Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

BrunetkaWieczorowąPorą

Taka mała refleksja...

Polecane posty

Naszło mnie tak coś dzisiaj, nie mogłam spać, włączyłam kompa, sprawdziłam poczte... jak zwykle trafił się jakiś spam... np. \'znajdź mnie na mixer.pl :D I tak sobie z nudów zajrzałam. Profile że tak powiem \'ogłoszeniowe\'- ludzie szukają szybkiego, łatwego sexu, bez zobowiązań oczywiście, od razu to zaznaczają. Najgorsze jest to, że w swoich danych mnóstwo ludzi podaje - w związku ale szukam, w związku - szukam sexu bez zobowiązań, w związku - szukam erotycznej przygody :O:O:O Trudno mi w to uwierzyć ale jednak... obrzydza mnie coś takiego :O Chyba jestem z innej epoki :O

Gość nie jesteście same

Gość
mnie tak samo :o :o to smutne :o :o :(

Na takim profilu na szczęście ludzie pisza że oczekują tylko sexu, przyjemności bez zobowiązań. A w życiu? ktoś trafi na takiego (taką) - n apoczatku pięknie, ładnie, niby miłość a potem - ból i rozczarowanie. I ktos cierpi :o Tak czy inaczej nie czaje takich ludzi :O NIe wiem jak tacy przechodza przez życie - sam sex, bez uczuć, bez miłości, bez bezpieczeństwa i zaufania, drugiej osoby???? hhmm :(

A w ogole widziesliscie to \" jeden profil dla znajomych+ trzy anonimowe\" ? oni wprost tam promuja zdrade i oklamywanie innych :/ zygac sie chce normalnie..

o jezzzzzzzzzzzu :D myslałam że jestem sama w swych 'wymysłach' :D a jednak nie :P nie rozumiem tego, obrzydza mnie to, ale jak ktoś lubi - niech sobi etak żyje -ok. Tyle, ze jak czytam - 'w związku al eszukam sexu...' nosz k..........!!!!!!! nie moge :O Fallen...-------- prawda? rzygam na to jak stąd do Krakowa.........bleeeeee:O

No co poradzisz,ludziom sie na to przyzwala, media promuja takis tyl zycia wiec zaczyna to byc "normalne" ze ktos tak robi :/ mnie tez to obrzydza... hhehehe ciekawe czy jeszcze kogos tam znajde ;> a pinger.pl widzialas? tam tez sa rozne "ciekawostki" ...

Wiesz, czasem zaglądam bo przychodzą jakies głupie spamy... ale po prostu śmiac mi się chce z tego- jak mam lepszy humor :D a jak weźmie mnie na przemyslenia - :O to o jezzzu tragedia jakaś. Te wszystkie dziewczyny co szukają sponsorów, ;\'galerianki\' i inne stwory :O bossz :D:D:D Niech ktoś zatrzyma świat - ja wysiadam :D:D

Gość weronisiax
Macie racje....Rece opadaja jak czyta sie takie "ogliszenia"....Oby cos takiego nie spotkalo kiedys kogos z nas :(

A najgorsze jest to ze duzo bezmozgich lasek pokazuje tam swoja twarz. Wlasnie taka jedna widzialam,23 lata,ladna buzia a za chwile takie foty ze wszystko widac... :/ ja nie wiem ze one sie nie boja ze ktos je rozpozna, albo ze kiedys w przyszlosci ich facet sie natknie na cos takiego albo ktos mu doniesie ze to widzial...

Mi jest wszystko jedno :) Niech sobie dają ogłoszenia :) Przynajmniej ciekawie jest :P

Gość weronisiax
Takie laski nawet o czyms takim nie mysla,nie wiedza co to wstyd....

Gość
Lily Allen Kochanie 👄

Złoty 👄 --->> Na dzień dobry :P Co tak wcześnie już na kompie?

Ach dziękuję :D Ty bajerancie jeden :P Ale Ci fajnie. Ja swoją pracę piszę już parę miesięcy i nie mogę skończyć :O

Gość wydaje mi sie ze ci faeci
to zwykle prostaki, moze kasy nie mają na dziwki, moze nie mogą sie wyplątac z nudnego malzenstwa wiec szukają w necie naiwniaczek, nie wiem jak z kobioetami, pewnie chcą kasy za seks, bo nie wydaje mi sie zeby pisaly ogloszenia tylko po to zby sie przespac za darmo z jakims kretynem

Gość
Lily 👄 miałem rok czasu na pisanie :o :) :) i pisze w ostaniej chwili w środę ma być gotowa :o :o

Złoty poradzisz sobie ;) Będę trzymać kciuki :P A TERAZ DO PISANIA!!! :D:D:D

Gość
Lily dobre masz serduszko ❤️ trzymaj Ją :P ;) dla mnie :P ;) ;) już idę pisać.... Moja Pani 👄 ❤️ :) całuje piękne stopki ... :P ;)

Gość dlaczego tak jest ze jak jest
nowy fajny temat, kilka wypowiedzi i zaczynają sie pozroweinia, serduszka, buzki i koniec rozmowy, biadolenie o pogodzie, kto sie wyspal a kto nie, a kogo to kurwa obchodzi

Gość
mam zaraz Ci podam :D