Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość lllloookkkii

ALE JAJA! SWIAT JEST MALY!

Polecane posty

Gość lllloookkkii

jestem barmanka, wczoraj po pracy kumpel wyciagnal mnie na impreze, bylam w tym klubie pierwszy raz, weszlismy tak przed 2ga w nocy, zaczeli smy szukac znajomych, bo tam sie wlasnie bawili wchodzimy na gore i o malo nogi sie pode mna nie ugiely patrze a tam koles, ktorego poznalam w pubie w ktorym pracuje, strasznie za mna latal, az w koncu sie z nim umowilam, bo cholernie mi sie podoba, ale nie byl sam! byl najprawdopodobniej ze swoja zona! jak mnie zobaczyl to przezyl niezly szok, moi kumple go znaja b.dobrze, oni tez zauwazyli w jakim byl szoku on juz byl niezle wstawiony, w ogole nie siedzial z ta swoja laska, tylko przylazl do nas! bawil sie wokol mnie, chodzil za mna itp

Gość Szambelab
No i? :o

Gość lllloookkkii
kolega mi mowil, ze ten koles co byl z niby zona, pytal go o mnie, dlaczego przyszli ze mna i ogolnie okazalo sie ze byl zazdrosny ehh jak on mi sie podoba, ale to kawal chuja bo mnie oklamal, mowic ze jest w separacji

Gość lllloookkkii
no i sie zastanawiam, czy on jeszcze do mnie zadzwoni:O

Gość lllloookkkii
to sie z nim umowie na seks:)

Gość lllloookkkii
nie wiem co ale wczoraj on byl tak nawalony, zreszta ona tez, ze go ciagla jak swinie z klubu dodam ze juz u mnie raz nocowal, ja uniego tez, w mieszkaniu jego rodzicow:O

Gość lllloookkkii
nie jestem puszczalska, to oni biora sie ze mnie zreszta pieprze go, niech sie zabawia z innymi, wczoraj to ja bylam gwiazda, nie on:D

Biorą się za ciebie, ale skoro ty dajesz się za siebie brac, tzn ze jestes puszczalska i łatwa :o

Gość lllloookkkii
hehehe nie nie spalam z nikim juz chyba ponad miesiac

dziwna jesteś autorko :) mamy ci gratulować, że lecisz na pijaka, który zdradza swoją żonkę, mieszka z rodzicami, a dla ciebie jest tylko kolejną zabaweczką na może dwa tygodnie :D:D:D:D:D:D:D:D ihaa załóż jakąś partię.... będziesz mieć poparcie :D

> nie spalam z nikim juz chyba ponad miesiac Cóż za sukces :o Ile masz lat i ilu miałas kochanków?

Gość GOGO....
tja "gwiazda",pomarzyć dobra rzecz.Jak byś była gwiazda to byś nie latała za towarem wtórnym,nie oszukuj sie i nas:P

Gość lllloookkkii
ja za nikim nie latam, to faceci lataja za mna

Gość lllloookkkii
wrecz przeciwnie

Gość lllloookkkii
oj no nie kocham sie z pierwszym lepszym, wyluzuj ten o ktorym pisze to facet ktory baaaaaaaaaaaardzo mi sie spodoabal, a to ze u niego nocowalam nie znaczy ze uprawialismy dziki seks nie bylo seksu, moze dlatego wczoraj tak dziwnie sie zachowal, jakby sie przestraszyl ze go znia "nakrylam" bo mi mowil zupelnie co innego wiem ze bardzo go krecilam, myslal ze jak ukryje przede mna prawde, to sie z nim przespie, jak mi powie ze chce sobie ulozyc zycie ze mna ale sek w tym ze wiem jaka on ma opinie, dlatego sie z nim nie przespalam