Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ..yuki..

Jestem dajką

Polecane posty

Gość ..yuki..

Mam 29 lat. Straciłam dziewictwo w wieku 20 lat. Czyli 9 lat aktywności seksualnej. Nigdy nie miałam stałego partnera. Liczba partnerów: około 27 (przestałam liczyć). W sumie nie tak dużo, prawda? Ale żałuję. Gdybym mogła cofnąć czas... teraz już mam nawyki i trudno je zmienić. Jeśli ktoś podpowie, jak się zmienić, będę wdzięczna.

Gość ..yuki..
przedłurzacz :) Hmm, nawyki. No takie, że jak spotkam faceta fajnego, to myślę tylko o seksie z nim. I zawsze osiągam cel. Tylko raz zdarzyło się, że mi odmówił :P , ale to był facet 50-letni, więc może po prostu już mu nie stawał :)

Przecież to normalne, jesteś kobietą o rozbudzonych potrzebach seksualnych a że nie masz stałego partnera to zarywasz przypadkowych.Uważaj tylko na choroby, zawsze niech wchodzi w ciebie z gumką inaczej nie zgadzaj się.Życzę tobie znalezienia stałego

Gość ..yuki..
Jedna moja znajoma, mężatka, która spała tylko ze swoim mężem i to po ślubie, mówi, że czasem brzydzi się moim zachowaniem. Mimo że staram się być dyskretna, ona mi powiedziała, że po osiedlu ludzie plotkują o mnie. To nie jest przyjemne... Na choroby uważam i badam się.

Gość do ..yuki..
dawaj i nie żałuj,to nie mydło.Powiem ci więcej,jestem juz po 40-tce, i to grubo, mialam 2 facetów w życiu.Jak byłam młodsza było chętnych wielu,ale ja głupia cnotka tylko nie i nie,a teraz jak ciało by chciało,to nie ma takich chętnych co mi się podobają.Żałuję że nie używałam życia,teraz jest za późno,głupia byłam :-O :-O :-O

Gość Doświadczony prawiczek
Co tam badania trzeba zapobiegać ! Nie zgadzać się na seks oralny , ryzyko zarażeniem HIV niewielkie ale jednak jest i można zarazić się innymi chorobami np opryszczką :O Seks klasyczny i tylko w gumce :)

Gość ..yuki..
Preferuję właśnie seks klasyczny w gumce. :) Czasem analny też w gumce. Ostatnio poznałam nowego kochanka, i znowu mam motyle w brzuchu :) Tzn. nie jestem zakochana, ale podekscytowana :)

my Polacy jeszcze żyjemy w ciemnogrodzie Kobieta która nie ma męża w wieku 29 lat to chyba jest zboczona lub stuknięta a ta która zmienia partnerów bo nie może trafić na właściwego to kurwa.Tylko tobie współczuć

Gość larwkaaaaaa
Dajka zakochaj sie ..to bedziesz miała ochote tylko na tego jednego:-P

Gość a mi też byś....
dała?

Gość ..yuki..
Może bym dała jeśli jesteś fajny ;)

Gość tobie bym dała popatrzeć
jesteś chętny ? daj meila, pogadamy

Gość oj tam
nie martw się, jesteś normalną kobietą, masz kurewski charakter, ale to normalne u was samic żadna nowość

Gość a mi też byś....
Masz gg: 11710058

Gość yanusz52
DO YUKI!! Chetnie Cie poznam, odpowiada mi taka Pani ktora lubi przygody sex. Bardzo mnie to ponieca i daje poczucie spełnienia sie napisz do mnie adres; yanux_nk@o2.pl Sprawe traktuje powaznie

jaka dajka?:D co ty pierdolisz? seks to element ludzkiego życia i jedyny problem jaki tu widze to taki że zycie w samotności Ci się znudziło. poszukaj kogos na stałe, na razie daj sobie spokój z przygodami na jedną noc. zmień otoczenie:P