii to mozesz do wc uzywac, chyba nie mialas nigdy oryginalnych zapachow

Gość kaśorka007
'dam ci dobra rade' kiedyś nie miała teraz mam orginalnego Davidoffa i poza trwałością niczym się nie różnią zapach jest niemal identyczny. Sprawdż a potem się wypowiadaj.