Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość desperatka-wariatka

Ja, on i jego brzuch/

Polecane posty

Gość desperatka-wariatka

Mój facet nigdy nie był szczupły i nie wymagałam od niego tego, ale ostatnio przytył i to bardzo, przez co już nie patrzę na niego z pożądaniem, nie mam ochoty całowac się z nim, przytulac nie mówiąc o seksie. Kocham Go i chcę z nim byc, chciałam mu pomóc, proponowałam wspólne bieganie, tenis, basen, diety. Ale on oczywiście odmówił. Rozmawiałam z nim, robiłam awartury, też nic. Odpuściłam, nie mówię nic na ten temat, a on wydaje się byc zadowolonym ze swojego brzuszka, braku kondycji i zainteresowania światem (stał się bardzo apatyczny). Ma ktoś podobne doświadczenia? Jakieś pomysły? PS Nie chodzi mi o to, że mam miec supermodela, ale to do czego on się doprowadził, to nawet zdrowe nie jest.

Gość moim zdaniem kopnij go w tyłek
i nie męcz się:O Jak jest leniwy, to się nie zmieni, a tacy faceci zadowoleni sami z siebie mimo żałosnego wyglądu są najgorsi:O W innych widzą wady, w sobie już nie. Poza tym jak cie nie podnieca, po co masz się męczyć ze schabem?:O Tłusty i leniwy facet, to zero pożytku w domu i w łóżku, zero aktywnych rozrywek, takie leniwe, zaspane słonisko. Tragedia:classic_cool:

Gość desperatka-wariatka
moim zdaniem...tego nie wykluczam(bo czuję się jakbym spotykała się z bratem, a nie z chłopakiem, kocham go, ale nie pożądam), chciałam jeszcze powalczyc, tylko pomysłów już mi brak:/

Gość ihbv
Nie kochasz go.

Gość lojejkuuuuuuuuuuuuuuuuuu
moim zdaniem kopnij go w tyłek i nie męcz się Jak jest leniwy, to się nie zmieni, a tacy faceci zadowoleni sami z siebie mimo żałosnego wyglądu są najgorsi W innych widzą wady, w sobie już nie. Poza tym jak cie nie podnieca, po co masz się męczyć ze schabem? Tłusty i leniwy facet, to zero pożytku w domu i w łóżku, zero aktywnych rozrywek, takie leniwe, zaspane słonisko. Tragedia ja tam bym sie zle czula ze spaslakiem...wole szczuplych wlasnie takich jak modele...niestety...bo w pl malo takich menow...

Gość assam
a ja lubie facetow z brzuszkiem, nienawidze za to kalolyferow sa obrzydliwe

Gość koneser0012
brzuch u mezczyzny to jak piersi u kobiety

Gość desperatka-wariatkatka
tia, i nie mam nic przeciwko malemu brzuchowi, ale jego brzuch jest wiekszy od kobiety w 9mięsiącu ciąży! A on dumnie idzie do skleu 2 raz w miesiącu, bo kolejne spodnie ma przetarte w kroku. Dodam, że ma dopiero dwadzieścia pare lat.

Gość magdaaaa32
kto nie ma brzucha ten słabo r u c h a ;)

Gość desperatka-wariatkatka
kto ma brzucha, ten w ogóle nie rucha! On nie ma sily i kondycji, a ja nie mam na niego ochoty. Ot co!

Gość Ups...........................
Kiedyś słyszałam takie powiedzenie " facet bez brzuszka to jak niebo bez gwiazd" :-D

Gość daj mi go
ja takich lubię! :-)

Gość wezwijcie lekarza
brzuch faceta jest jak piersi u kobiety i wcale się z tym nie zgadzam ;-)

Gość desperatka-wariatka
daj mi go, weź sobie proszę bardzo, skoro sex, imprezy, znajomi są Ci niemili...