Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gosius91

Przepuklina rozworu przełykowego! WAŻNE

Polecane posty

Gość gosius91

Cześć.. Czy ktoś choruje osobiście na tą chorobę? Mnie z początku leczono na serce, po pół roku okazało się że mam p.r.przełykowego. Z początku brałam leki, było nawet ok. Teraz znów wróciły bóle silne, i w ogóle.. byłam u lekarza, dostałam te same leki ale nic nie pomaga, wciąż boli :/ spać nie mogę :/

Gość ewkamm
tylko bol w sercu. to dosc nietypowe. dieta lekkostrawna i te wody sa dobre na takie objawy jak zgaga, nie wiem czy by pomogly przy bolach serca? (w klatce piersiowej). poszukaj na necie refluks +bóle w klatce piersiowej. wiem ze przepukline rozworu przełykowego mozna zoperowac. ale to juz trzeba skonsultowac ze specjalista

Gość gosius91
..a z Twoimi objawami jak jest?

Gość mehehem
najlepsze jest leczeni eoperacyjne.poza tym to nie boli was serce tylko siętak wydaje:) a to zwyczajnie boli przełyk. dieta bardzo pamaga.powodzenia

Gość ewkamm
Ja mam zgage i odbijanie jak nie przezuje dokladnie jedzenia, najem sie szybko. Ja np. nie moge jesc czekolady, chipsow, smazonego, gazowanych napoji typu cola, nawet surowych owocow i warzyw nie moge. po miecie tez mam zgage. itd czasem mnie to wkurza i mysle o operacji ale na razie daje rade.

Gość gosius91
jak przebiega operacja???? miał ktos czy cos?

Gość gosius91
moglby ktos do mnie na gg napisac??? 3624591.. w zwiazku z ta choroba