Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość zszokowany mąż

Moja żona udaje faceta na tym forum!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Polecane posty

Gość całkiem niezła
Nie, stara. Nie ze względu na kulturę. Ze względu na słownictwo, na typ dobierania słów, na tzw. taktowanie wypowiedzi ( specjaliści wiedzą o co chodzi). Jesteś kobietą. Krótka piłka.

Gość stara garbata panna
nie ma czegoś takiego jak "taktowanie wypowiedzi" symulujesz krótka piłka

Gość alimalimali
zszokowany mężu , jesteś zdrajcą skoro wydałeś swoją żonę .Teraz bidulku się użalasz nad innymi kobietami a twoja żonka jest taka beeeee , wstydź się .Skoro ona nie lubi kobiet to podejrzewam że z twojego powodu , widocznie jajami potrząsasz nie tam gdzie trzeba

Gość całkiem niezła
Istnieje kochaniutka. Każda wypowiedź ma swoją wewnętrzna strukturę. Inaczej wygląda ona u mężczyzn, inaczej u kobiet. A jeśli już - nie "symulujesz" tylko ewentalnie "blefujesz". Symulowanie to co innego. Dziecko, ja zęby na tym zjadłam. :P

Gość zszokowany mąż
Nie użalam się nad innymi kobietami i nie mówię,że moja żona to beeee.Po prostu staram się zrozumieć mechanizmy,którymi kierowała się moja żona.Wyjadaczko,skoro połamałaś sobie zęby na znajomości ludzkiej psychiki to może już nie masz czym "jeść"skoro twierdzisz,że jestem kobietą.Nie jestem!Mam problem!Po tych wszystkich wypowiedziach widzę,że nie znajdę tutaj pomocy i zrozumienia.Teraz rozumiem moją żonę dlaczego to forum traktowała jako relaks.Dobranoc Państwu,dziękuję za wszystkie wypowiedzi.

Gość kyngn
ta twoja żonak to jakaś dzika jest

Gość ziutka .....
nie nabieram się na to :D :P

Gość klaudynaaa
Tez jakoby jestem zwiazana z tematem ... ahh duzo by gadac... Robilam test osobowosci wg dalay lamy - wyniki sa niezwykle (z trzech tylko pytan) tu : http://tnij.org/testosobowosci