Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Madzieńka0808

Wesele Mam problem...

Polecane posty

Gość Madzieńka0808

Jakie znacie piosenki grane na weselach bo muszę zrobić repertuar a zostało mi niewiele czasu...chodzi mi o muzykę disco polo, biesiada coś tradycyjnego i zagranicznego, moga być to włoskie, francuzkie piosenki.... proszę życzliwych o radę ... Piszcie;)

Gość wyczerpana zapalniczka
Francuzkich nie znamy, znamy francuskie. Wrzuć sobie na you tube hasło wesele - wyskoczy od groma tańców przy takich piosenkach weselno biesiadnych.

Gość wiem z doswiadczenia innych
dobierz tak,aby nie bylo przyslowiowych cudow na kiju!! pozniej tylko obciach przy rozwodzie, bo wszyscy pamietaja jakie chlanie bylo na weselu, a jakie tance, a jekie piekne slowa padaly- o milosci, o ich dzieciach co sie niedlugo urodza itd....

Gość Madzieńka0808
ale właśnie chodzi o to że nie mam czasu na to... chcialam zebyscie mi podali tytuły piosenek, do których lubicie się bawić na weselach, ponieważ wesele jest dla ludzi i chce coś co podoba się każdemu... a na szukanie na youtube nie mam czasu w przeciwnym razie bym nie pisala tutaj, mam w pierony roboty a niewiele czasu zostało.........

Gość wyczerpana zapalniczka
No to ja nie pomogę -nie lubię wesel.

Gość Madzieńka0808
o boże to po co piszesz!!!!!!

Gość burububububutuburu
juz byś tysiac razy w googlu czy na you tubie znalazla zamiast siedziec tu i czekac... :|

Gość gajowa77
a czemu musisz podac repertuar przeciez masz orkiestre to powinni wiedziec co grać

Gość Madzieńka0808
bedzie Dj i orkiestra........

Gość gajowa77
to proszę przy czym ja na weselach uwielbiam się bawić 1 ,,jesteś szalona,, boys 2czarne oczy iwan 3,,gdzie moja wolnośc boys 4jedna na milon ,, jak masz dj to pobawiłabym sie też przy nowych przebojach np.nowa piosenka PAULI nie znam tytułu i piosenki FEEL jak coś sobie przypomne to napisze ale dziwi mnie że trzeba podawać repertuar