Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość jestem frajerem przez duże FFF

SZANUJCIE K O B I E T Y .... faceci !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Polecane posty

Gość jestem frajerem przez duże FFF

Chyba najlepiej będzie jeżeli na początek napisze że jestem frajerem i uzasadnie to w ten sposób że spowodowane jest to tym że nie szanowałem kobiet , a właściwie jednej kobiety. Mam 22 lata, Ona 20 , poznaliśmy sie rok temu. Przypadliśmy sobie do gustu odrazu i po niespełna 3 miesiącach znajomości doszło do tego że zostaliśmy parą :) Ania była cudowna i naprawde nie moge na nic narzekać , może troszkę nudziło mnie to że koniecznie chciała poczekac z seksem i zrobić to dopiero w tysięczny dzień ( prawie 3 lata ) naszego związku a wypadało to dokładnie 01.01.2010r. :D Ale to nie wazne bo mi też spodobał się ten pomysł :) Bardzo Ja kochałem i odrazu gdy mi to powiedziała to nie zamierzałem wymuszać na Niej zmiany zdania :) Niestety jednak wczoraj miałem taką imprezkę integracyjną na studiach , była na tej imprezce też taka pewna dziewczyna która szalała na moim punkcie. BYła bardzo seksowna , sex bomba ale jej charakter zupełnie mi nie odpowiadał dlatego jeszcze zanim byłem z Anią to już wtedy będąc sam odmówiłem Jej. Wczoraj po wypiciu kilku kieliszków strasznie się rozluźniłem i jakoś tak sie stało że nagle ta Edyta była na moich kolanach. No i ........ stało się ........ był stosunek :( Nawet dwa 😭 KURWA !!!!!!!!!!!! Dziś spałem do południa , kiedy wstałem strasznie ruszyło mnie sumienie i gdy się już ogarnąłem to szybko pojechałem do Ani. Opowiedziałem Jej dokładnie co zrobiłem. Kiedys odrazu na początku powiedzieliśmy sobie że będziemy zupełnie szczerzy wzgledem siebie i powiemy sobie o wszystkim, niczego nie ukryjemy. No więc wszystko powiedziałem , ze szczegółami. Mówiłem że byłem po alkoholu ale to nie była taka ilość żebym nie był w stanie odmówić. Kontaktowałem bez problemu i gdybym chciał to bym odmówił ale gdy zobaczyłem te cudowne piersi i nogi i dupę i całe cudowne ciało Edyty to zgłupiałem !!!!! Zgłupiałem jak dziecko :( Ania z chwilą gdy dowiedziała sie prawdy powiedziała tylko te słowa : "dzięki Marek , za wszystkie miłe chwilę spędzone z Toba Ci bardzo dziękuję i życzę wszystkiego najlepszego , jak widać nie byliśmy dla siebie stworzeni , pa" Stałem wpatrzony w Nią i z chwilą gdy skończyła wymawiać ostatnie zdanie miałem wrażenie że znikam , staczam się , odchodze z tego świata , zapadam się pod ziemię - prosto do piekła !!!!! Nie wiem kiedy dojde do siebie ale jedyne o czym teraz myślę to jest własnie Ania oraz sznurek do wieszania się. Ku przestradze wszystkim mówię :::: jeżeli kochasz , nie krzywdź bo sam zostaniesz skrzywdzony 100 razy mocniej !!!!!!!!!!!

Gość tragizujeeesz
myslisz ze ona sie nie bzykala na boku?;)

Gość facet też
i wydaje mi się, że Ania nie współżyjąc z Tobą- miała do tego prawo, mogłaby jednak od czasu do czasu Ci ulżyć choćby ręką- może by to zapobiegło tej chwili słabości.

Gość ja mysleeee
ze powinienes duzo sie do niej odzywac,nie poakzywac ze tak latwo dales odrzucic ten zwiazek i zapomniec o wszystkim...rob wszystkio by wrocic do neigo spowrotem

Gość llllllllllllllllla
nie wiem co napisac, z jednej strony mysle ze jestes kompletnym dupkiem ale z drugiej troche mi ciebie zal bo widac ze kochasz Anie, tylko wiesz jakbyscie mimo wszystko byli razem to moglbys i pozniej ja zdradzic, wiec nieciekawie sie zapowiada chlopie... daj jej trochce czasu powiedz co czujesz i myslisz o wszytskim, i ze to ona zdecyduje czy masz zniknac z jej zycia czy zostac, wystarczy jedno slowo...