Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Krystynka16 i prawie pół

POMÓŻCIE MI- MOJA SIOSTRA I NAUCZYCIEL

Polecane posty

Moja starsza siostra (tylko o półtora roku!) jest pupilkiem rodziny- utalentowana, ładna i w ogóle, ale wcale taka nie jest, ma nadwagę- 60 kg i 159 cm ale wszyscy ją uuwielbiają!!! Udaję, że ją lubię ale mnie już skręca ze słości. ona mi ostatnio powiedziała, że zakochała się w swoim nauczycielu i on w niej też!! no to jest żałosne!! ale coś na rzeczy jest bo umówliła się z nim na kawę!!!!!! on ma 30 lat!! nasza matka wie o tym, ale nie widzi w tym nic złego, bo "ona jest dorosła i on!" a ona nie ma jeszcze osiemnastu lat!!! doradźcie mi plis

widzę, ze ty też bnardzo "moralna" jesteś

Gość fajna masz mame

Gość kogo to interesuje z kim
spi twoja siorka?? :p

Gość ale z Ciebie idiotka
przeczytaj co napisałaś... "utalentowana, ładna i w ogóle, ale wcale taka nie jest, ma nadwagę- 60 kg i 159 cm ale wszyscy ją uuwielbiają!!!" za parę lat sie przekonasz że wygląd to nie wszytsko...

Gość Twoja siora
nie ma nadwagi ciołku!

Gość jhgvhl.
haha ale jestes płytka. omg zadzwon na policje ze pedofil jakis, stawia lepsze oceny za robienie laski, powiedz gdzie sie umowili i tyle. typ z roboty poleci

Gość rany przecież kawa to nie sex
wątpię aby ten nauczycie sie nią serio interesował jako kobieta, pewnie zaprosił ją jako koleżankę i to pewnie, żeby omówić jakąś szkolna sprawę....nie ma o co robić halo.

Gość frufru
a co, Twoja siostra jest niemoralna bo sie umowila na kawe z nauczycielem?... ja znam kilka takich związków gdzie - jak się smiejemy - mąż sobie żonę "wychował", bo był jej nauczycielem. i jest OK.

nie ma nadwagi?dobre sobie!ja mam 164 cm i ważę 50 kg! dla nauczyciela uczennica jest koleżanką?? ha ha! nie jestem płytka, takie są fakty!!

Gość frufru
ona jak widac jest sympatyczniejsza od Ciebie wredziochu, to i ją wszyscy bardziej lubia :)

Gość Twoja siora
Ty kretynko wiekszość dup w Twoim wieku jest chuda jak przecinek, pogadamy za pare lat... Ps. mam 19 lat i waże 47 przy wzroście 153 żeby nie było

Gość Twoja siora
To powiedz mi o co Ci chodzi bo nie rozumiem...Jaki masz z tym problem, boisz sie o Nią, czy chcesz pokazać innym że Ona nie jest taka super jak się wszystkim wydaje?

mam taki problem, że ona spotyka się z nauczycielem! a matka uważą, że wszystko ok!!

Gość frufru
idzie z nim na kawe a nie do łóżka.

moja żona ma 160 i waży około 60 kg i nic nadzwyczajnego, normalna kobieta. Jak się dziecko naoglądałaś szkieletorów na fashiontv, wściągaczki koki to ci się wykrzywił pogląd na świat.

Gość zmanierrowana
moja żona ma 160 i waży około 60 kg i nic nadzwyczajnego, bm b to mial byc komplement czy obelga?

No dobrze. Teraz ja się wypowiem. Krystynko: 1. Twoja siostra nie ma nadwagi. Jest normalna. 2. Musisz zwalczyć w sobie tą zazdrość o siostrę. Ja wiem, że to trudne, ale najprostszym sposobem jest "danie sobie na luz". Przestań zwracać na nią taką uwagę, znajdz jakąś fajną koleżankę, zajmijcie się jakimiś ekstra chłopakami, wychodzcie na dyskoteki i będzie dobrze. 3. Jeśli ten nauczyciel ją w tej chwili uczy- nie powinien się spotykać ze swoją uczennicą. Narobi sobie kłopotów w szkole. Osobiście mu się dziwię, bo Twoja siostra nie ma jeszcze nawet 18-stu lat, więc dla niego może to być niebezpieczne, jeśli dowiedzą się inni nauczyciele. Sytuacja wyglądałaby inaczej, gdyby on jej nie uczył i ona miałaby 18 lat. Wtedy to już ich prywatna sprawa. Dziwię się, że Twoja mama tak to pochwala, bo przez taką znajomość siostra może narobić sobie "opinii".

Gość zmanierrowana
60 159 to jest nadwaga a ty autorko zajmij sie soba zamiast siostra i jej zyciem ciesz sie swoja figura

4. Jesteś pewna, że to nie chodzi o jakieś szkolne sprawy? Może to siostrze wydaje się, że ten nauczyciel jest w niej zakochany? Nastolatki często wyobrażają sobie zbyt wiele.

Gość zmanierrowana
ten kalkulator nie uwzglednia wygladu

komplement czy obelga.... Boże nie skumałem....po prostu ani gruba ani chuda, normalna kobieta, a na fashion same chudzinki, mdlejące na wybiegu....

Gość zmanierrowana
dam ci rade zastanow sie dwa razy zanim napiszesz o swoej zonie nic nadzwyczajnego

jej się zawsze wszystko udaje! wszyscy mają ją za wielce dorosłą i dojrzałą! nawet przeklęty nauczyciel zaprosił ją na kawę!! gdzie tu sprawiedliwosć?

Gość frufru
a co, ma pisac ze jego żona ma figurę jak modelka i w ogole jest najpiekniejsza na świecie że klękajcie narody?... z wyglądu normalna kobietka. najwazniejsze że JEMU sie podoba. z charakteru pewnie zajebista, bo bmblondyn często i fajnie o niej pisze :) a Ty jestes nie tyle zmanierrowana ile przewrażliwiona.

Gość 1980090989029834
Krystyna to juz nie zazdrośc ale zawiść... zajmij się swoim zyciem... w życiu nie byłam zazdrosna gdy coś udawało się mojemu rodzeństwu tylko byłam dumna. To w Tobie jest problem.

Gość frufru
Krystynka16 i prawie pół - jej się zawsze wszystko udaje! wszyscy mają ją za wielce dorosłą i dojrzałą! nawet przeklęty nauczyciel zaprosił ją na kawę!! gdzie tu sprawiedliwosć? oj sieroto zazdrosna :) bądź milsza dla innych to Ciebie też polubią.

Gość świat schodzi na psy....