Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość co jest pytam

gógle znowu zawariowało, czy tylko ja mam jakis problem ?

Polecane posty

Gość co jest pytam

Przepraszamy, ... ale Twoje zapytanie przypomina automatyczne żądania generowane przez wirusy komputerowe lub aplikacje typu spyware. W trosce o bezpieczeństwo użytkowników nie możemy go zrealizować. Dostęp odzyskasz najszybciej, jak będzie to możliwe, więc ponów próbę wkrótce. Jeśli podejrzewasz, że Twój komputer lub Twoja sieć zostały zainfekowane, skorzystaj z programu antywirusowego lub programu usuwającego szpiegujące oprogramowanie, aby usunąć wirusy lub takie oprogramowanie z Twojego komputera. Jeśli błąd będzie się powtarzał, problem można rozwiązać, usuwając plik cookie Google, a następnie ponownie odwiedzając witrynę Google. Aby uzyskać instrukcje dotyczące określonej przeglądarki, należy skontaktować się z działem pomocy technicznej online jej producenta. Jeśli problem dotyczy całej sieci, więcej informacji można uzyskać w Centrum pomocy wyszukiwarki Google. Przepraszamy za niedogodności i mamy nadzieję, że ponownie skorzystasz z wyszukiwarki Google. Aby kontynuować wyszukiwanie, wprowadź poniższe znaki:

Gość no ja nie musze..
dopiero co coś aptrzałam w googlach i jest wszystko u mnie ok..

Gość kompjóter ci sie popsul
musisz kupic nowy:classic_cool:

Gość co jest pytam
doopa nie komputer :o ...kooorva no :o nie wiem co to jest i co z tym zrobic

Gość zformatuj go

Gość no ja nie musze..
www.google.pl :P