Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość alimiota

bezrobotna

Polecane posty

Gość alimiota

dziś dołączyłam do szanownego grona bezrobotnych, dostałam wypowiedzenie:(:( Pocieszcie mnie,, bo wizja szukania pracy i siedzenia w domu mnie przeraża. Hehe chyba będe teraz częstym gościem na kafe.

Gość dnooooooooooooooooo
Wspólczuję i mam nadzieję, że niedługo zagrzejesz tu miejsca:)

Gość następna bezrobotna
Cześć, ja dołączyłam wczoraj ale nie chciało mi się o tym gadać. Coraz więcej nas.

Gość flu444
witam w gronie bezrobotnych ;-) mnie zwolnili z banku z dniem 31.01. , na początku było trudno się przyzwyczaić do nic nierobienia ale teraz to juz normalność. Na jakąkolwiek pracę nie zapowiada się w najbliższym czasie więc siedzę na kafe..

Gość następna bezrobotna
A z czego żyjecie? Macie oszczędności?

Gość alimiota
dzięki:) teraz dopiero doświadczam skutków tego cholernego kryzysu, A miało być tak pięknie... wczasy w Grecji....a będzie zaciskanie pasa

Gość alimiota
tak?? mnie też z banku, padły kredyty hipoteczne jestem zbędna, miło że nie jestam sama:):)

Ja też jestem na bezrobociu.Pracy szukam już dłuższy czas...mam nadzieję, że z wiosną wszystko zmieni się na lepsze. :)

Gość alimiota
a szukacie pracy adekwatnej do swoich kwalifikacji czy obiżyliscie poprzeczkę??

Ja na początku szukałam zgodnie z wykształceniem, ale teraz już nie przebieram...nawet do sklepu mogę iść...mam doła...

Gość alimiota
no to mnie trochę załamałaś, bo sklep też już przerabiałam i nie chcę do tego wracać!!!!!!! Boże kiedy coś znajdę w końcu satysfakcjonujacego, w miarę dobrze płatnego, nie mam dużych wymagań. Ten kraj jest chory. Po to kończyłam studia żeby w sklepie sprzedawać?

Gość dfsdfsdfsfsdfdsfs
skoro masz studia to pewnie jestes inteligentna zaloz firme i zarabiaj a tak to kazdy chce pierdziec w stolek za 5 tys :O skonczylo sie

Ten kraj nie jest chory. Ja oficjalnie od 31.01 zwolniony grupowo ale od tego momentu rozkręcam własny interes i przeżyłem szok, faszystowska UE co do niektórych dopłaca do rozkręcenia działalności prywatnej a ja znalazłem się pod kreska i musze konkurowac z tymi co dostali kase. Eurofaszyści sa głównym hamulcem rozwoju a mało tego: wszystko co ma mieć jakiś certyfikat to mogę zakupiś ale produkcji Niemieckiej- taki przepisy eurofaszystowskie. Obciażenie podatkowe to jeszcze jestem w stanie wytrzymać ale faszystowskie zezwolenia/certyfikaty/normy to juz mam wątpliwości. Ehh zobaczymy może aż tak długo nie będe dopałcał do interesu..np mój brat dopłacał 6mies, potem przez 1,5roku to praktycznie na zero i dopiero teraz zarabia-czyli musisz mieć w ku***e kasy na działalnośc prywatną.

Gość czarny kotekPP
ja od stycznia dołączyłam do tego grona, umowa skonczyła sie z końcem grudnia, obiecywali ze przedłużą, a tu dupa, pani juz podziekujemy... osobiście nawet w sklepie mogłabym pracować, ale jak mówie że nie miałam żadnego doświadczenia z handlem gdy pytają, od razu mi dziekują...

Gość flu444
ja na początku szukałam po bankach bo mam doświadczenie ale teraz to juz nie mam złudzeń, nawet w sklepie mnie nie chcą..

Gość a ja ostatnio doslalam prace
i to w dwoch miejscach i z obu musialam zrezygnowac...przez studia i smutno mi bo na nic nie mam kasy :(:(:(

Gość Chromeo
A mnie tez wywalili z pracy, bo studiuję zaocznie a oni stwierdzili ze jestem niedyspozycyjna. Od poczatku marca nie mam pracy :(

Gość zona slawka
jejku co to sie dzieje nie oplaca sie ksztalcic w tym kraju bo i tak wszyscy laduja na jednym wozku ja na szczescie nie studiuje tylko koncze szkole policealna ale tez wiem ze pewnie skoncze na zamiataniu ulic czy sprzedazy w sklepie

Gość dfgfhgghghjhj
alimota i flu44 a dlaczego nie szukacie w innych bankach skoro macie doświadczenie? jakie studia kończyliście?? Coś zgodnego z bankowością? bo chciałbym się załapać a nie wiem czy mam szanse ?

Gość dfgfhgghghjhj
podnosze

Gość flu444
W bankach teraz są zwolnienia , albo tak jak w moim przypadku nie przedłużają umów na czas określony. Ja skończyłam studia magisterskie -ekonomię ale teraz znaleźć pracę w takim zawodzie jest bardzo trudno. Do urzędów wiadomo konkursy (czytaj: bardzo dobre znajomości), w bankach nie przyjmują, w sklepie mnie nie chcą bo za wysokie kwalifikacje. Ech szkoda gadać, gdybym miała wybierać jeszcze raz zawód zostałabym fryzjerem albo kosmetyczką, przynajmniej mogłabym w domu dorobić a tak nic nie umiem konkretnego robić..