Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Pan Depresja

Kto ma doła i dlaczego?

Polecane posty

Gość boję boję
to, zę wolałabym nie miec tej świadomosći... a tak wiem, zę zostało nam tak mało zcasu, a kocham życie

Gość MaGGdaleNNa
a ja mam wszystko dzięki czemu powinnam byc szczesliwa...dobra pracę, kasę, urodę, młodość, przyjaciół....i nie umiem sie z tego cieszyzc..chyba kwalifikuje sie na leczenie farmakologiczne ;/ dupa zbita... pozdro dla wszystkich nieszczęśliwych :))

1. nie zdam matury, nie mam motywacji do nauki (nie umiem sie zmobilizowac) 2. dzis oblalam prawko

Gość
[zgłoś do usunięcia] Lily Allen Ale to nie o fajki chodzi Papierosów nie palę hehehhe zioło ? :P ;)

Takich rzeczy na forum publicznym się nie pisze :p 🖐️ Ale zjadłam 2 snickersy i już mi się nie chce. I humor też mi się poprawił :D

Gość
tak nie wolno bo możne być ban :P :D :D :D ale po tym seks :P ;) ;) ;) po dropsach tez mam dobry humor :P :D :D :D Lily powiesz mi jaki masz kolor oczek ? :P ;)

Gość
Lilly Ciebie to nie znam :P ;) ;)

No tak Złoty ale kac też jest potem :P:D:D Mam niebiesko - zielone. Ale trochę złota też się znajdzie ;) Hehe To mamy już tutaj dwie Lily :D

Gość
aha :D :D :D Agusia 👄 maciek Ps. jaki masz kolor oczek ? :P :P ;) ;)

Gość
No tak Złoty ale kac też jest potem może, tylko ze super jest zabawa ;) :D :D Mam niebiesko - zielone. Ale trochę złota też się znajdzie ładniutkie 👄 moje ulubione 👄 pewnie zmieniają od światła ;) Hehe To mamy już tutaj dwie Lily No tak :P :P pogubiłem się :P ;) ;) :D :D

Gość
Lilly rose- blondyneczka? :P;)

Tak :D Czasem nie można stwierdzić co ja mam na oczach za kolor ;)

mam do \"powtórzenia\" cały materiał z biologii i z chemii i tydzien z kawałkiem na zrobienie bibliografii a siedze na kafe... troche mnie to dreczy ale z drugiej strony ciesze sie ze za niecałe 2 mies. bedzie po wszystkim;) w koncu jakos tę mature bede musiała zdac, co nie. i oczywiscie dostac sie na studia...

Gość zbuntowana333
za miesiąc matura,a ja uważam ze nic nie umiem,uczę się po nocach i guffno,z chłopakiem nie widziałam się od tygodnia ,i w następnych tygodniach też się nie zobaczę,prymitywne ,wiem powinnam docenić co mam;/

Gość zbuntowana333
gegra i historia rozszerzone ;/

Gość zbuntowana333
też współczuję nie cierpię wosu ;PP ale będzie dobrze;))) najwyżej zostanę na swoim zadupiu,bo mnie nie przyjmą tam gdzie chcę,ale nie poddam się !!!

Poradzicie sobie :) Ja zdawałam 6 przedmiotów - wszystko rozszerzone i jakoś poszło, chociaż też się bałam :)