Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość bez motywacji i wiary

ile mozna schudnac w 2 tyg ?

Polecane posty

plis ile mozna schudnac w 2 tyg najwiecej ? nie mam czasu na cwieczenia :(

Gość kotka222
ja bym chciala 3-4 kg w miesiac

3 -4 w miesiac to nic trudnego :( ja chce minimum 5 w 2 tyg

ja schudłam 8 kg kiedyś ,ale głodziłam się strasznie :-o nic nie jadłam ,sama woda,na śniadanie kromka chleba z pomidorem albo ogórkiem ,jogurty jakieś na obiad ,a kolacji zero.I słodyczy też nie jadłam.Schudłam wtedy ,ale czułam się strasznie :-o

Gość dfsdfsdfsfsdfdsfs
to znajdz czas na cwiczenia bo to 3/4 sukcesu.samo glodzenie da efekt chwilowy

Gość kotka222
a co powiecie na taki jadlospis; sniadanie; 4 sucharki i herbata 2 sniadanie; jablko, sok pomaranczowy obiad; ryba pieczona, ziemniaki surowki kolacja; jogurt , sucharek

nie było efektu jojo na szczęście ,ale po jakimś czasie przytyłam ,i teraz doszłam do wniosku że jak bym miała być perfekcyjnie szczupla to musiałabym nic chyba nie jeść. Mam 174 wzrostu i waże 69 kg :-o

Gość dfsdfsdfsfsdfdsfs
herbata rozumiem bez cukru. ten sok pomaranczowy daruj sobie jablko wystarczy. jogurt na kolacje?? mam nadzieje ze nie 500 gramowa jogobella?:classic_cool:

a jak zjem jogurt i platki na sniadanie , zupa na obiad z kromka chleba i jogurt bna kolacje albo np zupa znowu ?

Gość kotka222
a kto by zjadl 500 g jogurt? logiczne ze taki maly 150 g

ważne żebyś nie jadła słodyczy i kolacji. Soków nie pij ,lepsza jest woda ,może być smakowa.Możesz też pić czerwoną herbate.

Gość dfsdfsdfsfsdfdsfs
kto by zjadł? np moja znajoma wpieprzy takie pol kilo plus big milka ale chuda jak badyl haha

Gość ajato
schudlam duzo i nie katowalam sie tak bardzo nie jadlam nic po 18:00 pilam litr wody mineralnej codziennie Nic wiecej nie robilam, jadlam normalnie i nie cwiczylam z lenistwa Nie myslalam tez codziennie o odchudzaniu i nie wchodzilam na wage co godzine :-) PO PROSTU PIC WODE I NIE JESC PO 18 !!!!!

Gość ajato
Aha i pilam zielona herbate Efekty bylo powolne ale jestem zadowolona - 3 kg na m-c

Gość ktosiczek
nie powinno się jeść na diecie ziemniaków i wszelkiego pieczywa- podstawowe produkty spożywcze a bardzo wpływają na tycie, szczególnie osób na to podatnych. Woda smakowa też jest zła bo posiada cukier, i na początku też nie warto jeść owoców które zwierają cukry. Najlepiej wcinać warzywka, warzywka i jeszcze raz warzywka :D tylko te odpowiednie :) pić dużo wody i jeść mięso! żeby mieć siły, ale jakieś chude wiadomo :)

czytałam że zdrowo można schudnąć tylko 6 kilo w ciągu 2 tyg. :(

Gość Ewka;)
witam;) ja też jestem na takiej diecie mam 169 cm i ważyłam 59 kg. Diete zaczełąm od 8 stycznia. Tyle że 9 stycznia zjadłam normalnie obiad i chyba nawet 2 kawałki ciasta. Ale od tego czasu nic. Dzisiaj 9 dzień i moja waga wskazuje 51 kg;) Trzeba pić duuużo ja dziennie ok litra czasem nawet wiecej (dla mnie to jest duzo bo do tej pory 2 szkl dziennie to był max u mnie) Pije herbate zwykła, owocowa, zwykla przegotowana wode, wode z odrobina jakiegoś soku truskawkowego czy porzeczkowego ;) i capucino też czasami Tyle że nie słodze jakieś 2 lata niczego Powiem szczerze że najgorsze pierwsze 4 dni , póżniej to już leci ;) W tej chwili nawet nieczuje głodu trzeba mi jesszcze schudnac 2 kg i wystarczy bo mam niedługo wesele i w sukienke sie nie mieszcze ;( jutro planuje jakiś budyn sobie zjeść trzeba powoli przygotowywać organizm do jedzenia bo wiem że zbyt długa głodowka jest niebezpieczna. Pozdrawiam wszystkie na diecie ;) Trzymam kciuki i pamietajcie że najlepiej nie myśleć o jedzeniu trzeba zajac sie wtedy czyms co odciagnie od tych myśli kochani ;)

Gość you lost me
"PO PROSTU PIC WODE I NIE JESC PO 18 !!!!!" Potwierdzam !!! Sama zaczelam stosowac ta zasadze,ze po godz.18 nie jem niczego, staram sie pic duzo wody mineralnej i po 2 tyg.byly pierwsze efekty 2kg mniej a po miesiacu 4,5kg mniej. Bylo to dla mnie zaskoczenie, bo nie spodziewalam sie, ze bez cwiczen osiagne jakis cel a tu mila niespodzianka :) Jeszcze troche chcialabym zeszczuplec tzn.3 kg, ale wiecej nie chce, bo boje sie,ze bede wygladac jak wieszak a do tego organizm podrujnuje :o wzrost - 168 cm waga - 57 kg

Gość a ja mam taki przypadek
5 kg w m-c to trzeba sie glodzic niestety

Gość Mustbeskinny
Ja odchudzam się od 3.01, dziś mija 13 dzień a na wadze jest mniej o dokładnie 6,3. Zaczynałam z wagą 57,9 kg dziś - 51,6 kg wzrost 168 cm. Jadam 200-300 kcal dziennie. Jestem zadowolona, bo dla osób z moimi problemami (anoreksja/bulimia) to sukces. Skończę aż osiągnę starą wagę - 47/48 kg

Gość gość
plis ile mozna schudnac w 2 tyg najwiecej mam 168cm i waże 65kg

Gość anga1234556
ja schudłam 7 kg , dieta 500 kcal

Gość kotek01
ja od 3 tygodni odzywiam sie zdrowo owsianka, otreby, mieso z kurczaka ryz zamiast smietany jogurt raz w tygodniu ziemniaki czasami itd.. no i biegam od 5 dni 15 minut w sumie. bo odpoczywam w miedzy czasie wiec na 15 mi sie sumuje.. chodze na steperku 30 minut i robie 60 brzuszkow i kolezanki mowia ze juz przezroczysta jestem hehe a ja tylko przelozylam sie na zdrowe odzywianie i troche ruchu.. hehe ale teraz pierwszy raz od miesiaca mam w buzi czekolade bo poprostu juz mi sie chce no i zjadlam 6 kostek czekolady i 4 cukierki takie czekoladowe a w srodku mleczne z orzeszkami mniam :D no ale oczywiscie bede pozniej biegac brzuszki i steperek.. zeby to spalic :) na kolacje marchewka z jablkiem od 3 tygodni bo mi smakuje poprostu czasami kisiel salatka z ryzem i kurczakiem no i normalne obiady czasami kotlet tylko w otrebach ziemniaczki buraczki tylko chodzi o to zbey to spalac :) ciesze sie ze znowu teraz mam ochote na czekolade czy co bo przez kilka dni mialam tak ze nie mialam ochoty nic jesc... jadlam na sile bo boje sie zeby mi nie zabraklo witamin itd... ale juz jest ok:D

Gość AnkaZamość
Tak realnie, bez katorgi i demolki w organizmie to ja schudłam 2/3 kg. Wole dłuższe terapie i sukcesywne posuwanie się do przodu, Dietki, ale bez jakiś wymysłów z cyklu zdechnę z głodu, wspomagam się suplementami typu np slimcea, witaminki, minerały.

Gość gość
na głodówce to 20 kg przez 3 tygodnie tyle chudli faceci ale kobiety to nie wiem

Gość Marchewawl78
Jest dużo środków na odchudzanie, ale które są coś warte? Niewiele z nich. W miarę wiarygodny ranking działąjących można zobaczyć tutaj: http://moczdrowia.pl/chudnij/