Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość a jednak a jednak

czy wasi faceci spia w ciagu dnia?

Polecane posty

Gość a jednak a jednak

np po pracy? jesli tak to jak dlugo?

Gość vcxvv
a czemu pytasz?

Gość wyczerpana zapalniczka
Śpi, ale pracuje na zmiany to chyba usprawiedliwiony.

Gość np mój
zamiast przyjechać do mnie wczesniej to idzie spac po pracy i jak sie obudzi to przyjezdza do mnie :o

Gość a jednak a jednak
pytam, bo moj pracuje od 8 do 16 i zawsze spi 17-19:30. niedzwiedz?:o

Gość a jednak a jednak
ooo, to nie jestesm jedyna, pocieszenie;) moj tez chrapie jak stary wilk:o

Gość dagmara123
Moj facet bardzo duzo spi w ciagu dnia . Czasami go rozumiem bo wraca z nocki i to jest do zniesienia nawet to popieram w koncu jest zmeczony . Ale gdy ma wolne i przypadkowo ja tez to wtedy jego calodzienne spanie doprowadza mnie do zlosci . Ale co poradzic faceci juz tacy sa i trzeba sie z tym pogodzic :(

Gość mreez
Ja jako facet tez spie. Praca jednozmianowa. I nie jakas ciezka, w kopalni czy na budowie. Ale drzemka w ciagu dnia jest w porzadku.

Gość dagmara123
Moj facet tez nie pracuje w kopalni i jak mowi praca umyslowa bardziej wykancza :) Ile mozna spac ... to jest pytanie? Czasami z lozka nie wstaje a ja podaje mu sniadanie , po czym wstaje na obiad i dalej spi .

Gość hfkghkjfhg
Właśnie to mnie u facetów wkurza na maksa! Jak mozna spac w ciągu dnia? A potem jeszcze w nocy i sie nie wyspac? Co za matoły..., najlepiej miec wszystko podane na tacy i spac do usranej śmierci!

Gość mart+++
a ja nie rozumiem skąd te narzekania, co to z przeciętnym mężczyzną nie można pogadać i o tym, że życie nie polega na spaniu i czekaniu aż żonka poda śniadanie czy obiad do łóżka? Z drugiej strony może to nie lenistwo tylko objaw hm.... tetryczenia. Wiem, że niektórym ludziom (nie tylko facetom) coraz trudniej w dzisiejszych czasach przejawiać jakąkolwiek aktywność. Co do krótkich drzemek jestem jak najbardziej za, o ile regenerują, ja osobiście czuję się po nich rozbita _______________________________ o śnie i bezsenności http://bezsennosc.edu.pl

Gość hahahahahahhaha
też śpię z 2 godzinki:P dzisiaj np. 3 sie zdarzyło:D mam na 7, a jestem olbrzymim śpiochem:P więc trzeba jakoś odrabiać wstawanie o 5:30:O