Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość juyfr

robiłyscie z siebie idiotki...

Polecane posty

Gość juyfr

zabiegajac o chłopakow?

Gość hgfhnyf
tak ale tylko o jednego... ale to juz przeszłość

Gość gehennna
Wople czekać aż chłopaki zrobią z siebie idiotów :p

Gość juyfr
kurde coraz bardziej mnie do niego ciagnie ale cholera nie wiem czy go do mnie tez :(

Gość juyfr
a aco ja mam zrobić, nawet go nie znam:( durna jestem

tak , robilam z siebie idiotke i to totalna ale to byl 1 i ostatni raz , nigdy juz facetowi nie bede okazywala ze mi sie podoba i jak bardzi mi na nim zalezy ...o nie!!!

Gość juyfr
własnie sie boje ze zarz bedzie po kolegacg gadał czy co boje sie zranienia ale dałam mu do zrozumienia ze mi sie podoba

Gość
ItsOnlyMexx_20 (niechcianaiodrzucona@wp.pl) tak , robilam z siebie idiotke i to totalna ale to byl 1 i ostatni raz , nigdy juz facetowi nie bede okazywala ze mi sie podoba i jak bardzi mi na nim zalezy ...o nie!!! czemu :o :o :( mI tez nie ? :P ;)

Gość juyfr
napoczatku nic, zaczełam go olewać, niby patrzylismy sie na siebie i spuszczalismy wzrok albo raz tak długo sie na siebie patrzylismy echh:) sama nie wiem co jest ja sie staram duzic w sobie to, zreszta co to jest to tylko gapienie sie na siebie i nic urojenia ale jak go tu sobie ze łba wybic

Gość juyfr
nie mam u niego szans pierwsza miłośc ech

Gość kromis
nigdy nie umiem z siebie robić idiotki jak ktos jest caly czas idiotą to nie musi go robić .

Nie bo nigdy nie zabiegałam o uwagę żadnego faceta...

łooooooo z milion razy :D Kiedyś miałam kaca moralnego z tego powodu, a teraz to olałam :) Raz się żyje, więc jak facet mi się podoba, to działam, a nie zastanawiam się, co by było gdyby....

Gość kromis
facet mi się podoba, to działam, a nie zastanawiam się, co by było gdyby. wyrzucasz tztzki na wierzch?

Gość
Lily Allen pink 👄 :)

Gość juyfr
ja bym nie potrafiła olac, rozpamietuje kazda porazke

Gość Olaaaa1
to juz nie te czasy rycerzy na białych koniach. teraz kobiety sa bardziej odwazne od mezczyzn. moze ten facet chce zadzialac ale sie boi? ja zawsze dzialam pierwsza jak mis ie ktos spodoba i jakos idiotki jeszcze z siebie nie zrobilam. :)

taaa raz zrobilam z siebie totalna kretynke, za bardzo sie otwozylam na faceta...ale to bylo wieki temu

No w końcu najładniejszy kolorek ^^ :D I jak po konsultacjach? Pewnie wszystko na 5 :D

Gość rysiu w teatrze
oj, niestety:O podobał mi sie kiedys chłopak, chodzilismy do równoległych klas. jakos nie było okazji, aby sie poznac, wiec wymyslilam, ze napisze do niego na gg. 'niby' chciałam napisac do mojej kolezanki, a przekreciłam cyfry i jakos cudem napisałam do niego:O co za obciach..

i ja Ci sie nie dziwie ... tzn jak ja nie zabiegalam o zgledy faceta to jakos splywalo to po mnie ale jak raz to zrobilam tj moze nie zabiegalam ale okazywalam w dosc wyrazny sposob ze mi na nim zalezy i sie okazalo ze chuj wyjdzie z tego to ...eh...szkoda gadac ...sie zrazilam i nigdy wiecej!!! no i teraz rozpamietuje to co noc jak debil :O

Gość juyfr
Olaaaa1 --tzn co dokładnie robisz, zagadujesz czy co?

Gość juyfr
mawronka🖐️ i jak z tym chłopakiem?

Gość Olaaaa1
oj to zalezy od sytuacji. mojego aktualnego faceta po prostu przyciagnelam i pocałowalam jak bylismy z paczka na piwie :) bo sam by chyba sie bał. wiec przejelam inicjatywe. do swojego wybranka mozesz zagadac. jakas niezobowiazujaca rozmowa. przeciez swiat sie nie zawali jak nie bedzie chcial z toba porozmawiac. :) no pain no gain. Jest ryuzyko jest zabawa :)

"oj, niestety podobał mi sie kiedys chłopak, chodzilismy do równoległych klas. jakos nie było okazji, aby sie poznac, wiec wymyslilam, ze napisze do niego na gg. 'niby' chciałam napisac do mojej kolezanki, a przekreciłam cyfry i jakos cudem napisałam do niego co za obciach.." ups ... ale wpadka ale pociesze cie ze ja napisalam 2 listy do faceta i wszściusko wyrzucilam z siebie co czuje itd i co? olał mnie na calej linni tj po pierwszym liscie przed wyjazdem z uk zmienil swoje nastawienie , zrobil sie jakis taki ciepleszy w stosunku do mojej osoby i niby prosil abym zostala ale jak wyjechalam to sie nie odzywal dlatego uwazam ze nienalezy mowic wprost facetom co sie do nich czuje a juz napewno nie pisac durnych listow 😭

Gość juyfr
tylko ja jestem nieśmiała, o czym bym mogła z nim rozmawiać zreszta ja nie umiem poprostu rozmawiać z chłopakami :o