Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość fraza frazeologiczna

moja córka nie potrafi się bawić

Polecane posty

Gość fraza frazeologiczna

Pewnie zaraz mnie wszyscy zjedza, ze niby nie cieszę się, że moja córka jest inteligentną i odpowiedzialną osobą. To nie jest tak. Chodzi do 2 klasy gimnazjum, ale na swój wiek jest bardzo, ale to bardzo dojrzała i inteligentna. To jak się wysławia, jakie wiadomości posiada i jakie ma cele i opinie, to jest aż niesamowite dla osoby w jej wieku. I z tego jestem bardzo dumna. Jednak boję się, że kiedyś będzie jej brakowało tej spontaniczności i szaleństwa i przez to może czuć sie nieszczesliwa. Ona zamiast wyjść gdzieś z kolezankami woli całymi dniami czytac. Na półce same ksiazki typu: 'Imię róży', jakies tam Kinga, 'Anioły i demony' Browna, wiersze Leśmiana, 'Archiwum Jezusa"'...do kina zaciagneła mnie ostatnio na film o kuklińskim... Nie wiem czy mam sie cieszyc, czy martwic. Proponowałam jej, zeby zapisała sie na jakis taniec albo gre na instrumencie - nie chce. Juz nie wiem co mam zrobic, aby wlac w nia troche radosci:O

Gość hgzdfjgfjxfj
widocznie to jest to co sprawia jej najwiecej radości a ty pochwal córkę, że jest mądra i nie mysli ciagle o tipsach i odrostach jaj jej matka

Może ona poprostu jest szczęśliwa a Ty myslisz,że nie jest. Młodzież woli jakas rozrywke typu:szlajanie sie po mieście,a ona może akurat woli czytać. Pewnie to jej najbardziej odpowiada i sprawia tą przyjemność. Niegrzeczne dziecko źle,grzeczne też nie dobrze. I jak tu dogodzić?:)

Trudno oczekiwać, żeby bawiła się jak dziecko. Okres dzieciństwa już minął

Gość ddsafdsf
Hmm no to już według starego systemu szkolnictwa ;) drugi semestr ósmej klasy, więc to już nie takie dziecko. Ja w jej wieku tez bardzo powaznie interesowałam się historią, polityką, znałam nazwiska wszystkich ministrów, byłam świadoma wielu rzeczy...to tez było troche nie typowe, jak na mój wiek, no pop prostu taka byłam...

Gość Danka78789
A moja coreczka jebala sie z bylym wokalista None - Fajferem na ich after party! :o

Gość Danka78789
Dajesz mi do zrozumienia ,ze moja coreczka to szmata?!

Gość Danka78789
mój stary ją gwałcił ile wlezie, ale nie dała się :O mądra z niej bestia

Gość Fajfer/Emef
Oj miala smaczna cipke, choc miala pare "wysepek" :* Pozdrófffki Kotq