Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość adddd

NIE SPRAWIA MI JUZ PRZYJEMNOSCI

Polecane posty

Gość adddd

witam.jestem ze swoim facetam niecaly rok.na poczatku wszystko bylo super. uwielbiam jego pocalunki , w szyje, w dlon - jakiekolwiek ! jego najlzejszy dotyk powodowal ze bylam najszczesliwa na swiecie. a teraz nic ! kiedy mnie caluje chce zeby to sie juz skonczylo, nie lubie kiedy mnie dotyka..nie wiem co sie tak nagle sstalo.dalej chce zeby byl przy mnie bo kocham Go nad zycie...

Gość to daj mu wreszcie poruchać
głupia pisdo

Gość adddd
no to mam odpowiedz adekwatną do tematu.a'propos seksu - wspolzyjemy ze soba,ale rzadko.ja zwykle nie mam na to ochoty,ale chce zeby jemu bylo dobrze

A może go nie kochasz tylko bardzo lubisz i przywiązałaś się do niego? Bardzo łatwo pomylić te dwa różne stany

Gość adddd
nie, to nie jest tylko bliski kolega... uwielbiam kiedy jest szczesliwy,kiedy jest przy mnie, kazde jego slowo.nie wyobrazam sobie zycia bez neigo.czuje sie przy nim bezpieczna i kochana... moze to wina tabletek?slyszalam,ze libido czesto jest zmneijszone , a ja w ogle nie mam ochoty na seks i inne czulosci...jest to mozliwe?

Gość hjghfgh
radze sie przejsc do seksuologa, jesli nie chcesz zepsuc tego zwiazku...

Jeśli ten brak ochoty pojawił się od czasu kiedy zaczęłaś brać tabletki to widocznie przez nie. Zmień tabsy na inne