Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość KAsieńska Cudownieńka

Mój chłopak chce sobie wytatuowac

Polecane posty

kod kreskowy na karku. I w tym jest pies pogrzebany gdyż mi to trochę wioską zajeżdzą, a Wam? I jeszcze jedno mnie nurtuje, czy nie będzie problemu w sklepach, tzn czy bramki nie będą pipać jak on będzie przechodził? Bo nie chcę za każdym razem gdy pojdziemy do carrefoura tłumaczyć się ochronie :-o

No właśnie niezbyt dobre :-0o Zła jestem o ten tatuaż jak nie wiem!!!

Gość gorzej jakby PIN do karty

Gość Karina_Dylemat
buhaha....dylematy:D

To będzie pipać czy nie? Kurde...Ostatnio jechałam autobusem i siedziałam za takim kolesiem co miał właśnie kod kreskowy na karku. Pomyślałam sobie "Co za wieś". A teraz mój będzie miał taki ornament. So sweet! :-o

Gość dobranocka111
NAJWYZSZA PORA ZMIENIC FACETA NA MNIEJ WIESNIACKIEGO

Gość Xszdfcazfc
tak będzie pi pać w twojej glewie powiedz swojemu Kenowi zęby kupił nowa betkę bo jest coraz bardziej wieśniaczy w twoich oczach

Gość IHKHLHJ
takie kody kreskowe, byly w pewnym serialu , ta juz beda ci pipac

Gość Xszdfcazfc
ten serial sie nazywał hitman a ten gosc robil jako żigolak i obciągał dresom jak również słodkim idiotką

jak wychodziłam kiedyś z rybnego to na bramce pipało, fakt 3 dni się nie myłam może to dlatego?

Prosze sie nie podszywac!!! Jestem własnie po awanturze z Miśkiem on sie upiera nad tym motywem ehhh. Ja mu radze żeby sobie wytatuowal jakis chiński znak-bo to modne. ALe on że niee, że on chce być orginalny, że chce zrobić furorę wśród kumpli. I zapewnia że bramki nie będą pipać, ale dla mnie to niepojęte.

jak chce być towarem na sprzedanie to musi mieć kod, żeby szybko znaleźć cenę za kolesia przy pomocy czytnika.

Gość no ja nie musze..
weź mu powiedż, żeby sobie na łopatce smoka zrobił :P

Gość oleeeeeeee
a jak masz w torebce przykladowo paczke gum do zycia, ktora tez posiada kod kreskowy, ale jej nie kupilas aktualnie w danym supermakecie to Ci pika? Nic Ci nie pika, bo jakby pikala to ludzie musieliby zostawiac wszystkie rzeczy przed marketem. Ty glupia jestem. I pierwsze pytanie o to czy to wies wzielam na powaznie mozesz sie zastanawiac jak to bedzie wygladalo, ale drugie jest juz zenujace i moge powiedziec ze chyba ty jestes wiesniara z wiochy zabitej dechami.

Gość oleeeeeeee
do żucia tzn mialo byc, ale te gumy do zycia tez maja kody kreskowe to wszystko jedno

Gość oleeeeeeee
i oczywiscie autorka topicu jest glupia, a ja sie za bardzo spiesze i przestawiam litery. soreczka.

No ja własnie nie wiem czy to by pipało czy nie, bo ja nigdy nie biorę żadnych rzeczy jak idę do markietu, żeby mnie czasem o kradzież nie oskarżyli. Moja mamcia też nie. Właśnie dlatego się pytam żeby potem nie było problemów do końca życia.

Gość Czerstwy Czesiek
Na bramce pikac nie bedzie, ale za to moze miec inny problem, jak skanuja towary w markecie to czasem ten skaner zalapuje ten moj kod, tylko ze ja mam na czole, i juz kilka razy zaplacilem za duzo za zakupy. Cale szczescie oddali mi kase, bo jak nie to bym taka rozpierduche urzadzil jakich malo.

Gość czarny kotekPP
tatuaz z linku jest straszny, to nie kod kreskowy tylko jakies nierówne wielkie krechy!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! jak taki chce sobie zrobic to nie dziwie ci sie, ale ogólnie niezły pomysł