Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość agagagagaga

facet swinia czy niezdecydowany

Polecane posty

Gość agagagagaga

a wiec po paru probach spotkalam sie z kolega z pracy.ogolnie bylo milo i stwierdzil ze jestem wiecej dla niego niz kolezanka itp. napisal mi potem ze to dopiero pierwszy raz, ze to dopiero poczatek itp.wczoraj wpadlam do niego do pracy bo i tak mam po drodze do domu, tak gadalismy ogolnie na co ja powiedzialam ze jade do mojego kraju, na co on spytal czy na zawsze a ja nie, ze przeciez wracam po swietach co odebral z ulga jak mi sie wydawalo. po czym powiedzialam tez ze chyba dam wypowiedzenie z pracy na co on zareagowal ze jesli ja zrezygnuje to nie bedziemy sie widywac, a ja na to ze przeciez ma moj nr tel.to moze zadzwonic i spotkac sie.nie rozumiem typa ale postanowilam go sprawdzic. kiedy wyszlam napisalam mu smsa typu kiedy mozemy sie spotkac itp. na co dostalam odpowiedz ze po co mu tak pisze, ze nie powinnam itp. no to mu odpisalam ze dziekuje za jego \"przyjazn\" i ze wiecej z nim nie chce rozmawiac.nic nie odpisal tak wiec nie wiem co sobie mysli.z jednej strony mysle ze i tak mnie oszukiwal a zdrugiej ze moze za ostro napisalam.eh

Gość gośćkafeterii
W 7 miesiacu ciazy zrzucil mnie ze schodow. Zawiozl do Kobierzyna i zrobil ze mnie waritke za lapowki. Pracuje w Sadzie.Wyglada jak lysa swinia.

Gość gość
Biedny misio, za ostro napisałaś mu i zrobiło mu się przykro:(, może i dobrze że teraz, bo gdyby tak zawsze robiło mu się przykro, to nigdy szczerze nie moglibyście porozmawiać a co to za związek, jeżeli nie można nic powiEddie, bo misio się obrazi i zrobi focha?

Gość gość
Widać że autorka zaczęła mu się narzucać, sama inicjowala rozmowy i spotkania a to odstrasza wielu facetów. On miał wyj... E na nią

Gość gość
Jak chcesz znać prawdziwą odpowiedź na swoje pytanie, chcesz wiedziec , co myśli co czuje, napisz do mojej wróżki Sofii, jest świetna. Jej adres to tarocistkasofii@wp.pl

Gość gość
Widać że autorka zaczęła mu się narzucać, sama inicjowala rozmowy i spotkania a to odstrasza wielu facetów x Brednie. Każdy facet jest wniobowzięty, jak fajna dziewczyna jest też normalna i nie ma problemu z zaproponowaniem spotkania.