Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ja_jedna_na_milion

okres. jak to u was jest?

Polecane posty

Gość ja_jedna_na_milion

mam kilka pytań ;) jak długo macie okres? chodzi mi tutaj o ilość dni. czy w każdym dniu macie takie obfite krwawienie czy może np.2pierwsze są takie, a kolejne już tak coraz mniej i rzadziej musicie zmieniać podpaski? pytam z ciekawości ;)

Gość jojojojjjjj
jakieś 5 dni - dwa pierwsze trudne potem tak ledwo ledwo aż zanika

U mnie okres trwa zawsze 7 dni - z tego 4 dni obfite krwawienie a reszte już słabsze.

Gość aann//
U mnie okres trwa ok 5-6 dni. Dwa pierwsze to sie ze mnie leje( szczególnie 2 dzien jest strasznie obfity) a reszta dni to juz tylko lekkie krwawienia, plamienia

Gość FuKi
tak serio serio to 5,6 dni z czego 2 pierwsze dni są obfite (2 dni i 2 noce), potem 3 dnia jest w miarę spokój, 4 dnia lubi być coś więcej...a potem to już tylko plamienie małe..... wkładki noszę do tygodnia, tampony przez pierwsze 3-4 dni.

U mnie trwa ok 6-7 dni , pierwsze 3 dni to masakra jakas ,leci , leci i leci , brzucho napierdziela i w krzyżu boli , jednym slowem porażka :O

okres trwa u mnie 7 dni pierwsze 3 dni- normalny okres, ale mam raczej skąpe krwawienia. 4 dnia trochę mocniej a od 5 dnia już tylko ciemno brązowe upławy.