Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Pan Depresja

Kto ma doła i dlaczego?

Polecane posty

Gość
Złoty - haha, rozczaruje Cie szatyneczka bardzo lubię szatynki moja pierwsza miłość :P ;) ;) ;) 👄 Lily Allen to TY Kochanie jesteś blondi? :P ;)

Gość
Poradzicie sobie Ja zdawałam 6 przedmiotów - wszystko rozszerzone i jakoś poszło, chociaż też się bałam zdolna dziewczynka 🌻 :D :D

Gość zbuntowana333
tzn ucze się w niezłym liceum,ale u mnie jest tak ze nie jestem zdolna,zawsze wszystko muszę ryć od podstaw,wychodzi mi to nieżle chociaż dużym kosztem,o jaa 6 przedmiotów :))

Gość zbuntowana333
blondynki fajowe są,chociaż ja przemaluję się na brąz może jutro nawet,moje pierwsze farbowankoo :))) tzn szamponetkowanko,mam nadzieję że rudy mi nie wyjdzie??

Tak blondi z niebieskimi oczami i w różowych ciuszkach :P:D:D Hehe z tą maturą to ciężko było, na jednym z przedmiotów zemdlałam :P

To do mnie LIlly Rose? Wypraszam sobie :P Zero we mnie sztuczności :P:P:P

nie :) to nie do Ciebie :) tak sie podśmiałam :) bo licze na to, ze rozowe ciuszki to ironia :classic_cool:

u mnie z nauka róznie, zalezy z czego ale fakt faktem ucze sie bardzo duzo, praktycznie noce mam nieprzespane. im blizej matury tym bardziej nie wiem co chce w zyciu robic. do konca gimnazjum byłam pewna ze chce byc lekarzem;] ale teraz nawet papierów na medycyne nie bede składała... w gim. byłam najlepsza w klasie a teraz u mnie same kujony i jestem nieco dalej. moja klasa jest najlepsza w szkole;] w ogóle u nas dzis nawet nie wiedzieli ze mozna isc na wagary;D a moze wiedzieli ale sie nie podjeli tego wyzwania;P

Gość Ja mam dola bo nie mam faceta
):

mam doła bo jestem w trakcie rozwodu i mój ''eks'' mi utrudnia wszystko :-o ehh i w ogóle wszystko układa się nie tak jak bym chciała...

Lily Allen - i czym sie teraz zajmujesz?? musiałas byc niezła skoro z az tylu przedmiotów zdawałas;)

Właśnie nie ironia :P Lubię różowe ciuchy. Zawsze lubiłam :P:P:D:D Dziewczyny moja rada: Zróbcie sobie przed maturą tydzień albo 2 tygodnie wolnego od nauki. Bawcie się, dajcie mózgowi odpocząć :P Czego miałyście się nauczyć to już i tak się nauczycie. :)

Teraz kończę licencjat. W tym roku wybieram się na drugie studia - psychologię albo budownictwo :) i na magistra z aktualnego kierunku . A Wy maturzystki o czym myślicie? :)

ojj ja sie na szczescie duzo nie ucze a mam b.dobre oceny.. nie martw sie.. ja sie wybieram na prawo;) lily :P toś mnie zwaliła z nóg :D :D :D !

Hehe Lubię tą piosenkę 🌼 Powodzenia na maturze :) To już miesiąc :P Och wróciłabym do tych czasów, mimo że na studiach jeszcze lepiej :) No może trochę mniej beztrosko :P

Gość farben
ja mam mature za rok ... i nawet niewiem z czego ja mam to pisac z wszystkiego jestem beznadziejna a jeszcze dowalili mi mature obowiązkową z matematymi, zyc nie umierac :( , noo i zebrało mi sie na rozmyslanie nad sensem zycia... czyli zle ze mna. no i generalnie jestem głupia naiwna i ledzie sie ze mnie smieja.

Gość
Tak blondi z niebieskimi oczami i w różowych ciuszkach 👄 kocham Ciebie :P ;) :D :D

Co za wyznania :D:D:D Idę już spać. Dobranoc. A Tobie Złoty życzę samych blond aniołków w snach :D:D 👄

Gość
ja sie wybieram na prawo to fajnie zdolna Jesteś :) :) Teraz kończę licencjat. W tym roku wybieram się na drugie studia - psychologię albo budownictwo i na magistra z aktualnego kierunku . ze czego robisz magistra? chyba będzie lepsze budownictwo choć rozwojem cywilizacyjnym ludzi chorych na depresje będzie przybywało :o :D :D

Gość
Lily Kochanie Moje życzę Ci słodkich...złotych... snów..... ❤️ :) :) 👄 :D :D

Gość bezsens
dzis juz 29 czy wam sie nagle humor poprawił!?Jesli macie to szczescie to wam zazdroszcze! bo coz,Pogoda nie sprzyja relacjom miedzyludzkim ,zblizajace swieta tez moga nastrajac flustracyjnie.Jednym slowem to miejsce gdzie plecy zmieniaja swoja nazwe to chyba odpowiednie miejsce na zobrazowanie moich przed wiosennych naturalnie otylych beznadziejnie bezowocnych usilnych staran spalonych na panewce czegokolwiek czego bym nie tknela.Czego i wam nie...zycze,i tych zmierzlych ,zbyntowanych przeciw swoim nastoletnim dzieciom......... dziwnych problemow!!!