Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Da sie tak

Da sie tak?

Polecane posty

Gość Da sie tak
probowalam ale pisze ze do mojego pytania znaleziono zbyt wiele osob..heh no tak, ma numer o ile nie ukradli mu komorki - bo taka opcje tez biore pod uwage. podejrzewam ze nie ma konta na naszej klasie bo zdj chcial dostac przez mmsa a nie nasza klase, ale ze tez glupia nie zapytalam... a;e w sumie.. nawqet jesli stracil moj numer to kurcze gdyby chcial moglby mnie znaleć... wie gdzie mieszkam, mam nietypowe imie wiec nie byloby z tym proboemu.. nie pozostaje mi chyba nic innego jak odpuscic i przestac sie tym przejmowac... cyba ze stalo sie cos gorszego :/

Gość a może sama się ogłoś
że szukasz takiego a takiego (tylko opis, gdzie pracował, imie itd) i dodaj swoje zdjęcie, jak z filmu romantycznego

Gość Da sie tak
mozna wyszukac osoby po nr telefonu, po nr gg, po imieniu.. szoda ze nie ma jesczze takiego programu do ktorego moznaby wkleic zdj i odnalexc taka osobe... :P

Gość może nic się nie stało
i zgubił komórke i teraz robi dokładnie to co ty w tej chwili i gdzieś w pół drogi się spotkacie np. jeśli mieliście jakieś swoje miejsca spotkań albo gdzie przypadkiem sie spotkaliście albo poraz pierwszy

Gość tylko znajomości
w policji cie uratuja. Oni są w stanie go namierzyć w ciągu kilku godzin. Nawet po starym nieaktywnym numerze. Ale co powiesz, że się zakochałaś?

Gość Da sie tak
nie nie.. on nie miszka tutaj :( a ja nawet nie wiem dokladnei gdzie... kiedys podal mi nazwe miejscowosci do ktorej pojechal na impreze, ta nazwa byla taka dziwna... podejrzewam ze gdzies w poblizu jego miejsca zamieszkania.znalazlam nawet z ciekawosci ten klub na necie, tylk oze mialam formata od tamtej pory i nie moge tego spraqwdzic w historii...

Gość ...jakie to romantyczne...
...gdyby ktoś tak chciał mnie odszukać... hm siedze w domu i nie wiem na co liczę

Gość Da sie tak
no wlasnie chyba by mnie wysmiali... heh:(

Gość Da sie tak
no wlasnie.. a moze on moglby odszukac mnie...?moze nie chce... moze nie potrafi... nie wiem, ale licze na to ze jesli w wakacje pojde do miejsca gdzie sie spotykalismy - to go tam znowu zobnacze... moze znowu przyjdzie tutaj do pracy? ale to bez sensu.... nie bede tam przeciez stala kilka dni i czekala az sie zjawi... :(

Gość Da sie tak
ostatnio naposalam nawet do niego smsa.. glupia... chociaz wiedzialam ze nie odpisze, to jakas malutka nadzieja sie tlila i podpowiadala ze moze akurat...

Gość Da sie tak
podnosze bo mam pytanko :d czy ktos z Was wie w ktorym rejonie w Polsce mówi sie na "ludzi" - "wiara" ? to wazne! :)

Gość wielkopolska
gwara poznańska - wiara, wiaruchna...